Verken het circuit van Zandvoort met Google Streetview

Auteur: , 27 Reacties

Altijd al eens het circuit van Zandvoort vanuit hele hoek willen bekijken? Lekker vanuit je luie stoel vol de Tarzan bocht induiken?

Google heeft vanaf vandaag een aantal Nederlandse ‘attracties’ toegevoegd aan de Streetview functie van Google Maps. En dus je achter je bureau (of op je telefoon) het circuit van Zandvoort uitgebreid verkennen.

En daar blijft het niet bij, want je kan ook de pits in en rondkijken in het paddock. Daarnaast kan je ook het circuit vanaf het pad ernaast bekijken. Overigens is Zandvoort niet het eerste circuit dat te bekijken is via Streetview.

Ook het circuit van Laguna Seca is al vastgelegd op Streetview net zoals het testcircuit van Lotus.

Direct naar het circuit kan HIER. (via: dutchcowboys.com)27 reacties

Prachtig dit geweldige uitzicht op het hele circuit met mijn kopje koffie in de hand.
Inderdaad wel grappig, maar hard gaat het niet…
@fiscaal: moet je harder klikken ;)
Mooi kan iedereen goed zien dat Zandvoort eens opgeknapt moet worden! En dan dusdanig dat we weer de F1 naar Nederland kunnen halen :)
@VeniVidiVici:

F1 op Zandvoort = 100% kansloos !!
baap via Android app
@rechercheur: Uitspraken van rechercheur = 100% strafbaar ;)
baap via Android app
@rechercheur: Waarom is de F1 kansloos op Zandvoort?! Ze zijn eerder op dit circuit geweest, dus waarom niet nog een keer/seizoen? Onderbouwing meneer diender!? :)
@baap:

Ooit de infrastructuur rondom Zandvoort bekekenen, en daar wil je zo’n 100.000 man op zondag doorheen zien te persen !? … Kansloos!

Bij een DTM weekendje loopt alles al helemaal vast, en doe je er met de auto ruim een uur over om vanuit de VIP parking (achter de hoofdtribune) het circuit te kunnen verlaten, en dan heb je 500 mtr afgelegd. Dan moet je vervolgens nog zo’n twee uur om überhaupt in de buurt van de A9 te kunnen komen. Iets waar je normaal 20 minuten over doet …

De FOM stelt eisen aan bereikbaarheid van het circuit, en dat is voor CPZ een kansloos verhaal. Een F1-waardig circuit behoort direct aan een goede uitvalsweg te liggen en over voldoende parkeergelegenheid te beschikken.

Daarnaast is Paddock1 te klein om het gehele F1 circus te kunnen herbergen, en de doorgang van Paddock 2 naar Paddock 1 (bij de Hugenholtz) een drama om doorheen te komen. Dan zouden ze de Gerlach meteen aan de Hunserug moeten koppelen, en de Hugenholtz er uit slopen om de Paddock 1 te vergroten.

Gemeente Zandvoort gaat het benodigde geld niet ophoesten, en in Nederland staat er geen investeerder op die deze kar wil trekken. De infrastructuur rondom Zandvoort is niet te redden met 100 miljoen, zou je dat überhaupt willen voor één evenement? Dus totaal kansloos ….
@rechercheur: uitspraken van rechercheur = Tot in den treure uitleggen..?
@rechercheur: Helemaal niet 100% kansloos! Waar een wil is is een weg! ;)
@rechercheur: Helemaal niet 100% kansloos! Waar een wil is is een weg! ;)
@VeniVidiVici: Je kan op Zandvoort niet inhalen met een F1 wagen. Het rechte stuk is maar een meter of 800 lang.
Huh, waarom komt m’n reactie nou 2x :?
baap via Android app
@VeniVidiVici: Waarschijnlijk 2 keer op “reageer” gedrukt? ;)
@baap: Ja moet haast wel, stomme smartphone :D
Geen goede toegangswegen, niet genoeg parkeermogelijkheden, 1 grote tribune (de rest valt bij de bouwen). F1 in Zantvoort zou om grote chaos in en om Zantvoort zijn…het zou wel mooi zijn…

@mrcabdrivert: Ja, daar heb je gelijk in zoals het NU is, maar F1 terug op Zandvoort (desnoods Assen) is wel mogelijk met goede plannen en investeringen :)
@VeniVidiVici:

Heb je het nu ineens over Assen !?

F1 in Zandvoort is totaal kansloos, en zal NOOIT meer plaatsvinden, of ze moeten een vliegveld, vijfbaans-snelweg en 10.000 parkeerplekken in de Noordzee aanleggen ….

Gemeente Zandvoort of de provincie gaat dit niet financieren, dus als jij nog ergens 100 mljn hebt liggen, doe vooral je ding ….

:-)
Wij Nederlanders willen ook niet zoveel Miljoentjes aan ome Bernie betalen denk ik…..
Leuk nou gaat iedere internetter beweren op zandvoort gereden te hebben .
Formule 1 op Zandvoort? LOL!

– Onbereikbaar
– Geluidsoverlast
– Circuit voldoet niet aan eisen
– Overheid ligt dwars
– Nederland/Zandvoort gaat geen 20 miljoen betalen

Veel meer dan Formule 3 zal het niet worden. (helaas)
@robbie: al dertig jaar zo toch?
@robbie: Ja robbie zoals ik al zei, zoals het NU is, maar waar een wil is is een weg. De wil is er helaas alleen niet, maar 100% kansloos is het dus niet!
Neemt niet weg dat het circuit eens een GROOT onderhoud nodig heeft!
@VeniVidiVici:

Die wil is er anders jaren wel geweest bij de circuit-directie, Hans Ernst heeft in het (recente) verleden behoorlijk z’n best gedaan, maar is gewoon kansloos gebleken. En dus is het kansloos, punt!
Gewoon naar BOSS GP op Zantvoort gaan, die lekkere ouwe V10’s maken sowieso meer herrie:)
baap via Android app
@mrcabdrivert: Dat is echt gaaf indd!! De bulderende V10’s van weleer!
het woord van 2011 is:……….KANSLOOS! hebben die ook weer gehad.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).