Usain Bolt crasht opnieuw met BMW M3

Auteur: , 27 Reacties

Volgens mij moet Usain Bolt nooit met Lindsay Lohan daten. Tenzij ze een permanente chauffeur nemen...

‘Goedemorgen, en welkom bij een nieuwe aflevering van ‘De allerslechtste chauffeur van Jamaica’! Met vandaag: hardlopert Usain Bolt, die de handen vol heeft aan zijn krachtige BMW M3’s.’

Bovenstaande is wellicht wat tendentieus, want eerlijk gezegd hebben we geen idee van hoe de wegen er op Jamaica bij liggen, en wat je daar allemaal tegenkomt in het verkeer. Feit is wel dat Usain Bolt, na zijn zware klapper 3 jaar geleden, wederom een schuiver heeft gemaakt met een BMW M3. Dit keer gebeurde het toen hij ’s nachts terugkwam van een feestje, en volgens berichten reed Asafa Powell voor hem in een AMG Mercedes, maar had hij niets met het ongeluk te maken.

Bolts crash viel dit keer aardig mee, zo te zien is alleen zijn voorkant redelijk ontzet, en ook waren er geen doornstruiken in de buurt waar hij zijn rappe voeten aan kon openhalen. Toch is het een incident dat je liever niet meemaakt, in je voorbereiding zo kort voor de Olympische Spelen.

Over vervangend vervoer hoeft Bolt niet in te zitten: hij heeft een aardige Ferrari-tic, en onlangs nog verbond hij zich aan Nissan (GT-R) voor een reclamecampagne.

Overigens crashte hij laatst ook al tegen een lief, onschuldig meisje aan….maar dat was een geitnje van de relaxte lolbroek natuurlijk.

Foto via Live Jamaica Updates.27 reacties

Gelukkig verdient hij niet genoeg om auto’s à la Zonda en Bugatti aan te schaffen, want die dingen kan je niet zo maar opnieuw bij bestellen…
@xilver: wrong! http://www.belfasttelegraph.co.uk/sport/other-sports/usain-bolt-is-worlds-bestpaid-athlete-after-signing-10m-deal-14922827.html
@house: Ik hoop dat hij dan wel langer dan 3 jaar meer dan 10 mil pond zal verdienen, want de onderhoud van een Veyron is toch eentje om U tegen te zeggen ;-). En world’s best athlete… bedoelen ze dan enkel mensen die meedoen aan de olympische spelen? Want ik weet dat Formula 1 en boksen stevigere loonformulieren hebben dan deze hier.
@xilver: met zijn inkomen lacht hij het onderhoud van een Veyron uit en het lijkt me trouwens ook dat ze de Olympische Spelen bedoelen.

Powell, Gay and other top athletes will compete at Crystal Palace because, by not earning the huge sums in endorsements enjoyed by Bolt, it has less impact. But Bolt, whose annual income is around £6.6m, would be liable to pay a six-figure bill.

Bron: http://www.dailymail.co.uk/sport/othersports/article-1293852/Bolt-running-taxman–Usain-snub-British-meeting.html
kan ie niet lopend zn bestemming bereiken. kan ie beter dan met de beamer.
@jweelden: Beamer?
@jeffreym3: 1, lol @beamer:p it’s Bimmer;) alsnog doodzonde van die M3:( inderdaad we weten niet wat er is gebeurd maar als je niet met power omkan, koop dan ook geen M3..
@jeffreym3: Beamer = Engels voor BMW (Informeel)
@jensdm: niet beamer maar bimmer.. Je spreekt het wel hetzelfde uit als dat ding dat licht op de muut schijnt
Looks like Usain lost some bolt’s
Het verkeer op Jamaica helpt ook niet echt mee. Het recht van de hardst toeterende geldt daar namelijk. Alle verkeersborden en lichten worden volledig genegeerd.

“While Jamaica’s fatality rate is exceeded by many other developing countries and has, in fact, gone down in recent years, it remains unacceptably high to government officials. Auto accidents are the leading cause of death among 10 to 24 year olds”

Bron: http://www.worldhum.com/features/speakers-corner/jamaican-roads-playing-chicken-with-the-jerks-20100203/
Volgende keer maar een M6 nemen.
@bempi:
Daar mis je inderdaad minder aan, misschien knapt de neus er zelfs van op.
Ik kan het me al inbeelden :D
Hey Usain are you dead?

-Ya man
Dat wordt een nieuwe M3 halen! Import m3’tje deze keer om geld te besparen?!
Wedstrijd gedaan…bolt verloren
Was het per ongeluk of had hij iets te veel gedronken/gerookt/gesnoven? Eén van die laatsten zou nog schandaliger zijn, een beetje mensen in gevaar brengen door je eigen fout!
Tijd voor een rijvaardigheidscursus of mss. wat geld doneren zodat er fatsoenlijke wegen worden neergelegd?!

En Bolt gaat nog redelijk verstandig om met zijn geld. Een Veyron zou idd. een financiële misser van formaat zijn voor die man!

Zo’n M3 is dan een tikkie goedkoper, zeker als hij er weer eentje plat rijdt.
– x – = + … kortom, ik denk dat een relatie met Lohan tot juist uitermate zorgvuldig en gevarenloos rijgedrag leidt ;-)
Misschien typisch gevalletje schoenmaat 48+ issue ? Wilde op de rem stampen, maar duwde ook het gas in ?
@dawwg: Ik heb maat 50 Converse All Stars en ik heb dat nog nooit gehad in mijn M.
Jammer van de auto. Maar gelukkig heeft bolt niks.
Net goed
als ik hem was zou ik maar hard rennen naar de BMW dealer voor een nieuwe M3. mooie auto’s :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).