Turks trio trapt tyfushard in topless toerenmonsters

Auteur: , 136 Reacties

Hmm, 3 identieke Honda's die in formatie aan het scheuren zijn, waar hebben we dat eerder gezien? (Tip: "I live my life one quarter mile at a time") Gaan ze zometeen ook onder vrachtwagens rijden dan?

Hoewel, dat ‘in formatie’ moet je niet te letterlijk nemen, want veel skills hebben deze cabrioboys niet. Check bijvoorbeeld hoe een van hen zijn S2000 net niet in de vangrail plant op 00:49. Oh, en er doet ook nog een MINI mee.

Al met al zorgen de strapatsen voor een flinke adrenalinestoot bij de heren, en menig hartverzakking bij de bestuurders om hun heen. Hoewel die misschien ook wel wat gewend zijn. Gezegd moet worden dat je uit een viercilinder toch nog een aardig geluid kunt trekken! Maar ja, atmosferisch en hoogtoerig is sowieso een prima recept voor een goede sound.

Dat er in Turkije, zoals overal, nogal wat figuren rond lopen die relatief onverschrokken zijn in het verkeer, bewees Kebabrider met zijn 106 GTI al eens. Zie je het liever op twee wielen, check dan hoe dit figuur op zijn R1 de Turkse wegen onveilig maakt. Maar goed, het S2000-trio dus:

Hoeken maar!

Met dank aan Resul voor de tip!

UPDATE – uit de comments, meer S2000-geweld. Ondanks dure benzine geven deze heren geen fuck:
136 reacties

Die denken: wat de Russen met lambo’s kunnen, kunnen wij met Honda ‘s!
Lekker geluid hebben die auto’s maar doe mij toch maar die MINI
@Diesel52: Amen! Het geluid is fenomenaal! Kippenvel!
Serieuze lekkere skills, serieus lekker geluid, maar AUB deze turken hebben het verstand van een ongeboren kind…
Al driftend van rijstrook veranderen op een overvolle auotsnelweg… NOT DONE
@makzim: +1

Soms is het echt VEEL te nipt
@makzim:

Ik denk niet dat dat met opzet was eerder een heleboel geluk.
@makzim: Ik wou het nog maar even zeggen. Die gasten kunnen echt prima rijden. Zo’n highspeed driftje doe ik ze niet na, uiteraard ook nooit op de openbare weg geprobeerd overigens. Ze nemen namelijk ook veel te veel risico’s
@makzim: Vind ik toch ook. Serieuze rijskills. Ze trekken allemaal in een prachtige drift weg. Niet één.. nee.. ze kunnen het allemaal. Hoe cool!

– wel link.. eerlijk is eerlijk.. maar hierboven sprak mijn hart.. –
@makzim: Serieuze rijskills? nee! Hoe ze van rijbaan veranderen, van schrik laten ze het gas los.. Dat corrigeert die bak weer! Ik versta toch ietsje meer onder skills als volgas wegtrekken en dan een drift van 6 meter maken in een bochtje!
Volgens mij hoort die grijze caddy er ook nog bij of niet?
Gekke Figuren hahaha

Deze horen er ook nog bij trouwens:
http://www.youtube.com/watch?v=8DVWNG5MDcI

En deze
http://www.youtube.com/watch?v=nY5OF-fNLrk
is dit geen oud filmpje? Heb voor mn gevoel een halfjaar geleden dit filmpje al gezien.
Ja, ik kende het oorspronkelijke filmpje ook al een tijdje.. blijkbaar gaat dat best gemakkelijk met zo’n s2k. Kan me moeilijk voorstellen dat het allemaal “goede” chauffeurs zijn. Persoonlijk kan ik wat hebben qua agressief rijgedrag, maar dit gaat er totaal over!
Nou nou, echt rap gaan die dingen niet he?! Wel gevaarlijk rijgedrag inderdaad, zat maar te wachten op die crash.
@fernie: hoegtoerig en atmosferisch he.. Niet zo gek veel koppel.
@dutchiehd: In de wereld van diesel misschien, maar 240 pk compenseert het “weinige” koppel.
@SimonMc: Nee, je moet alsnog een hoop toeren draaien voor je dat vermogen/koppel hebt wat niet altijd even relaxed rijdt. Je wilt niet continue moeten terug schakelen omdat dat (Renault) dieseltje voor je voor bij te kunnen.
Tof datie eropstaat boys!
Een mooi geluid zit er in zo’n S2000, jammer dat het geheel gefilmd is met een 0,3 MP camera…
@fermie

