Truck geflitst met 239 km/u

Auteur: , 17 Reacties

Was het Boije Ovebrink?

Nee, het was niet de rappe Zweed, die theoretisch dit soort snelheden kan halen met zijn power-truck, maar gewoon een logge, Nederlandse dubbele combinatie van een transporteur uit Reeuwijk, die op de A15 bij Hoogvliet ‘gesnapt’ werd.

Klaarblijkelijk was de radarinstallatie een beetje in de war, en aangezien ons snelheidsboetesysteem inmiddels dusdanig is geautomatiseerd dat er welhaast geen mens meer aan te pas komt (triest eigenlijk), was het ook niemand opgevallen dat er iets niet helemaal in de haak was. Daarom kwam de bekeuring gewoon aan, inclusief een sommatie om voor de rechter te verschijnen vanwege de ernstige aard van de ‘overtreding’.

Maar goed, de transporteur heeft weer wat leuks om op de muur te hangen, een bekeuring voor 239 km/u (een andere bron spreekt zelfs van 246 km/u). Wij namen nog even contact met ze op voor een scannetje, maar het schijnt dat de telefoon er al de hele dag roodgloeiend staat, en ze zelfs al mensen over de vloer hadden gehad. The price you pay to be famous..

Het is trouwens nog niet zo knap als die Chinese Geely, die met 884 km/u op de plaat werd gezet.17 reacties

Shit,.,. eindelijk de kans gehad om te bewijzen dat mn auto echt 300 kan..
Met de vlam in de pijp?
mwah, het systeem is blijkbaar toch niet feilloos. Alle reden om √°ltijd bezwaar aan te tekenen, dat dan wel weer standaard en volledig automatisch wordt afgewezen, maar darna gewoon in beroep gaan!!!
die ging hard
@4991: Veel best mee. Er was alleen was mis met de radarinstallatie.
Ik zeg: de administratiekosten zijn voor de ovj die dit ongezien heeft getekend. Dat zal hem leren.
Jaja, hebben ze wel ff in de laadruimte gekeken. Misschien vervoerde hij wel Top Secret raketaandrijving…
Dat moet de goochel truck van Hans Klok geweest zijn.
Ah das mooi fijn, die ”betrouwbare” flitssystemen. Als dit een personenauto was geweest waar het ook maar enigszins realistisch zou zijn geweest dat ie 240km/h zou kunnen halen, had je er een weektaak aan gehad het tegendeel te bewijzen! Als dat je al lukt overigens…
@audiracer: Onze vrolijke ambtenaren van het Ministerie van Verkapte Belasting kennende zou dat gewoon dokken worden; die lutser schieten zichzelf liever letterlijk in de voet dan fouten toegeven …
Zo zie je maar dat het goed is dat (de meeste vrachtauto’s) begrensd zijn op 90 km/u.
Kun je meteen de boetes die de rest van dit jaar door die flitspaal zijn uitgedeeld ongeldig maken. Als het apparaat bij die truck niet goed functioneert, wie zegt dat die dat bij de auto’s wel doet?

Overheid: Pay up bitch!
Was het een brabus rocket verkleed als truck of zo??
Chauffeur heeft spoed verzending een beetje letterlijk opgevat.
Van der Bas (transporteur) is nu in zijn sas.
Was het niet gewoon weer zo’n mongool in een koeriersbusje met dubbele achteras? Die halen de 200 soms wel..
Misschien zou ik mijn verhaal wel gewoon bij de rechter gaan doen :’)

Sorry meneer maar bij gtst ging arnie dood en ik moest dat zien! Dus daarom reed ik een tikkeltje te hard, maar dit was niet mijn bedoeling..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).