Top 10: Gouden auto’s [Londen 2012]

Auteur: , 31 Reacties

De Olympische Spelen zitten er al weer zo goed als op en het is Nederlandse sporters wederom gelukt om een aardige lading goud (en zilver & brons) mee naar huis te slepen. En als gouden sporter moet je natuurlijk wel in een passende auto rijden. Laten we eens 10 gouden bolides op een rijtje zetten.

Zo’n gouden BMW X5 M lijkt ons wel iets voor Epke Zonderland. Niet dat hij een proleet is ofzo, maar meer omdat Epke ongeveer net zo gespierd en breed is als deze X5.

Mercedes SLR Renovatio

Het is jammer dat Churandy Martina niet wist te verbazen op de 200 meter sprint, maar iets zegt mij dat hij deze gouden Mansory Renovatio helemaal geweldig zou vinden.

Aston Martin Cygnet Gold
Zo’n schattige gouden Aston Martin Cygnet vinden we wel iets voor de hockeydames. Zie je Naomi van As hier al in rijden? Wij wel.

Ben ik nou zo slim, of is deze Audi-kleur ontzettend fout?
Wat dacht je hier van! De goudkleurige Audi A8 van Louis van Gaal! De beste man is inmiddels weer bondscoach en misschien zien we hem wel terug op de volgende spelen in Rio met het Nederlands elftal.

Porsche Panamera The Game: Pissin on em
Zou surfer Dorian van Rijsselberge in deze matgouden Porsche Panamera van The Game gezien willen worden? Wij twijfelen eraan, want daar is hij volgens ons veel te nuchter voor.

Gouden G37
Deze gouden Infiniti G37 Convertible (met knalrood interieur) door onlangs op in China. We houden het er maar even op dat dit nog een erfenis is van de Olympische Spelen in Peking van 2008.

Fout goud op een Dartz
Zo’n gouden Dartz Kombat die werd gebruikt door Sacha Baron Cohen in The Dictator is ideaal voor Marianne VOs, want er is namelijk genoeg ruimte om haar fiets in op te bergen. Helaas val je wel enorm op in dit gevaarte.

Cadillac Escalade El-Hadji Diouf goud
Deze gouden Cadillac Escalade is van voetballer El-Hadji Diouf, maar aangezien er geen Nederlandse voetballers meedoen op de OS is dit wellicht iets voor de hockeymannen. Een beetje pimpen moet kunnen.

Lamborghini Murciélago LP640 Top Speed
Dit is een van de beroemdste Murcielago’s. Deze LP640 zette een topsnelheid van 352 km/u neer op video en verwierf wereldfaam. De video werd tienduizenden keren bekeken.

Ferrari P540 sexy thing
De gouden Ferrari P540 Superfast Aperta werd speciaal op maat gemaakt voor een rijke Amerikaan. Wellicht is dit wel iets voor amazone Anky van Grunsven. Die heeft namelijk wel iets met paarden en ze heeft in het verleden al meer dan genoeg gouden medailles gewonnen.31 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Je kan veel winnaars opnoemen van de Olympische spelen.. maar de echte winnaar vond ik toch wel die kerel die de estafette loopt op 2 prothese’s..

kleur staat om je nek in elk geval beter als op een auto.. bah!
@dennisr:
Yep, stel dat je 1 van deze 10 krijgt als je goud wint, Dan ge je toch spontaan voor plaats 2.
@dennisr: Snap niet dat hij zich niet toelegt op ver- en hoogspring onderdelen, met lichtgewicht ‘benen’ van verenstaal moet dat een gigantisch voordeel opleveren!
@alcantara: het mag juist géén voordeel opleveren. Hij moest in aanloop van de OS bewijzen dat hij geen voordeel had van zijn handicap.
@alcantara: heb me het later ook afgevraagd idd, of er niet voordeel uit te halen viel, vooral de verende werking idd, maar wat robbie al zegt, hij heeft van te voren meerdere keren geloof ik moeten lopen om aan te tonen dat er geen voordeel bij zat..

