Twingo RS RB7 wordt nat met 2 babes en een goudvis

Auteur: , 27 Reacties

Twee vriendelijke jongedames, waarvan de één aardig kan sturen. Een rustige Nordschleife en een vissenkom met goudvis. Uw terechte 'WTF van de dag'.

Fransen en promotie- of reclamevideootjes, het kan vreemde situaties opleveren. De wijn, de kaas, het doet blijkbaar iets met je brein.

Deze video geeft ook nog een klein beetje info. Welke info kunnen we uit de video halen? Renault heeft haar elektronica genoeg op orde om een enorme bak water te kunnen verwerken. De Twingo RS Red Bull Racing RB7 gaat als een stuiterbal over de weg en vrouwen (Margot Laffite in het bijzonder) hebben een bijzonder hoge tolerantie tegen afleiding bij het rijden.

Renault geeft aan dat ze geen goudvisjes hebben misbruikt tijdens het opnemen van deze commercial. Ach, wie let ook op aanwezige vissen in die kom als er natte T-shirts zijn om naar te kijken. Bekijk de video op autojunk.nl.27 reacties

Dus. Ik vind het allemaal niet zo origineel en een beetje ordinair. Is dat de doelgroep voor deze auto van 21k?
@lemster: jup… beetje seat-publiek met een twist ;)
Goed onderstel heeft Jenny.
integralechubasco
ZEKER mijn doelgroep… :) althans in de avond…
Ik vind dat blonde meisje wel leuk, de auto niet. Filmpjes met in auto’s rondslingerende vrouwen, al dan niet schaars gekleed, al dan niet met vissenkom, blijven onvermoeibaar leuk!! Dank.
Of beter nog: Goldfish RS
leuk filmpje ..

als je vodka op hebt ..
als je een Rus bent ..
en als je in tjernobyl geboren bent ..

cheap ass marketing-motherfuckers bij Renault ..
@lincoln: haha 1
@lincoln: haha 2
Leuk blond mokkeltje, ik zou gelijk stoppen ergens in de bosjes ;)
Maar al dat water of die elektrische raam bediening lijkt me niet goed bij een Franse wagen, ze staan niet erg bekend om hun betrouwbaarheid kwa electronica ;)
@bofkont: Mwah valt wel mee hoor. De raambediening van mijn Renault heeft al heel wat water gekregen (raam en/of deur open tijdens regenbuien).
In dit filmpje ging er inderdaad wat meer overheen, maar ik betwijfel of de schakelaars van (bijvoorbeeld) een VW of Mercedes daar beter tegen bestand zijn dan die van Renault. Er zijn namelijk niet zoveel bedrijven die dat soort schakelmateriaal maken, dus het kan best allemaal uit dezelfde fabriek komen.
of=op
De vis heeft vast leukere tijden gekend dan op 1:41.
Wel een lekker wijffie hoor, stiekem jammer dat ze een BH aan heeft :D
Nordschleife altijd +10miljoenmiljard!
wat ik alleen niet snap, in dit soort filmpjes laten ze nooit de chronologische volgorde van de baan zien, alle bochten zijn doorelkeaar gehusseld …
@TDI-goeroe:
Dat zij mijn stiefzoontje ook toen die 4 was.
Hij is het inmiddels ontgroeit, hij is dan ook al 6.
Tja, die meiden en die kom met water kan ik nog begrijpen… maar een goudvis… wat gaat dat ding daar doen?
@xilver: Die goudvis is nep. Als ze er niks in zouden doen zou het (helemaal) nergens op slaan. De nepgoudvis is t excuus om te laten zien, voor mensen die minder automotive geëngageerd zijn dan jij en ik, hoe fantastisch veel G krachten die Renault wel niet aankan. Oh kijk nou, al het water er overheen, wat een grip, wat een snelheid, wat een sportiviteit.. Daarnaast; door die nepvis zie je het water beter bewegen vanwege het contrast, dat zal ook meegespeeld hebben.
Dit slaat nergens op. Achterlijk volk die zich dit bedenken.
@gladze: Zeur niet zo man. Twee vrouwen in een auto, en één wordt er nat. Ooooohhhh, wat erg!! Mijn dag is verpest!!
Ik vind Margot eigenlijk een stuk leuker om te zien dan Jenny. Maar zo’n filmpje mag van mij altijd…
Een nepvis en een natte krant….
WTF?
No shit dit is ook zo’n mega renault red bull super thema met wel een hele gele streep op de auto! Waarom zou iemand een twingo kopen met meer vermogen dan die standaard 75 pk. Blijft een kut bak!
@mightymike: Ik denk dat je daar nog aardig van terug gaat komen als je er eens mee rijdt.
ik zie hier geen goudvis hoor

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).