Heb je een oude atari computer ofzo? Dat deze vertragend werkt…
@johanw: Nee die dingen maken meer herrie dan dat ze vooruit gaan, net een tweetakt 50cc scooter..
@fernie: Lol, jij kan alleen maar dromen van zo’n S2000.
@SimonMc: Zo een ding kost maar rond de 10 000 euro 2de hands dus iedereen kan dat bijna kopen maar niemand wilt het
@mercedesclsfan: Kun je me uitleggen waarom niemand zo’n ding wil? Ik wil der wel 1 namelijk!!! 240 hoogtoerige pk-tjes uit een magnifiek blok!!!
@baap: Dan koop je er toch 1, maar aangezien je ze bijna nooit ziet heb ik blijkbaar gelijk, hij is goedkoop en je ziet hem nooit, conclusie : niemand wilt zo een gedrocht
baap via Android app
@mercedesclsfan: gedrocht? Das persoonlijk toch.. beter dan zo’n sjonniebak als een CLS!! ;)
@mercedesclsfan: Lol, reken je altijd zo? Er zijn genoeg AMG’s die zelfs nog voor minder te koop zijn. Alleen, moet je zo’n AMG met een 5.4 liter V8 maar eens inschrijven…En dan komt de jaarlijkse wegentaks, en moet je hem ook nog verzekeren, en dan heb je er nog niet eens mee gereden !
@mercedesclsfan: voor DAT geld koop je een DIKKE BMW e36 M3 3.2 evo 321 pktjes 5.5 sec 0-100 topsnelheid rond 280!
Die s2000 niks bij vergeleken, heb zelf een keer een sprintje getrokken tegen een s2000 met m’n BMW 328i cabrio “96 1450kg de s2000 was maar ietsje sneller
@SimonMc: Lol, daar heb ik geen probleem mee hoor, dingen kosten hier nu eenmaal niks. Als ik er een zou kopen voor derbij zou er zowieso een compressor opkomen.. Met het blok is niets mis, geweldig ding alleen schiet het niet op met al dat gewicht erbij!
@fernie: Welk gewicht? Weet je wel hoeveel zo’n S2000 wel weegt? Minder dan een Peugeot 207 bv !
@SimonMc: Ja dat weet ik, teveel ;). Nou ophouden met moeilijk doen.
@fernie: Wat een onzin… 9000 toeren in je aars!!! ;)
@baap: Ja precies…?
@baap: zo pubers hebbe je jullie wel al je puistjes uitgeknepen de tering zeg, verhaal verklaart wel genoeg denk ik
Is wel gevaarlijk
Zo rijden die gasten hier ook door het verkeer.. zonder pinker, zonder de minste notie voor de anderen op de baan… zielig
Ze zien er wel lekker stoer en gansta uit met hun assortie zwarte honda’s al vind ik het persoonlijk toch maar een bende aandachtzoekende idioten.
Wanneer krijgen we filmpje dat laat zien dat het niet altijd goed gaat…?
Pffff… Rijkeluiskinderen. Denk niet dat hun ouders de intentie hadden tijdens ff opvoeding van deze aso’s om dit als resultaat te krijgen, Maargoed, da’s mijn mening. ;)
@bigcar: hoezo rijkeluiskinderen, een S2000 kost echt geen vermogen en in Turkijke heb je niet die achterlijke BPM die er hier ook nog is bijkomt
@rubenpriest: serieus ? VB BMW M5 NL :132.250 EURO TR: 210.220 EURO Tweedehandsprijzen van de S2000 in TR…http://www.sahibinden.com/otomobil?query_text=honda+s2000
@rubenpriest: Alles is relatief. Ook in Turkije zal een S2000 of een Mini Cooper JCW ietsje duurder zijn dan een Fiat Panda (om maar wat te noemen). Geen idee hoe de salarissen zijn in Turkije, maar ik vermoed dat die een stuk lager liggen dan hier en dat de inkomensverschillen veel groter zijn dan hier.

