Trouwen in China met héél veel supercars

Auteur: , 42 Reacties

Trouwen met je supercar? Nee, daar doelen we hier niet op (hoewel sommige pervs het graag zouden willen). Het valt de laatste tijd op dat de serieus rijken in Chinaland vaak een complete verzameling aan de meest dure en opzichtige supercars laten opdraven voor hun feestje omtrent het ja-woord. Na dit overdadige trouwfestijn, de Range Rover-parade en deze Lambo-lambade is het daarom tijd voor een verse aflevering van 'Chinezen Zeggen Ja En Rijden Dikke Auto's'.

Leuk hoor, de Rolls-Royce uit het jaar kruik die jij hebt ingezet voor je trouwerij. Evenals die vrienden van je met een ludiek strikje om de antenne die erachteraan reden in hun zilversaaie leasebolide. De nouveau riche uit China doen dit toch net even anders. Niet per se met meer klasse, wel met meer peekaa’s.

Het gelukkige echtpaar mocht vertoeven in een Murciélago LP650-4, terwijl de rest van de vrienden- en kennissenclub in een gele Gallardo danwel rode Ferrari kwam aanzetten. Natuurlijk mocht een lading 458’jes niet ontbreken en we zien ten minste één Aventador. En ja, buitenbeentjes heb je altijd, dus die die kwamen aan in een Nissan GT-R. Nee, geen slechte score voor een trouwerij. Beeld! (via tt.mop)42 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
subtiel….
Mooie broek ook.
@karstenlommers: Eerste wat mij opviel.
”Leuk hoor, de Rolls-Royce uit het jaar kruik die jij hebt ingezet voor je trouwerij. Evenals die vrienden van je met een ludiek strikje om de antenne die erachteraan reden in hun zilversaaie leasebolide.”

Je zal maar net getrouwd zijn, de dag van je leven gehad.. voor eeuwig samen met je geliefde.. lees je dat stukje, word je even door ricardo met je neus op de feiten gedrukt.. jammer joh! :lol:

Supercars sla ik over, korte broek met voetbal sokken is het helemaal! :mrgreen:
Erg vet hoor, maar doe mij de aventador maar :)
Zo trouw ik later ook!!!
@jordy14: ook in een korte broek??
Ach laten we eerlijk zijn, wie zou het niet doen als hij er de middelen/geld voor had?
@lambo4all: Ik.. met zoveel geld vertrouw ik het trouwen niet..
Dat doen deze jongens beter hoor.
http://www.youtube.com/watch?v=vn66qICU_8M&feature=related
@marokkaanseheld: Waarom doen ze het beter? Ik zie in de video van de OP meer Gallardo’s dan in die video van jou, waar wel geteld één in zit. De oude nog wel.
@marokkaanseheld:

Techniek uit de 21e eeuw gecombineerd met middeleeuwse achterlijkheid. Dat is wat ik uit jouw filmpje op maak. Een hoop kabaal en herrie en aandacht trekken met geluiden(wat je vaak in artis ziet) Ze zouden met die auto’s is door het gemiddelde Marokkaanse dorp moeten rijden. Waar in de meeste dorpen het licht en riolering nog moet worden uitgevonden. Geen haat hier ofzo maar het valt me wel op. Net zoals al die meisjes die ik zie met een hoofddoek en dan toch een minirok eronder en maar malboro roken. Aan de ene kant modern en aan de andere kant kompleet achterlijk.
@SuperVeloce: +1. Ze zijn enkel moslim wanneer het hun uitkomt.. En al die auto’s daar zijn waarschijnlijk betaald met drugsgeld. Kan er enkel boos om worden!
@jeffreym3:

Och jeetje, daar hebben we ‘onze’ Stormfronter weer…Tuurlijk zijn alle allochtonen die in een mooie bak rijden drugsdealers!

En je wordt er ‘boos’ om? Omdat je niet het lef hebt (te zwak bent) om zelf drugs te verkopen?!

Vertel!

:roll:
@FrankypankyV8:

Wees eerlijk deze gasten zien en gedragen zich niet als advocaten , rechters of chirurgen. Of zou jij je willen laten opereren door een van die gasten?
@SuperVeloce:

Dus dan zijn het meteen ‘drugsdealers’?!

Dan ben ik met mijn bruine huid ook een crimineel? Want ik heb een Corvette C4, doch flink en lang gespaard als intern. vrachtwagenchauffeur!

En zelfs als zo’n gast een crimineel is? ‘So what?’
Als ze crimineel zijn, komen ze vanzelf de verkeerde gasten tegen en in hun laatste houten jas zitten geen zakken. Of ze belanden in de bak.

