Video: AMS Alpha12 (Nissan GT-R) terroriseert snelweg

Auteur: , 94 Reacties

Dat de zwaar gekietelde Nissan GT-R van AMS Performance op de dragstrip zijn mannetje staat, hebben we in veel video's mogen zien. Maar ja, wat wil je ook, met 1.600 pk en bijna net zoveel Newtonmeters. Wat gebeurt er als je dit beest op de openbare weg loslaat?

Zo veel power op alle vier de wielen, dat moet haast niet onder controle te houden zijn. Toch doen de eigenaars een poging, in een video die, bedoeld of onbedoeld, wat focusproblematiek kent (de keus is tussen het interieur of het verkeer). Dankzij de editing ziet het er extra rap uit, maar eerlijk gezegd helpt het traag bewegende Amerikaanse verkeer ook een handje mee.

Check ook even de niet-spiegelende automobilist (00:50), die zijn bak naar links gooit terwijl de Nissan er net met 175 aan komt zetten. Misschien de volgende keer toch maar weer een afgesloten terrein opzoeken? VIDEO! Trouwens, lekker brak wegdek daar, het lijkt België wel..

VROEM!

Met dank aan Giovanni voor de tip!94 reacties

Weer een saaie snelwegvideo. Ik zie ze liever tekeer gaan over bochtige landwegen, rechtuit knallen kan iedere knurft.
@alcantara: 00:50 scheelde anders verdomd weinig volgens mij ;)
@dawwg: Dat was een Nederlander op vakantie denk ik.
Op een bepaald moment wisselt er iemand van baanvak en hij kan nipt ontwijken. Dergelijke idioten moeten ze gelijk levenslang hun rijbewijs afnemen. Dat ze zichzelf in gevaar brengen op afgesloten wegen, niet op de openbare weg.

Los daarvan: snelle auto, a blast to drive but it still looks like a shitbox.
@voytekbe: wtf doe je hier? en je plussers?

Wij zijn autoliefhebbers, gaan graag hard en juichen dit soort acties toe.
@CL65:
Sorry hoor, maar wat een klein kind ben jij?
Je bent hopelijk niet ouder dan een jaar of 16?

Wij zijn op deze website inderdaad autliefhebbers. AUTOliefhebbers, niet liefhebbers van zoveel mogelijk gevaar veroorzaken op de openbare weg.

Dit is gewoon achterlijk weggedrag. Hij zou op 0:50 maar met 200 achterin die auto zijn gevlogen waarbij 2 kinderen op de achterbank komen te overlijden.

Wat is dan je verweer in de rechtbank? “Ja maar hardrijden is nou eenmaal zo leuk, sorry dat je kinderen dood zijn”?

Ik zou geen seconde meer slapen als ik iemand dood zou rijden omdat ik het nou eenmaal ff leuk vind om hard te gaan.
@TWJ: Mijn beredenering is in dit geval: degene die inhaalt zit fout punt uit! Als je niet kijkt, niet kan inschatten dat iemand hard aankomt dan hoor je niet achter een stuur plaats te nemen. Dus iedereen boven de 55 inleveren die rijbewijs u bent een gevaar op de weg.

Ik moet toegeven dat ik ook door zulke mensen nu vooral `s nacht mijn schatje uitlaat.
@CL65: jij had beter eerst wat verstand gekocht ipv een auto
@epyon: Ik zou het zelf niet beter kunnen zeggen
@CL65: Degene die inhaalt? Als jij ff kijkt of het baanvak vrij is en je wisselt van baanvak, moet je dan incalculeren dat er een gek op een druk moment van de dag tegen 200km/u+ komt aangevlogen? Die is er voor je het weet.

Jij hebt echt geen realiteitsbesef, laat staan verantwoordelijkheidszin als je dit niet wil inzien. Blijf jij maar mooi uit men buurt als je me voorbij rijdt, knal jezelf tegen een boom, niet tegen mijn auto.
@voytekbe: Je spreekt jezelf tegen, als je KIJKT dan kijk of er iemand naast je rijdt EN of er niemand aan komt. Zoals gezegd als je dat niet kan/doet hoor je niet in een motorvoertuig. Het lijkt mij ook heel eng om bij iemand zoals jij in de auto te zitten. Misschien heb ik gewoon de beste rijinstructeur van Nederland gehad hoor (kan best), want die heeft me dit geleerd. Ik heb nooit een botsing veroorzaakt en rijd alleen maar amg sinds ik me rijbewijs heb. Dus aub voor de mensen die je liefhebben kijk in je spiegel voordat je inhaalt, want mijn auto is zwaarder dan de jouwe en je overleefd het niet.
@CL65: als je dan toch zo een goede bestuurder bent en dan nog eens zoveel geld hebt, koop je dan een eigen track en ga daar met al je vrienden rijden ( hoogstwaarschijnlijk helemaal alleen) en hang daar dan de asociale gozer uithangen.
@CL65: Ben je nu echt zo dom? Natuurlijk kijk je in de spiegel als je van baanvak wisselt maar als jij daar tegen 200km/u+ komt aangevlogen ben je er in een oogwenk.