Kortom, ook in Turkije koop je als armeluiszoontje geen S2000. En de manier waarop die gasten met hun auto omgaan bewijst voor mij dat ze het geld ervoor niet met keihard ploeteren bij elkaar gesprokkeld hebben.
@potver7: hm ja, heb totaal geen verstand van Turkije, niet mijn type land :P
@rubenpriest: Mijne ook niet.. En dat terwijl ik er nog nooit ben geweest.. Goh.. :)
@kaasboerin: ik denk dat het er geweldig is, aangezien het tuig hier zit..
@dennisr: Qua vrouwen sowieso wel. Hier zie je alleen dikke schommels met hoofddoeken.. moet je eens wat gaan drinken in Alanya… prachtige girls.. lange zwarte haren, geen doekjes, alles maatje 36.. ik ga snel weer..
@Freewarefreak: hoezo hier wel hoofddoekjes en daar niet dan? geld dat geloof alleen buiten de Turkse grens ?
@dennisr: Als ik me niet vergis, is het daar bij de wet verboden om hoofddoeken te dragen op openbare plaatsen.
@dennisr: Nee, maar je hebt “vrije” moslims die er niet voor kiezen en “strenge” moslims die er wel voor kiezen. Daar doen ze er niet moeilijk over. Heb er wel met die meiden daar over gesproken. Die zeggen allemaal, die dat doen zijn “ouderwets, streng, etc”.. weet niet hoe je dat noemt. Daar zie je het in ieder geval nergens. In Bodrum e.d. ook niet.
@Freewarefreak: Hangt ervan af waar je komt in Bodrum, Alanya of Antalya je hebt ze wel degelijk alleen je moet de plekken kennen.
@dennisr: Het tuig? Dit valt me van je tegen Dennis.
@agera: begrijp me niet verkeerd, het valt mij gewoon op dat het meeste wat hier is gewoon vaak van het verkeerde is, daarmee zeg ik niet dat dat geld voor alle Turken.. ik heb gewoon slechte ervaring met de meeste en in het nieuws zijn het vaak ook niet de blanken..
@dennisr: Jammer genoeg zijn er genoeg idioten onder Turken en Marokkanen die het voor de rest verpesten. Wel ben ik blij dat Turken in Nederland als het gaat om allochtone criminelen niet de hoogste percentage scoren als het gaat om criminaliteit.
En tweede is het begrip “blank” heel breed. Allochtoon en autochtoon maakt een beter onderscheid.
@agera: De Marokkanen zijn idd der ergste.. toch? althans daar hoor je al helemaal niks goeds.. beetje jammer idd dat de goede er onder lijden..
@dennisr: Die twee bevolkingsgroepen worden vaak door elkaar gehaald inderdaad. Gelukkig worden we minder vaak voor hetzelfde aangezien, want er is een groot verschil tussen Turken en Marokkanen alleen het geloof komt overeen.
@agera: Bedankt dat je voor me opkomt haha. ik wilde al gaan reageren maar jij komt beter uit je woorden dan ik!
@rubenpriest: Hoe kom je erbij dat ze in Turkije geen achterlijke bpm hebben? Check je feiten. Turkije ligt de bpm nog hoger dan in NL. Dit komt omdat hun belastingsysteem niet zo vloeiend loopt als in NL. De turken vullen de staatskas met voornamelijk accijnzen van luxe goederen en alcohol en tabakswaren en niet te vergeten de ow zo dure benzine en diesel.
@serrie187: het spijt me :D
Klinkt top zo’n S2000 plankgas. je bent wel totaal uit je aardlekschakelaar geschoten als je zo tekeer gaat op een drukke snelweg.
Wat een heerlijke auto’s die S2000’s! Helaas bestuurd door gastjes zonder enige realiteitsbesef!
Hele leuke autootjes, maar helaas wat prijzig :) Kun je een leuk MX-5’je van kopen en er een turbo op schroeven.
@fant: Maar kun je dan ook 9000rpm
@E34M5Touring: nee maar waarschijnlijk wel meer koppel
@Bart_V: Ik dacht dat vanaf 2004/5 dat koppelprobleem opgelost was door de motorinhoud te vergroten naar 2.4l(S2000). Maar je hebt wel gelijk natuurlijk.
@E34M5Touring: Nee dat was alleen voor de Amerikaanse markt (2.2 liter). Meer koppel maar de begrenzer slaat ook eerder in (8300 rpm).
@integraturbo: Oh je hebt gelijk 2.2 liter inderdaad, was dat niet om ook een automaat te kunnen leveren?
heerlijk dit soort filmpjes :) dit is veel meer genieten dan een burnout in een bmw ofzo of een paar donutjes draaien. ik vind dit veel leuker om te zien :)
overigens wel te mooi om te lezen al die moraalriddertjes hier op AB…
Die turken kunnen gewoon gek rijen Respecctt!!!
nummerplaat/kentekens het komt allemaal in beeld