ach, geen spierpijn in elk geval..
@dennisr: Er zou geheel geen voordeel zijn aan de handicap van Pistorius. Het enige twistpunt was dat een atleet zijn achillespees kan verrekken terwijl dat met die protheses niet het geval is, Pistorius zou dan ook continu voluit kunnen gaan itt de rest.
dit lijkt me ook wel wat!!!
http://static0.hln.be/static/photo/2010/12/0/1/20100219174026/media_xl_3593596.jpg
@bbroek: zonde!!!! Ik zou die wrap gelijk er af laten halen.
@bbroek: Ja die is toch ook wel goed gelukt.
klater goud ..

wat dan eigenlijk de inhoud van echt goud prima weergeeft ..
Tja wat moet je zeggen na het zien 2 foto’s van volwassen mannen die dingen voor hun kruis houden om het op een penis te laten lijken
@redneckdarian:

ex leasebak klanten .. toen gingen ze nog voor zilver ..
Het weerhoud mij in ieder geval mn auto goud te wrappen want ik wil niet zo graag met hun geassocieerd worden…
Mijn vaders Renault 20 was ook goudkleurig…
@norge:
LOL. Die van die ouwe van mij was zilver.
Helaas opgevouwen door een vrachtwagenchaufeur die ff een file over het hoofd zag.
Nu zoeken we dus nog iemand met een bronze en het setje is kompleet.
@norge:

een Renault ??

zal een beste rapper geweest zijn dan ..
@lincoln:
Lol, die kolere herrie had je begin jaren 80 gelukkig nog niet.
Geef Dorian maar gewoon een Mercedes vito of een sprinter. Die gaat nu lekker kitesurfen en dan kan hij mooi heel z’n zooi in een keer mee nemen.
Ik mis de gouden M5 (E60) van die russian dude?
@michiell: en de gouden 911
@michiell: we hebben zijn gouden X5 M al, dat leek me voorlopig genoeg.
@michiell: Ik heb in Rusland denk ik elke denkbare auto in een gouden wrap gezien. Van Lexus IS tot AMG’s. Wilde die van mij eerst ook in (mat) goud laten wrappen, maar toch maar niet gedaan. Een beetje te opvallend en past niet echt goed bij de grijze AMG-pakket velgen.
Cygnet:Al draagt een aap een gouden ring….
Ik ga dan toch voor de gouden Dartz. Goud is sowieso al een patserige kleur dus dan je dat beter op de meest patserige wagen plaatsen wat hier echt wel de Dartz is.
Ik vind de Audi er niet tussen passen….
Vind die panamera dan toch het mooist
De Panamera is een heel mysterieuze auto, het heeft iets aparts wat andere auto’s gewoon niet hebben. Wat het precies is weet ik ook niet, de aantrekkingskracht is immens. Het is niet mooi per definitie, meer stoer, bijzonder en fraai zelfs in het goud komt de wagen goed goed tot zijn recht. Ook niet voor niks Porsche’s een van de best verkochte modellen, dat zegt ook iets!
Leuke auto`s allemaal maar we zouden de olympische medaille winnaars ook gewoon een cheapo car kunnen geven, wat te denken van deze hier…… http://3.bp.blogspot.com/-KPKh3q0idGI/TVPtv3BK4_I/AAAAAAAAGr0/LNCQxQXJxy8/s1600/yugo1.jpg En ja dat heeft wel iets, een mix tussen Lancia delta en een dood normale Yugo
Voor Marianne Vos zou ik persoonlijk iets anders hebben gekozen, ik refereer hierbij aan Micheal J Fox, het is bijna dezelfde naam tenslotte maar goed dacht dat dit wel leuk zou zijn <img src="http://www.deloreanmuseum.org/newindex/goldcarclipped.jpg&quot;

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).