The Exorcist: brandend VW busje rijdt zelf in huis

Auteur: , 10 Reacties

Hoewel deze foto zo een scène uit The A-Team had kunnen zijn, heeft dit "ongeluk" meer weg van The Exorcist. Deze Volkswagen Vanagon uit 1987 stak zichzelf in de fik, reed zonder bestuurder de heuvel op en kwam tot stilstand tegen het huis van de buren.

De Volkswagen Vanagon (broertje van de T3) stond in een parkeervak toen er brand uitbrak in de motorruimte achterin. Ondanks de lichte helling begon het busje zijn tocht omhoog, terwijl het vuur steeds heviger werd. Een ooggetuige verklaart dat de remmen loslieten toen de vlammen het onderstel, de banden en wielen bereikten. Het busje rolde stapvoets naar voren en crashte tegen het huis, waarna het dak van de bus er vanaf explodeerde en de vlammen het huis aanvielen. De brandweer heeft de schade aan het huis kunnen beperken, maar de Vanagon is volledig uitgebrand. (Get it? Vanagon? Van-is-gone? Haha.)

Al sinds het begin van de automobiel branden wagens spontaan uit, maar dat dit brandende busje zichzelf de heuvel oprijdt is wel erg bizar. De eigenaar, James Belmont, denkt dat de startmotor is gaan draaien tijdens het brandje in de bedrading en het busje in beweging heeft gezet. Omdat Belmont ‘m in de eerste versnelling had geparkeerd, lijkt dit een logische verklaring voor het incident.

Toch willen we liever geloven dat de Vanagon werd bezeten door een kwade geest. Of dit Belmont of een bovennatuurlijk verschijnsel is, laten we in het midden. (bron: KSL)10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Was ook al een keer gebeurd in Amsterdam-Noord zelfde verhaal, busje stond voor een grote winkel geparkeerd in versnelling, starmotor(bekabeling) maakt kortsluiting en hopa rijdt zo naar binnen in de winkel en fikt daar lekker uit.

Ach ja de busjes hebben het op huizen/winkels gericht :D
@zakar36: altijd die busjes :/
@audis8:

Inderdaad, dus pas voortaan op als je voor een busje loopt :D
It’s alive!
Ijzersterk woordgrapje :P
Volkswagen…wie anders :)
Die reclame van de GT86 is heel erg irritand.
OT: best eng, als je een busje ziet rijden zonder mensen erin.
@syliaca: en die ook nog eens in de fik staat
Das Auto => dem brennenden Auto…
jammer om te zien, maar ik blijf er nog steeds bij een T3 (Vanagon) is de beste bus waar ik ooit mee gereden heb.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).