ook de VW Caddy in het filmpje kan de mannen toch goed bijhouden vind ik
@Jantje_555: Maar de politie moet dan wel écht bewijs hebben, en dat is een filmpje die niet geschoten is door de politie. Dit filmpje zou ook gemanipuleerd kunnen zijn (is het niet, maar toch is het geen bewijs).
@Jantje_555: politie is daar niet zo actief als hier met filmpjes en laat staan dat je kunt ze ‘soms’ omkopen als je ze tegen komt.
-edit: nutteloze bijdrage-
@jensdm: Jou reactie heeft ook het niveau van een goudvis. Wat heeft dit nou te maken, waar en door wie het gebeurt.
Ik ruik eerder jaloezie uit je berichtje.
@agera: Wou net zeggen :-/ en dat terwijl een S2000 geen dure auto is, tenminste dat vind ik dan.
@jensdm: sneu hoor om op zo een manier te reageren, je gaat het nog moeilijk krijgen in je leven als je zo reageert op ieder persoon die het beter heeft.
@agera: @house: o twee helderzienden hebben gereageerd op mijn bericht!

Ik hoef helemaal niet jaloers te zijn op een honda ;)
En ik heb het zelf goed genoeg, bedankt voor de bezorgdheid!
In istanbul heb je een aantal PC Hoofdstraat plekken waaronder Bagdat Caddesi of aan of langs de lange kade Cadde Bostan, Nisantasi en nog een paar. Het is normaal dat het Honda’s zijn in dit filmpje vanwege de tuningclub.
Er worden zo vaak illegale straatraces gehouden daar met soms ook wel met dodelijke ongelukken als gevolg.
Dan zijn het geen Honda’s maar Ferrari’s vs Lambo’s. Bij CaddeBostan heb je zelfs een Lamborghini dealer midden in de dure winkelcentra.
@agera: Jazeker, ik stond mijn ogen uit te kijken toen ik dat voor het eerst zag!

“Bebek” niet te vergeten natuurlijk.. Het leek wel alsof ik in Monaco was beland.
@exotic: Juist Bebek die hoort er ook zeker bij ja inderdaad. Als je toevallig in istanbul bent is het gewoon leuk om er langs te rijden alleen al om die auto’s te zien.
Tsja, die komen zichzelf nog wel een keer tegen…


waarschijnlijk letterlijk, via de voorruit en een boom.
Eigenlijk vooral jammer van die drie mooie scalpeltjes die in handen zijn van slagers.
‘Turks trio trapt tyfushard in topless toerenmonsters’

Wat een belachelijke tekst..
@dolie: Omdat?
@dolie: Inderdaad. Welkom bij GeenStijl autoblog. Ik begin mezelf ook steeds vaker af te vragen waarom ik hier nog kijk.
Om te kunnen zeiken in de comments en te pas en te onpas GeenStijl te roeptoeteren?
@sir_smokalot: Ik heb het geen eens over GeenStijl. Als ik daarop wil kijken, kijk ik daarop. Alhoewel ik de reactie van Raphael wel goed begrijp.
Dit is in mijn ogen een redelijk serieuze site waar ik leuk en interessant autonieuws kan vinden. Fijn, daarom kom ik hier! Wouter, Sascha en jij maken leuke filmpjes van leuke auto’s, allemaal niks mis mee. Maar om nou ziektes in onderwerpen te gaan plaatsen, dan vind ik eerlijke gezegd een beetje ‘onvolwassen’. Misschien is dat het goede woord, onvolwassen..
@dolie: Klopt, jij niet, maar ik reageerde wat dat betreft dan ook op raphael. En ik probeer met een alliteratie wat variatie in het geheel aan te brengen. Verandering van spijs doet eten.

