The Game doet stoer met andermans Veyron

Auteur: , 27 Reacties

Elke rapper kan je vertellen: het gaat niet om wat je hebt, maar om je image. Daarom is Panameraboy The Game (eigenlijk moeten we 'Game' zeggen) even met zijn tattoolijf in wijlen Bijans Bugatti Veyron gaan zitten. Beetje suggestief Instagramen, en iedereen denkt dat 'ie van jou is.

Zoals wel meer artiesten doen, maakt The Game gretig gebruik van social media. Dit is ideaal om je vele volgers een kijkje in de keuken te gunnen van een leven dat zij zelf nooit zullen leven. Een paar dagen geleden verscheen hij plosteling in beeld met een Veyron die ons wel erg bekend voor kwam. Heeft hij zich aangesloten bij het selecte clubje rapperts dat in een Veyron rolt?

De begeleidende tekst Thanks to @vh1 for pitching in on the Bugatti for my bday…. doet dit wel vermoeden, maar even dieper graven leert dat deze actie niet verder ging als die van een gemiddeld Autoblog-redactielid op een grote autobeurs: er even aan zitten/ruiken/voelen, en dan weer heel snel met de broek vol goesting, maar met lege handjes opteffen graag.

Lekker bellen met hem, lekker bellen met haar...

Na het voortijdig heengaan van Bijan Pakzad ging zijn geel-zwarte Bugatti naar diens zoon, Nicolas, en dat blijft hij ook. Pas zeer recent ristelde Bijan jr. een gepersonaliseerd kenteken, dat inmiddels op de Veyron is geplakt.

Overigens twijfel ik er niet over dat als Het Spel zou willen, hij best een Veyron kon aanschaffen, maar vooralsnog moet hij het doen met zijn Panamera en leren F430.

Don’t hate the playa, hate the Game27 reacties

Zoals Ken Chong zou zeggen: ‘Gaaaaayyyeeeee!’
@BmwMPower: Ken Jeong***
@BmwMPower: Ik volg de beste man op twitter en kan toch goed herinneren dat de beste man een tweet de wereld in stuurde waarmee hij iemand bedankte dat hij de veyron mocht lenen voor zijn verjaardag.


Verder heeft hij van al zijn rapvriendjes een bentley gt uit 2013 gekregen. Dit artikel klopt dus niet helemaal.
Dus dan heeft ‘ie miljoenen, en dan zit ‘ie nog net als de rest vd wereld een beetje foto’s van zichzelf te nemen, te bewerken op z’n telefoontje en op internet te smijten..
Oké, in zijn geval vinden sommige mensen het nog enigzins interessant om te zien, maar voor de rest..
@kaasboerin: Het is en blijft een spel, heel dat ‘imago’ gedoe bij rappers.
@kaasboerin: En dan ook nog instagram gebruiken. T’is toch verschrikkelijk!
@kaasboerin: En comments droppen op zijn acties op een blog .. uhh ja.

Overigens noem ik dit gewoon marketing. Hij verdiend er miljoenen mee, slim dus.
@barryb: Tuurlijk, een (goede) hoer verdient ook bakken met geld (aan oa ik), of je er trots op moet zijn is een 2e natuurlijk! :)
Foto van jezelf maken en op internet zetten vind ik bij voorbaat al kansloos…
Jammer dat die Bugatti zo’n lelijke neus heeft, als ik genoeg geld zou hebben dan had ik wel een Veyron maar liet ik er meteen een mooie neus opzetten..
@gast: ok man….
@gast: in principe haat je dus iedereen die facebook heeft?
Haha als je zo cool doet met een Veyron dan moet er eigenlijk ook een filmpje komen dat die kerel met dezelfde auto op de Nardo ring jaagt met een coureur achter het stuur!
Op de laatste foto smeten ze hem uit de wagen en was het Game over…
Instagram staat vol met deze meuk.

best lachwekkend om naar te kijken als je even niks te doen hebt.
Ik ken hem niet, mag zeker blij zijn…
Waarom zit ie daar te doen alsof ie belt?
Ohw het is een bel “spel”
hij kan het op zijn buik schrijven dat hij met die veyron mag gaan rijden, als daar nog plek is..
Dus alle reaguurders hier zouden niet even wat foto’s maken als je van iemand in een Veyron mag zitten? Hypocrietjes
@utr1984: En die gaan ook allemaal op Facetwittergram
@utr1984: tuurlijk wel, maar iedereen doet gewoon een hopeloze poging om ‘meest gewaardeerde reactie vd week’ te hebben..
@ Laucoop

Ik heb mijn best gedaan!
Een landgenoot waar ik trots op was r.i.p.
Geen duckface? -1
Beetje jammer, al die overtrokken reacties hier. Hij heeft hem blijkbaar te leen gekregen voor zijn verjaardag, niks mis mee toch?

En na wat research zou duidelijk worden dat hij momenteel een Panamera (bordeauxrood, wrap?), Camaro en een Conti GT (voor zn bday) heeft.
@nillisb:
Daar moest ‘onder andere’ tussen, waarmee ik dus niet uitsluit andere (leren F430) nog in bezit te hebben.
Zoals een echte jonge allochtoon op een autosalon…
Hij heeft waarschijnlijk zoontje Bijan bij de keel gegrepen en gezegd “en nu mag in in je bug zitten!” Kijk eens hoe ongemakkelijk hij erbij staat op die foto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).