Toyota Yaris Hybrid is zuinig

Auteur: , 19 Reacties

De Full Hybrid Yaris, die op de Autosalon van Genève debuteert, heeft slechts 14% bijtelling en is ook na 1 juli 2012 vrijgesteld van BPM en wegenbelasting.

Ja, het is misschien geen heel aansprekende auto, maar aangezien half Nederland een auto kiest op basis van bijtelling ipv uiterlijk zou dit wellicht interessant kunnen zijn voor de gemiddelde bezoeker? Deze Yaris verbruikt slechts 3,5 liter benzine per 100 kilometer, heeft een CO2-uitstoot van maar 79 gr/km en staat vanaf 17.990 euro op de prijslijst. En check die stevig geproportioneerde trapezium grille én de LED verlichting!
19 reacties

Groen7??
@meneersander: ja, wellicht was dat beter geweest ;)
@autoblogger: word die site wel een beetje goed bezocht?
@dennisr: yep, aantallen blijven maar stijgen.
@autoblogger: :o had ik niet verwacht, maar das mooi!
@dennisr: waarom niet? Door de samenvattingen die op ab verschijnen word er heel wat volk gelokt naar de site.
& een autoliefhebber met ballen is niet bang om nieuwe terreinen te verkennen. Als het je er tegen steekt kom je terug naar ab om je hart op te halen met een getunede M5 ofzo.
@autoblogger: zou je de mensen op die site ook kunnen aanzetten te reageren? Nu lijkt het zo doods zonder comments.
& totaal nutteloos om jouw mening daar te zetten als niemand reageerd.
@dennisr: Ja, door de redactie wordtie volop bezocht.
@meneersander: Groen 7 hoort helemaal niet te bestaan. Autonieuws is autonieuws! En als het artikel over zuinige auto’s ( of bij mij bv: Ferrari en al die andere plastic onzin) je niet bevalt, dan lees je er gewoon overheen. Doe ik ook. Nu wordt een deel van het autonieuws gewoon in een verdomhoekje gezet!!!

AB, als jullie “groen nieuws” eruit willen lichten, dan kan je het apart op Groen 7 zetten NAAST dat je het hier op de gewone AB site zet. Dan ben je pas een complete autonieuws website! :(
@autogek123: nja, nu heb is het wel overzichtelijk. Je kan precies kiezen welk nieuws je wilt zien.
Toch jammer, dat constant afzeiken van hybrides. Je mag me quoten in 2020 als iedereen er in rijdt.

Gaat het zeker goed doen dit ding. Uiterlijk bleh, maar technisch gezien knapper dan een Slowmotion.
@pursuit: die weddenschap durf ik wel aan met het feit dat ik er niet aan mee ga doen.. hoeveel wou je nog om wedden? :)
@dennisr: Je gaat er niet aan meedoen? Je gaat in die jaren het moeilijk krijgen dan… De regering is al van plan om vervuilde auto’s niet meer in grotere steden te laten rijden (zoals in Duitsland). Nog even en het mag gewoon in het hele land niet meer :’)
Niet dat ik voor hybrides ben, maar we moeten nog geduld hebben tot de techniek op het punt is dat we het met z’n alle kunnen betalen en dat we er fatsoenlijk dagelijks mee kunnen rijden zoals de benzine motoren nu. Dat lijkt nog ver, maar het is dichter bij dan je denkt :)

Ik vind de Yaris Hybride een mooi ding en toch al tegen een redelijke prijs te koop.
@G-Ammo: Kunnen ze niet verbieden.. dat KAN gewoon niet, dat zou te absurd voor woorden zijn.. het in de steden verbieden krijgen ze er ook niet door denk ik..

nee zoiets verbieden ze niet.. je hebt ook hobbyisten die eens in de zoveel tijd hun oldtimer uit de schuur pakken, zoiets gaan ze toch niet verbieden..

en anders ga ik wel bommen plaatsen..
@dennisr: Ze kunnen alles verbieden wat ze willen, wij doen toch niets :)
@dennisr: Mja bepaalde klassiekers kwam weer een uitzondering voor, had ik begrepen. Aardig scheef idd..
Hij is ook maar 14% interessant
En heeft 100 pk! Mooie cijfers voor zo’n klein autootje. Ik ga uit van een acceleratie naar 100 km/h in minder dan 10 seconden. En dat is toch zeer net gezien het verbruik!
Zou m’n oude yaris er zo voor inruilen als ie niet zo bezopen duur zou zijn !
Toch jammer want met een scherpere prijs was dit helemaal een verkooptopper geworden denk ik !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).