En tsja, vwb het ziekteverwijt.. Dat is inmiddels aardig ingeburgerd en bovendien enigszins de ziekteconnotatie ontstegen doordat het in Nederland niet meer voor komt. Je zal mij niet zo snel ‘kanker’ zien gebruiken, maar dit kon nog wel vond ik. Ik had ook ‘tergend’ kunnen gebruiken, maar dat gebruik je meer voor langzame zaken :)
@sir_smokalot: Affijn, volgens mij zijn we het allemaal wel met elkaar eens.. Ik begrijp heel goed dat je dit schrijf maar voor sommige is het soms storend, in dit geval voor mij. Probeer er een beetje op te letten?! Voor de rest doe je het super! Serieus!
@MartijnGizmo: Mooi geschreven! Je zou een autosite moeten starten! :-)
@Raphael: Waar blijf je nou? :-)
@dolie: god allemachtig.. ik me dood zoeken om die ziekte die je bedoeld.. je bedoelt dus tyfus -.- dat woord zul je volgens mij vaker tegen komen als scheldwoord dan als verwijzing naar de ziekte.. en het woord (ziekte) kanker gaat ook al die kant op.. ik stoor me er niet aan, ik stoor me echter wel aan mensen die er over vallen.. negeer het dan gewoon, die woorden worden nou eenmaal als scheldwoord gebruikt, en ja.. voor die gene die zich dat gaan afvragen, ik scheld ook met kanker..

neemt niet weg dat je natuurlijk vrij bent om je mening te geven..
@sir_smokalot: Doe nou niet alsof je neus bloedt. Het is overduidelijk dat jullie je schrijfwijze enorm hebben aangepast sinds het één-twee’tje met GeenStijl. Ik lees op autoblog sinds 2005 en de gemiddelde leeftijd is sindsdien alleen afgenomen. Jullie passen je daarop aan. Is niets mis mee maar doen niet alsof je nergens van weet.
Schrijfstijlen evolueren altijd. Maar we krijgen geen richtlijnen over hoe te schrijven oid. Iedereen is vrij zijn eigen content te maken op de manier die het beste bij hem past. Maar om nou direct alle geïnterpreteerde gelijkenissen aan GeenStijl te attribueren vind ik alijd wat overtrokken. Soms lijkt het wel alsof mensen niets anders kennen, en daarom maar alles wat afwijkt van het dagelijkse journalistieke jargon op een grote GS-hoop vegen. Leuk voor die jongens in Amsterdam, maar de wereld is groter dan GS alleen.

En ik ben het niet met eens dat ab onvolwassener is geworden, integendeel zelfs.
@sir_smokalot: GeenStijl staat voor iets. De afwezigheid van respect, populisme van media en het stoken en daarmee uitlokken van reacties. Iets wat autoblog ook steeds meer doet. Het continu opzwepen van discussies tussen BMW-Audi fanboys bijvoorbeeld. Niet zo gek natuurlijk, jullie inkomsten gaan hand in hand met het aantal reacties en bezoekers.
En je kunt niet serieus menen dat de reageerders volwassener zijn geworden? De discussies in de reacties vroeger waren voornamelijk inhoudelijk en op hoog niveau. Leerde er verschikkelijk veel. Nu lees ik hierboven net een betoog van een of ander ventje dat nog niet eens een rijbewijs heeft waarom het goed is om met kanker te schelden. En dat is dan de meest actieve autoblogger die er is. Ik vind het maar sneu.
Maar goed kan aan mij liggen. Jullie zal het natuurlijk worst wezen wie er reageren als er maar gereageerd wordt, dat snap ik ook. No hard feelings.
@raphael: goh.. heel AB verwijten dat het niveau naar beneden gaat en dan de meeste lage opmerking ooit maken.. ”hij heeft nog niet eens een rijbewijs”..

nou raphael.. beste knul.. vrijdag ga ik afrijden.. en mocht ik toevallig ooit te weten komen waar jij woont dan weet je bij deze alvast wie jouw tuin heeft omgespit..

als er iemand sneu is ben jij dat wel, met je eeuwige ‘gekanker’..

de vorige keer dacht ik nog dat je er op terug kwam, van dat geen rijbewijs hebben.. maar nee, eens een gebrek aan hersens, altijd een gebrek aan hersens.. jammer, voor jou dan..
@raphael: hoop dat je geen kinderen hebt trouwens, of nooit krijgt.. die zullen het wel zwaar hebben tot ze een rijbewijs hebben.. 18/19 jaar geen spreekrecht..
@dennisr: Jou verstand is ook erg.. ver te zoeken! Denk nog maar eens keer na voordat je bepaalde dingen iemand gaat wensen! Hem opzoeken als je je rijbewijs hebt? Wanneer krijg je de uitslag van je Psychologische test?