Sowieso ben je dom als je met je criminele inkomsten de ‘pasja’ in een Lamborghini of Ferrari gaat uithangen.

En anders zijn het gewoon succesvolle zakenmannen. Of je moet iets hebben tegen succesvolle allochtonen…
@FrankypankyV8:

rent-a-car ..

anyway .. volstrekt vreemde mensen lastig vallen met kinderlijk enthousiasme is in geen enkele cultuur een vorm van beschaving ..
@lincoln:

Ja, of het zijn gehuurde bolides…Wat het gegil nog kanslozer maakt…

Maar de ‘onderbuik-kwalificaties’ van ‘superveloce’ en ‘jeffreym3’ kon ik niet over mijn kant laten gaan.

Die twee kunnen het dus niet hebben als een allochtoon in een knappe auto rijdt… :roll:
@FrankypankyV8:

Waaruit maak jij dat op? Ik zeg alleen dat het gedrag wat deze heren vertonen mij doet denken aan de middeleeuwen en een beetje aan artis. Kan mij eerlijk gezegd weinig schelen in wat voor auto ze rijden , waar ik mij alleen wel aan irriteer is het gedrag wat deze mensen , en ja dit maak ik ook mee. Als Turkije en doelpunt scoort zie ik ook dit soort taferelen in mijn stad. Vind het trouwens ook wel grappig van jou dat je meteen over allochtonen begint, bijna alsof je je aangesproken voelt.
@FrankypankyV8:

hoe vaak heb jij op je toeter gedrukt sinds je in bezit bent van je C4 ..
3X ?? 4X ??

we kennen je iig al lang genoeg om te weten dat je een fatsoenlijke kwibus bent ..

neem alsjeblieft geen aanstoot van bovenstaande personen ..

en vereenzelfig je nog alsjebliefter niet met die knakkers in het filmpje ..

thanks dude ..
@lincoln:

Hm, goede vraag…Ik denk minimaal vijf keer. I.i.g. een paar keer op de claxon geramd omdat er weer eens een Nederlandse caravan (wat else?) op de AutoBahn zonder te kijken naar de linkerbaan ging… :P
@FrankypankyV8:

Heb ik dat gezegd? Nee heb ik niet. Ik zeg alleen dat ze er niet uitzien als advocaten , rechters of dokters en jij maakt er dan automatisch drugsdealer’s van. En slachtoffer rollen spelen kunnen jullie allemaal erg goed met en ik quote ‘Dan ben ik met mijn bruine huid ook een crimineel?’ Doe is even normaal dat roept Wilders zelfs niet. De enige die hier over allochtonen en buitenlanders begint zijn de allochtonen of de mensen met een bruine huid zoals jij dat zegt. Voel je niet meteen aangesproken want weet je wie dat namelijk doen? Junks die angstig om hun heen kijken want die hebben iets te verbergen , anders doe je namelijk niet zo en blijf je rustig. Heb jij iets te verbergen? Denk het niet dus doe gewoon rustig aan en lees eerst voordat je begint te roepen ‘en ik dan met me bruine huid’ Als jullie graag geaccepteerd willen worden praat dan niet over jezelf alsof je iets heel anders bent. Grappig vind ik ook dat jouw persoonlijke mening over het gedrag van de beste heren nergens terug te vinden is. Ik hoor alleen maar crimineel en bruine huid. Gozer daar gaat het hier niet over. Het gaat over de personen in het filmpje. De personen die asociaal gedrag vertonen.
@SuperVeloce:

Nee, nee…Jij reageerde met “wees eerlijk”…Waar sloeg DAT dan op? Je was het dus eens met het kortzichtige, domme gelul van jeffreym3, of niet dan?

En dan begin je meteen over junks…Ja, ja…een heel goed argument. :roll:

Maar goed, ik luister naar het advies van Lincoln en laat stakkers als jij lekker links liggen.
@FrankypankyV8: Volgens mij zouden 9 van de 10 mensen zeggen dat de mannen in het filmpje er niet uitzien als advocaten , rechters of dokters. En waar dat op sloeg? Op het uiterlijk en het gedrag van de heren. Ik begin over junks omdat het me daaraan deed denken. Mensen die constant denken dat ze bedreigd of achtervolg worden. Oh en inderdaad tegen mensen waar je überhaupt niks tegen in te brengen hebt kan je beter links laten liggen. Kies vervolgens de discussies die je aan kan. Trouwens nog steeds geen mening over het filmpje gehoord wat er steeds meer op duid dat je hier gewoon zit te wachten totdat je de wereld kan delen dat je een bruine huid hebt en dat bij elke gelegenheid bekent wilt maken. So save your breath ;)
@SuperVeloce:

Volgens mij ben jij of achterlijk, of je leest alleen maar wat jij wilt lezen?

