Tweede Lamborghini Aventador-crash is een feit

Auteur: , 26 Reacties

Na de onfortuinlijke crash van een journo in de 700 pk-sterke Lambo is het nu de beurt aan een modelletje uit Florida die dit weekeinde schade opliep.

Nu de uitlevering van de Aventador (€450.000 in NL) op gang komt verschijnen traditiegetrouw ook de eerste foto’s van de hypercar met butsen, deuken en andere ongemakken. Gelukkig valt de schade aan deze Aventador op het eerste gezicht nog enigszins mee.

Vermoedelijk gaf de rechterachterband van de Italiaan de geest na een lange stint op een circuit in Daytona Beach. Er zou een testpiloot van Lamborghini zelf achter het stuur hebben gezeten. Veel meer dan rubberschade en een vermorzelde achterbumper is op deze ene vage zuigfoto niet waar te nemen, maar er zou ook sprake zijn van schade aan het achterpaneel. Wellicht dat er later meer beeldmateriaal naar buiten wordt gebracht, maar voorlopig moeten we het dus met deze ene foto stellen.

Iemand die een gokje durft te doen naar het schadebedrag?26 reacties

ownee toch..:(
Schade? 20.000 euro max. lijkt mij
Auto was van Lamborghini dus dan is het schadebedrag niet echt van belang. Als ze een Aventador verkopen hebben ze het al weer terugverdiend.
€7000 schade?
zonde!
Maar als je zo’n Lambo kan kopen, lig je ook niet wakker van misschien €10000 schade toch?
@mrvandelen: dr zat een test rijder in dus waarschijnlijk nog niet verkocht
Teveel hooi op de hoorns genomen ;)
das wel erg voor de eigenaar.

weet iemand hoe je iets kan verwijderen dat je hebt ge upload?
@Belgiumops: De eigenaar is Lambo zelf en wat het verwijderen betreft: vraag het lief aan een admin en mischien wilt hij het voor je doen ;)
Schadebedrag? Een Golfje of zoiets?
Enkel die bumper en wat rubberschade zet ik op een kleine €25.000, als er wat schade aan dat achterpaneel zit dan gok ik op een dikke €60.000 mss €70.000.

Heb ooit is het verhaal gehoord van een garagist die €80.000 heeft aangerekend voor een beschadigde achterkant van een Bentley Conti, ook niets erg belangrijk, vandaar mijn schatting.
@xilver: Aangezien de auto al €450.000,- kost, lijkt me dat geen slechte gok ;) al nagedacht over een carriere gokken? :)
@euro95: Een gokje wagen nu en dan is al genoeg geriskeerd. Een nachtje casino kan ook leuk zijn. 3 nachtjes gokken kan al pijnlijk aflopen ;-). Ik hou het voor bekeken en drink wel een pintje bij het kijken van de euro millions-uitslag en feliciteer vervolgens de winnaar ;-)
@euro95: Aangezien dit Amerika is, is de schade een stuk kleiner dan hier in Nederland. Auto kost daar nieuw $350.000.
zonde, er is vast wel een schuldige… zal me een worst wezen wie, maar wel hartstikke zonde van die wagen…

[ band waarschijnlijk kapot door teveel driften / burnout’s ??]
@bigcar: Burnouts? In een Lambo met 4×4? ;) Maar dat driften (of toch zeker zeer snel hoeken op een circuit) kan wel kloppen.
het scheelt natuurlijk dat hij nog van Lambo was, maar zo’n bumpertje zal toch al wel duizenden euro’s kosten, en bij rubber schade zal wel een kapotte velg horen.. ik zal niet raar opkijken als ze €40.000,- zeggen..
moah, dat zal normaal zo zijn geweest voor de klant.. wat zal Lambo er op ”verliezen” ? zo’n 5000 ? :lol:
Wanneer je, net als ik, op het moment een beetje gaar kijkt, kan de kop ook luiden: “eerste aventador spyder gespot” of kijk ik nu heel gaar?
@bredaas: De foto, ja, met dat licht lijkt het er wat op. De titel? Niet echt ;)
Als je alleen al bedenkt hoeveel lagen lak er op een Lamborghini zit en hoelang men hiermee bezig is om te poleisten… Dan is de schade aanzienlijk. Ik denk dat het al snel richting de 50 duizend gaat
Als je zo’n auto hebt, dan maakt het geld niet heel veel uit! Maar de emotionele schade is ENORM ….
Mijn m3 had ook schade
@Huybride: jongen toch…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).