OT: nu we toch bezig zijn.. Wanneer wordt autoblog eindelijk weer eens een AUTOblog? iedereen die op elkaar loopt te bitchen om niks gadverdamme! ga fietsen ofzo!
@lamborgfan: je ”OT” gedeelte slaat ook als een lul op een drumstel aangezien je zelf vrolijk meedoet..

psychisch ben ik goedgekeurd trouwens, lekker puh! en ik zoek hem niet op, maar zn tuin..
@dennisr: Ohw okee nee dan is het goed! ): jij spoort echt nie hé!? ghehe lol
@lamborgfan: denk het niet nee, psychische keuring kom je niet zomaar voor in aanmerking denk ik.. zal wel flink gestoord zijn, zo ben ik wel maanden lang behandeld althans..

Achja.. houd het spannend..
@dennisr: Dennis als Michael Myers :P, hehehe wacht maar ik kom je opzoeken, wat is dat toch iedereen zoekt elkaar op tegenwoordig :P
@agera: haha :D ik zoek zn tuin op he! hem hoef ik niet te zien.. :lol:
@dennisr: Ik zie het al voor me :P, je zou zelfs het nieuws van RTL 4 bereiken. Een automobilist die als een dolle hond over een tuin heen en weer rijdt :P
@dolie: Haters gonna hate… op welke autosite vind je nou zulke prachtige grensverleggende pareltjes der Nederlandse taal? Een alliteratie van maar liefst zes woorden, zonder dat de context verloren gaat. Dit is het soort gebruik van onze prachtige taal waar normaal alleen onze Zuiderburen in uitblinken, spelen met taal zonder in clichés te verzanden. Interessant is wat een van mijn collega’s ooit in een cursus heeft geleerd, dat clichés in een krant noodzakelijk zijn voor minder geoefende lezers. Mensen schijnen daardoor sneller teksten te begrijpen. Toch ergens goed voor dus, die clichés!

Dat je GeenStijl erbij haalt is zeer treffend, de rechts-populistische insteek van dat blog is niet voor iedereen weggelegd, echter is dat voor het eerst sinds Van Kooten en De Bie dat er populaire nieuwe taal wordt opgeworpen, die een heel land in zijn greep weet te houden. We kunnen de evolutie van de taal niet tegengaan, woorden verdwijnen, woorden onstaan. De invloeden van andere talen zijn groot, maar dat wil niet zeggen dat die invloeden geen verrijking kunnen zijn! Jan Modaal mag spelen met taal, zolang hij zich daar goed bij voelt. Anders wordt het toch maar een houterig toneelstukje dat telkens weer wordt opgevoerd.


Voor wie te lui is om alles te lezen: sir_smokalot is een taaltovenaar die tyfushard toffe termen tapt
S2000 is magnifiek!
wel skills opzich, en dat laatste filmpje is grappig :D
Nog een tip: ‘In those 10 seconds or less, I’m free’ :)
@kimi100: ”you owe me a 10 seconds car” (om maar in de termen van 10 seconden te blijven)
S van sloom 2000 ? Mooi hoor ze worden drie keer ingehaald door een CaddY !
@norge: Maar nee, die S2000 rijders zijn waarschijnlijk gewoon van met een (turbo)diesel te rijden. Is geen verwijt, maar als je van een auto komt met een turbo, en ineens in een atmosferische toerenmachine stapt, vergeet je al snel dat je max koppel niet op 4500 toeren ligt…( maar in dit geval pas op 7000+ toeren, en ja, dat is erg hoog ).

Snel met een auto rijden is meer dan enkel planken. Het is weten in welke versnelling je moet rijden + hoeveel toeren je moet hebben voor maximaal vermogen te kunnen benutten.
Bij de laatste video was fenerbahce kampioen
@nordschleife: Stelletje omkopers die hopelijk naar het 2e worden gezet Sikeci Febe.

