Tesla Roadster uitgesteld, Superbus met pech en draadloos opladen bij Hertz #Groen7

Auteur: , 10 Reacties

Logisch, de Model X en een kleinere versie van de Model S krijgen voorrang, dus een geheel nieuwe Roadster komt pas in 2015, aldus Tesla. Ondertussen dringt het principe van draadloos opladen door bij Hertz en zijn er in ons eigen land plannen om van de A15 een voorbeeld-snelweg voor elektrisch rijden te maken. Nu maar hopen dat die Superbus van Wubbo daar niet met pech komt te staan. Even helemaal geen zin in EV's? Dan hebben we er HIER eentje die heel erg stuk is.10 reacties

Waar blijven de Carwoman updates dan?
zag die superbus nog staan donderdag, in drachten dus idd.. wat een godslelijk ding.. stond daar wel mooi op die trailer.. vond hem trouwens ook lang niet zo spectaculair als ik had verwacht..
Wubbo Ockels reageerde via twitter: “Ik hou van Friezen, Superbus voor het eerst een technisch probleem, hun reactie is: zet door, Elfstedentocht is net zo”


haha :)
Die,leaf is totall
godverdomme, word gestoord van die hyundai reclame.. mogen ze wel fatsoenlijke auto;s maken tegenwoordig maar dat hoef je me niet op deze manier duidelijk te maken,, en het kruisje duikt steeds weg als ik er op wil klikken.. akelig ding!
@dennisr: Adblock!!!!!!!!
Meer foto’s van gecrashde elektrische auto’s please!
@meneersander:

Ik zou zeggen…maak wat foto’s van je speelhoekje en wellicht dat je iets tegenkomt waar dinky toy op staat :)
En maar met geld smijten in tijden dat er moet bezuinigd worden. Let wel: ik ben niet t├ęgen de elektrische auto, maar hoeveel zouden er rondrijden mochten er geen stimuli zijn? En hoeveel van diegenen die nu rondrijden zijn 100% gekocht door particulieren?

Deze groene waanzin moet dringend stoppen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).