Tesla’s LOL-kenteken, prijsdaling voor accupakketten en interesse voor EV’s is laag #Groen7

Auteur: , 17 Reacties

Rechtstreeks uit de Groene Kamer. Een Amerikaans marktonderzoekbureau verwacht een fikse prijsdaling voor accupakketten in de komende jaren. Het is te hopen, want bijster veel animo voor elektrische auto's is er onder Nederlandse particulieren nog niet. Wellicht gaat dat veranderen zodra Athlon Car Lease de Tesla Model S aanbiedt, maar dat is pas volgend jaar aan de orde. HIER lees je trouwens alles over de prijs van de elektrische Renault ZOE, DAAR meer info over het onderstel van de elektrische SLS AMG. Lachen om kentekenplaten doen we met deze Roadster.17 reacties

Strak plan!
Kenteken stond ff geleden ook al in Topgear magazine. Nog steeds niet echt fan van tesla.
Probleem is denk ik dat er maar bar weinig echt betaalbare EV’s zijn. Je hebt de Nissan Leaf voor €35k en dan de Renault Fluence voor €25k voor de echt serieuze EV’s (Tesla’s zijn gewoon veel te duur). Ik denk gewoon dat mensen niet bereid zijn om zoveel geld neer te leggen die ze eigenlijk alleen maar als boodschappenauto kunnen inzetten. Misschien en hopelijk maakt de Zoe daar dan wel wat verschil in.
Als ze tenminste vooruit te krijgen zijn.

Tesla is nu niet het meest betrouwbare automerk en dat haal ik heus niet alleen uit Top Gear. Surf ‘ns rond. :-)
@gijsso, en die Zoe ziet er niet uit als boodschappenauto dan?
@objectieveautofan: Dat is het ‘m nou juist. Dat is een boodschappenauto, de Leaf en Fluence lijken alsof je er meer mee kan, maar dat gaat niet. En ze zijn daarvoor te duur. Maar omdat de Zoe juist zo eruit ziet en zo geprijsd is (oké, met 20.000 nog steeds duur) denk ik dat dit het eerste verkoopsucces(je) gaat worden in EV wereld.
Als het aan mij lag zouden die dingen even veel BPM aftikken als supercars, en snappen mensen nou niet dat plastics als dat gedrocht nog steeds van olie zijn dus zonder olie…
Waar wordt het plastic van een tesla dan van gemaakt? :”)
@Northwestern

Van zeer milieuvriendelijke materialen ongetwijfeld :-p ;-)
En dat allemaal op Groen7!
Heb net voor kerst al eens mogen rijden in een tesla roadster…in 1 woord: ge-wel-dig!
@speedlimit: Lees ik dit nou goed? plaats jij een positieve reactie over een auto, welke niet afkomstig is uit Azie.
Met wat valt die Zoe eigenlijk het best te vergelijken qua afmetingen? Ford Ka/Renault Twingo/Volkswagen UP!, of iets groter, eerder naar de Clio/Ford Fiesta/VW Polo etc. op?
@Revvji:
het is een elektrische Clio met wat andere bumpers
@six-trey: Ok, thx!
Die link naar de prijzen van de ZOE doet het niet op ipad.
@snorris: srry verkeerd gelezen:P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).