Galatasaray is the best of Turkey.
@agera: me <3 cimbom ;)
@bigcar: Hmm, ben meer van Ajax enzo..
@kaasboerin: Nee joh :P Ik maak je wel een Galatasaray supporter :P als ik je eenmaal meeneem naar het stadion wil je niks anders meer. Jammer dat onze stadion is vernieuwd. Het oude Ali Sami Yen ofwel “Welcome to hell”
@agera: Klinkt uitnodigend..
@kaasboerin: Wij Turken zijn eenmaal warmbloedig :P en zeker als het met voetbal in dit geval met Galatasaray te maken heeft :P
@agera: Ben jij dan geen NL’er? Alleen bij ’t solliciteren zeker.. :lol:
@kaasboerin: Nope allebei ik woon hier en voel me thuis hier ik weet niet met wie je mij verward ;)
Maar jij hebt zeker nog nooit gesolliciteerd, mijn naam kan ik niet veranderen en mijn haarkleur ga ik niet verfen.
heerlijk die wegen langs de kust 4/5baans
Dat ze zich lekker kapot rijden op de 1e de beste vangrail, wat een idioten
Klinkt lekker! Ik vind dat die supercarbezitters het maar netjes houden tegenover deze idioten.. Ach beter daar dan hier ;)
@E34M5Touring

het probleem werd opgelost door i-vtec toe te passen ipv het oude vtec, hierdoor heb je al het grootste gedeelte van het koppel ook al beschikbaar voordat de vtec zeg maar er echt in knalt.

het grootste probleem is dat mensen denken dat er neits gebeurd daaronder.

Dat is echt onzin en ik kan het zeggen als berijder van de oude Civic Vtec met 160 pk en de laatste twee civic Type R die ik beide minimaal 3 jaar heb bereden. Dat is echt een verschil en doordat die motor zo blert denk je dat er niets gebeurd in de lage toeren.

Maar de auto gaat echt al meer dan flink vooruit in tegenstelling tot standaard autos. Tuurlijk je moet altijd rekening houden om meer in de juiste versnellign te zitten, maar als je niet anders weet dan is het een gewoonte.

ik rijdt nu een redelijk potente dikke 6 cilinder en ja veel koppel, maar wel wat dat betreft wat saai. maarja je kan niet alles hebben ;D

s2000 is gewoon een klassieker, topwagen, topgeluid, eeuwig zonde dat er geen opvolger is.
@johanw: Het is een auto die een hele tijd op mijn “moet ik nog is rijden lijstje” staat heb er al wel is ingezeten en het wordt lastig met mijn lengte. Maar ik moet hem een keer proberen.
ik kan je zeggen, dakje open en je waant je echt qua geluid in een formule auto. het geluid is echt waanzinnig….

op zich kan je qua lengte redelijk goed weg in deze auto, maar voornamelijk meer met lange benen. heb je een groot bovenlichaam, dan wordt het wat lastiger.

ik ben een liefhebber van hoogtoerige motoren, maarja een kleine nu, dus moest een station komen, 335 uit 2007, wel top motor maar die beleving mis ik wel, beetje die kleine jongen zijn met een smile van oor tot oor.
wat de fuck zeg, die gasten gaan echt veel te ver, wat een aso’s.

Wel bizar trouwens om die gasten te zien trappen met tientallen S2k’s alsof het niets is, zijn toch bepaald geen goedkope auto’s. Dan ga je toch denken hoe kan dat daar wel en hier kennelijk niet. Heb dat hier nog nooit zo gezien, zo’n grote groep zulke dikke auto’s gewoon rijden puur voor de lol.
@E34M5Touring: Nope. Geen vereiste voor mij… 7000 is al leuk genoeg. En gewicht… Die S2000’s zijn veel te zwaar.
@fant: 1220 kg is veel te zwaar? Is lichter als mijn Clio !
@SimonMc: En wel even bijna 300 kilo zwaarder dan mijn MX-5 :)
Respect voor de S2000! Op mijn lijstje staat hij al jaren en hij gaat er zeker komen.
Zelfs Vicki uit Fifth Gear rijdt er privé in! (ja hoor, kop maar in; vrouwenauto… bla bla)
Lijkt wel als of ze die auto’s samen hebben gekregen met een aan koop van cornflake’s. Die turken hebben pas geld XD

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).