Hoezo…”Trouwens nog steeds geen mening over het filmpje gehoord wat er steeds meer op duid dat je hier gewoon zit te wachten totdat je de wereld kan delen dat je een bruine huid hebt en dat bij elke gelegenheid bekent wilt maken.”

Ik had al gezegd dat mocht die gast een crimineel zijn, dan zou hij vanzelf tegen de lamp lopen. Maar dat had je vast weer niet gelezen? :roll:

“En waar dat op sloeg? Op het uiterlijk en het gedrag van de heren.” En deze ook nog…”Voel je niet meteen aangesproken want weet je wie dat namelijk doen? Junks die angstig om hun heen kijken want die hebben iets te verbergen”

Dus toch een verwijzing naar mij en allochtonen, of niet dan? Dus eigenlijk lul je maar wat…

“Oh en inderdaad tegen mensen waar je überhaupt niks tegen in te brengen hebt kan je beter links laten liggen. Kies vervolgens de discussies die je aan kan.”

Hahahahaha, 1 advies van mij…Lees wat de ander daadwerkelijk schrijft, ipv dat je nu je ‘superioriteit’ zit te etaleren vanachter je derdehands pctje… :roll:
@FrankypankyV8:

Verwijzing naar jouw? ja. Verwijzing naar allochtonen? Nee dat is wat jij wilt horen. Zodat je weer kan janken over hoe je gediscrimineerd word. Zeiken dat ik jouw tekst niet lees terwijl je zelf op een zin van mij inhaakt en meteen van een mug een olifant maakt. Nogmaals voor de 10x het gaat om het gedrag , ken je dat woord gedrag? Of gedragsprobleem , iets wat jij vroeger op school wel vaak gehoord zal hebben. Daar gaat dit allemaal over , niet over buitenlanders of weet ik wat. Ik weet dat jij dat wel zou willen zodat je je kleine vingertje weer naar andere mensen kan wijzen. En die superioriteit heb je zeker even moeten googlen of niet? Betekent onder andere ‘Geestelijke meerderheid’ Wat ik na 1 min lezen van jouw teksten wel voel inderdaad. Maar wees niet getreurd mijn vriend , leren moeten wel allemaal wel eens. En aangezien je nog op de basisschool zit komt dit in de loop der jaren allemaal goed knul.
@SuperVeloce:

als je het over het innerlijk + gedrag hebt ..
dan kan ik je helemaal volgen ..

eind van de dag zijn er verhoudingsgewijs net zoveel blanke primaten ..

en yep .. die innerlijke kenmerken tekenen zich vaak op het uiterlijke af ..
maar niet dmv een pigmentje ..
Toch lijkt me een Rolls iets comfortabeler voor een echte bruid.
@norge: Dan ben ik je chaffeur. Je vrouw gaat wel voorin met mij zitten. Ff een APK’aatje doen.

Olie controlen, of alle remmen werken. Filter passen etc.
@marokkaanseheld: Prima ,als je dat voor elkaar krijgt mag jij mijn chaffeur zijn ,wat dat ook mag wezen :mrgreen:
@norge: Mooi man! Ik ben eerlijk, heb geen strafblad ik zweer het! En ben altijd eerlijk etc. Waar kan in mijn CV achterlaten?
@marokkaanseheld: naam in iedergeval goed gekozen want nederlandse held ben je niet! ;)
Ach, laat mij maar gewoon in die auto’s rijden, die bruiloft sla ik over…
Mooie kleurcombinatie die LP 650-4 maar die Aventador is toch een stuk gaver.
Dit bericht heeft me toch op een idee gebracht. Ik denk, dat ik komend weekend maar eens met mijn ex ga chinezen. Maar dan wel in mijn bemuda-shorts. Misschien komt het dan bij een lekkere babi-pangang en haaivinnensoep weer goed. Alleen…….zonder Aventador en met blote kuiten…..? Misschien met sambal bij?…..Nee, toch maar niet!
Die Chinezen zijn eigenlijk gewoon de nieuwe Amerikanen…
@raphael: alleen itt de amerikanen past een gemiddelde chinees wel in een supercar!
(wat zeg ik, zelfs een gemiddeld chinees gezin)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).