Vernieuwde BMW i3, Tesla swapt accu’s en een Renault Twizy Gordini? #Groen7

Auteur: , 13 Reacties

Terwijl plannen omtrent de toekomst van BMW i onzeker zijn tonen ze in Londen een verse i3 en kan Schiermonnikameldinges zich opmaken voor de komst van zes elektrische BYD-bussen. Het gonst overigens van de geruchten dat Tesla in de VS een accuwisselsysteem lanceert en ondertussen zet Toyota deze semi-stille elektrobolide aan de start van Pikes Peak. Een ware racer, wat we bij de deze Twizy Gordini in twijfel trekken. Oh, en benieuwd hoeveel EV's er nou daadwerkelijk verkocht worden? HIER staan de verkoopcijfers die er te doen. Muesli out.13 reacties

Hmm.. Muesli. Met nootjes?
Waarom zetten ze dat groen nieuws op autoblog. Al wil je dit weten kijk je toch gewoon op groen7.nl? Ik vind dit overbodig.
@jordy14: Omdat anders niemand er naar kijkt.
@Northwestern: haha +1!
@jordy14: Het staat juist netjes zo in 1 blogpost per week. Ik lees het wel eens graag, maar ik denk er gewoon amper aan om die website te bezoeken. En dat ligt heus niet aan het onderwerp.. Ik lees bvb. ook zeer graag jalopnik en autoblog.com , maar ik surf er ook niet vaak naartoe. Simpelweg omdat ik er niet aan denk, en denk ik er wel aan, dan heb ik er net op dat moment geen tijd voor.
@jordy14: idd lekker boeiend dit..
En dat allemaal op Groen7!
mooie broek
Dat zijn niet veel(verkochtte EV’s) mensen die om het milieu geven..
@kaasboerin: Blijkbaar.. Wat vooral ook opvalt, is dat de verkoopcijfers van de Karma ongeveer op dezelfde hoogte liggen van die van de Leaf. Dat bewijst volgens mij des te meer dat EV’s nog niks meer zijn dan hebbedingetjes voor “hippe” mensen. De een kiest voor een flashy ding voor veel centjes en de ander kiest voor de werking van de marketingmachine, met andere woorden het meest gekende model.
@Revvji: Yep, ik vind de term “moraalridder” dan ook het kernwoord in deze..
@kaasboerin: Vaak wel, ja. Maar die heb je meestal nodig om iets van de grond te krijgen. Zij zijn immers de enige die de fabrikanten (in het geval van Fisker toch) van geld voorzien om ontwikkeling voort te zetten en uiteindelijk tot iets te komen dat wel een breed draagvlak kan vinden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).