The fuck..Audi R8 GTS met airbrush-dude

Auteur: , 21 Reacties

Gayer than Twilight?

Abt heeft besloten dat het in Essen maar eens een keer helemaal van de mannen is. Na twee dudes in uniform naast de R8 GTR klapt zijn open equivalent, de GTS, er nog even dubbel overheen met een….merkwaardige airbrush. Volgens onze fotograaf ter plaatse stond er ook nog een met bont beklede roze Abt R8 met daarnaast the Gimp in full battle dress in een seksschommel. Toen hij een foto wilde nemen barstte zijn lens echter.

Het is weer eens wat anders, maar ik geloof dat ik de 620 pk sterke cabrio in het rood-chroom toch wat mooier vond.. Uw mening? Oh ja, u mag hem kopen voor 343.910 euro. Da’s toch geen geld?
21 reacties

Doe mijn die Hankook meisjes maar dit is echt über gay.
Gay,
Super gay,
Liberachi gay! ;)
ik heb hem liever in matzwart
Tja wat heb ik nou altijd al gezegd?
Hij lijkt op de audi R8en in Midnightclub Los angeles! daar gaat iedereen ook helemaal los met de vinyl en de paintjobs
@lambo4all:

Sommige gamestudio’s pogen hun games realistisch te maken door de werkelijkheid te kopieëren in hun spellen. Abt maar onrealistische games rëeel door het niet bestaande alsnog te maken.
Ik vind de airbrush best vet staan met die grijze basiskleur! Kleurgebruik vind ik erg goed. Alleen had ik die rotkop van de motorkap gehaald.. :lol;

Voor de rest een beetje zoals de vierde foto. Wel grijs zien, maar ook de kleuren erbij. Andere kant is net te…

Mooie accenten in het interieur!

Cool project hoor!
Kezus hadden ze die semi kunstenaar niet vast kunnen binden en die r8 weg halen? Kijk die rood zwarte is daarentegen weer super strak.
Grappig begint de gay discussie opnieuw? Ik vraag me af he, de mensen die dit gay vinden wat zij zouden doen als een Audi dealer gratis een R8 spyder voor hun deur zou zetten?
@agera: Verkopen.
@norge: yup en een Aston Martin gaan halen. Of 2 GT-R’s. Of een 458 Italia
@agera: Ik word altijd helemaal ziek van al die opmerkingen altijd, gay gay enz. Als ze hem zelf zouden krijgen, ho maar, wat een bak zou dat dan zijn, super!
opzich vind ik dat airbrush nog wel mooi, wel jammer van die dude..
Wa een lelek ding!
Als dat blauwe wat er voor afgebeeld is een dolfijn moet voorstellen dan is de schilderkunst gewoon zo slecht dat “de dude” het resultaat is van vele uren poseren door een blonde 21 jarige studente en een niet zo getalenteerde paintbrusher.
Volgens mw Smoke was het trouwens een vrouw. Androgyn uiterlijk zeker.
Los van de kleurstelling en uiterlijke opsmuk van de GTS vind ik die bobbels achterop echt heel geil! Of klinkt dat iets te gay? :P
Jammer van de auto.. (die ABT kit is ook jammer trouwens) maar het gaat hier iig slechts om een wrapje waar een grafisch ontwerper op is vrijgelaten.. (volgens de website op de achterbumper)
Oef… Slecht te verteren.

Flesje thinner zou hier niet misstaan!
Gay.
Audi is sowieso voor Gaylords

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).