Ubercombo: Veyron L’or Blanc, Agera R en meer!

Auteur: , 41 Reacties

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen: zwaar vermogende Arabiermeneren doen de zomer een rondje Europa en nemen naast hun familie ook hun supercars mee. Dat staat dus garant voor hele dikke combo's!

Op de parkeerplaats van The Dorchester, een hotel voor de super-bovenmodalen (da’s het exacte tegenovergestelde van onrendabelen) in Londen is het momenteel bal. We zien in één beeld gevangen: de one-off porseleinen Bugatti Veyron L’or blanc (met kentekenplaten van Saoedi Arabië (KSA), die eerder in Parijs te zien was) en de Koenigsegg Agera R. Niet bepaald een verkeerde combo toch? Bovendien is naast de Agera ook nog een (topless) DBS Yolanthe te zien.

[TellSell-stem opzet] Maar wacht, er is meer! We hebben namelijk ook een video onderschept, waarin de DBS, Veyron en Agera netjes op een rijtje staan, met daarnaast nóg een Veyron, omdat het kan. Komt je bekend voor? Yep, die blauwchromen bruut hadden we al eens gespot, toen hij nog op zijn thuisbasis Dubai stond. Daarnaast staat weer een matzwarte Aventador, en deze heeft op zijn beurt een Rolls-Royce als buurman, als we ons niet vergissen. Man man man, wat een pracht een praal..

Verantwoordelijk voor de vieze plaatjes is onze reaguurder DS3lover. Bedankt, en graag meer van dat! Check de hele repo op autojunk.41 reacties

Ik las dat stukje ook echt met zo’n TellSell stem :P. Prachtig die Agera R!
Stuk voor stuk wagens die ik nog nooit in het wild heb zien rijden en alleen van de internets ken.
giro 555 ..

geeft u ook ??
@lincoln: ja, een grote bek, als er weer zo’n uitgehongerd armoedzaaiertje in de weg loopt.
Thnx om mijn foto’ s uit te lichten op de FP! was echt het WOW momentje van het jaar toen ik de hoek om kwam gelopen ;)
@ds3lover: geweldig!! Ben jaloers zeg… :-)
@ds3lover: Ik heb ‘m ook zien staan zaterdag. Op de persfoto’s vond ik er niet veel van maar in het echt is het echt een kunststuk! Prachtig!
Rollt die Roller op schoeisel van Mansory?
@BmwMPower: Helemaal into Rolls Royce dat ik zelfs rollt met dubbel ‘L’ heb geschreven. Kneus. Rolt natuurlijk!
@BmwMPower: LL oftewel Lols Loyce is Chinees voor Rolls Royce, niks mis mee dus.
die Aventador is toch wel het mooiste. De andere auto’s zijn in mijn ogen toch meer van eigenaren met een te hoog “kijk mij even rijk zijn gehalte”.
@desoper: van de veyron okee maar vind de agera r ook meer voor de pk kenner en niet zomaar voor iedere rijke lul (die kopen een veyron of eerder een lambo omdat mensen weten wat dat is-
@desoper: Je bedoelt de Agera hopelijk…
@sdk16420: met deze velgen en streepjes op de kap, is ook dit een aandachtzoekertje
@desoper: dat hebben ze bijna allemaal.. maar je haalt 2 dinven door elkaar, dat je lambos mooier vind betekend niet dat ze niet voornamelijk gereden worden door mensen die willen laten zien hoevel geld ze hebben… Agera’s zijn te onbekend dus dan val he niet op, 9 van de 10 mensen zal denken dat de lambo duurder is…
@desoper: Ik vind zo’n Aventador juist een ”kijk mij nou” gehalte hebben (door scherpe hoeken etc.)! Die andere hebben dat toch wat minder.
dit is natuurlijk gwn weer prachtig!
Ik word hier heel verdrietig van. Ik ben twee jaar geleden in de Meivakantie precies naar deze plek, dit hotel, gegaan en er stond NIKS. Niks interessants in ieder geval. Waarom ben ik dit nou misgelopen!?
@error: Je moet geluk hebben, nu wist ik dat de veyron er stond omdat ik er al foto’ s van had gezien maar over de Agera R wist ik totaal niks, ik wist zelfs niet eens dat hij al in Europa aangekomen was! het is hetzelfde als in Knokke, daar kom je de ene keer niks tegen en de andere keer kom je de spot van je leven tegen
@ds3lover: Ben je soms ook actief op AG?
@kickass: Jup, onder de naam Ferrari_-_freak
@ds3lover: Ah, die ken ik wel!
@kickass: In positieve of negatieve zin? :p
@ds3lover: Je maakt mooie foto’s, dus in positieve zin. ;)
Van Heathrow naar de binnenstad en weer terug…


tsja.
Wat staat er achter die AM?
Eigenlijk toch wel mooi om te zien hoe die Arabieren geld aan onze benzine verdienen en het vervolgens hier in Europa weer uitgeven aan leuk rijdend spul. In feite zijn een paar moleculen van zo’n auto door mij betaald.
Bijna te mooi om waar te zijn!
VAG vs Koenigsegg.
Staat even voor een paar miljoen aan auto’s…
Wow, heb nu geen tijd om te kijkenmaar dat ga ik morgen zeker doen.
@sir smokalot: je vergeet: maar wacht, als je binnen 15 minuten belt, krijg je er ook nog een Enzo bij en een mclaren bij!
Toch mooi zo’n Agera ,die vagjes zie je toch overal?
Ik moet toegeven dat de Agera R een grotere indruk op mij heeft gemaakt dan de Veyron, maar ik vind het alle 2 machtige wagens!
Wereldspot. Vooral de agera is de mooist van ze, jammer dat het de R is, lelijke spoiler
DBS Yolanthe?
@meneersander: Inderdaad, voluit de DBS Yolanthe Cabau van Kasbergen, en nog topless ook !
Djeezes… al wat meer dan geil is staat daar gewoon samen… dat is gewoonweg absurd!
Fap fap fap combo
Maar wacht er is meer, als u nu belt…
Waar de bewaking om die spotterkinderen weg te jagen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).