Jij bent de asociale bestuurder, niet ik.

En je rijdt AMG? Zal dan wel geld van de familie zijn want jij bent duidelijk niet slim genoeg om zelf succesvol in het leven te kunnen zijn. Fucking moron.
Echt dat alles niet meteen finaal kapot knapt met al dat vermogen.
Nissan heeft wel alles met een veiligheidsmarge gebouwd,
maar dit gaat wel heel ver.
@ascari15: Dit zal intern ook niet geheel standaard zijn. Anders had hij allang plof gezegt.
Gaat in ieder geval rap voor op de openbare weg
masterstig via Android app
@autoblog: Kunnen jullie misschien voortaan ook een YouTube linkje geven, autojunk wordt nog steeds niet ondersteund in jullie Android app. De iPhone app is sowieso beter, waarom worden Apple gebruikers altijd zo voorgetrokken…
@masterstig: omdat Apple de eerste was met Apps.. En omdat Android zuigt.
masterstig via Android app
@audis8: Tuurlijk, droom lekker verder Apple schaapje… Steve zal blij met je zijn, niet als persoon hoor, maar als inkomstenbron. Wel mooi om te zien dat veel mensen dingen kopen om erbij te horen, jij waarschijnlijk dus ook. Dan zeg je natuurlijk dat je het koopt omdat iPhones gewoon beter zijn, maar jij en ik weten wel beter…
@masterstig: Uuhh Meneer Jobs is al even dood hoor, die is dus helemaal nergens blij meer mee.
masterstig via Android app
@Donstil: Wie weet kijkt hij mee vanuit de hemel neer op aarde, ik ben atheist maar zeker weten doe ik het niet. Jij wel!? :D
@masterstig: Ik ken iemand die er zou moeten zitten maar heeft na 4 jaar nog steeds geen contact op genomen. Dat doet voor mij de deur dicht :P
@masterstig: ja tuurlijk want Android is van Google en die willen je geld en gegevens écht niet hoor. Nee nee echt niet.
@masterstig: Omdat Apple gebruikers *denken* omdat ze een duurder apparaat hebben, dat het beter is. Uiteraard komt men er snel achter dat het niet zo is, en zo zie je op allerhande website’s eerder ondersteuning voor Apple gedoe, om de meerprijs te “compenseren”.

Daarom krijgen mensen die de correcte prijs betaald hebben voor hun op Android gebaseerd apparaat, apps die snel snel in elkaar lijken geflanst zijn.

Als je aan het raam zit in een restaurant, krijg je ook een grotere biefstuk dan een ander. Zoiets.
@SimonMc: het is ook beter, daarom is hij duurder, niet andersom
masterstig via Android app
@jmeverts: Ahh nog een, welkom bij de club! Waar ik als zielepootje jammer genoeg niet bij hoor. Snik, snotter. Jahh….
@masterstig: ik heb nu ook android, maar wil toch weer mn iPhone terug. android is een zooitje.
@jmeverts: En witte producten zijn sowieso slechter dan merkproducten zeker…
masterstig via Android app
@SimonMc: Ik geloof dat wij op een lijn liggen, ook in het bezit van een Android?
@masterstig: Jazeker ;-) . En zeer tevreden!
@SimonMc:
Me too en al jaren zeer tevreden.
Ben dan ook geen marketing slaaf.
@SimonMc: Een typische Android reactie weer. Een Apple product ondersteunen als Developer of webdesigner geeft je gewoon meer zekerheid en is daarom dus makkelijk te ondersteunen. Je weet met maar 3 devices (Die ook nog eens het zelfde OS draaien) gewoon waar je aan toe bent.

Heeft helemaal niets te maken met je “om de meerprijs te “compenseren” reactie. De Consument maakt immers de website’s niet.

Maar goed wat je ook zegt over iOS, Android gebruikers zeiken het toch wel af. Net zoals iOS gebruikers over Android doen. Het is erg kinderachtig maar goed mannen worden kinderen als iemand aan hun speeltjes komt.
masterstig via Android app
@Donstil: Geef gewoon eerlijk toe, vaak is het leve Apple en Android is gewoon slecht. Ik geef wel toe dat het moeilijker te ondersteunen is vanwege verschillende toestellen (Samsung, htc etc.).
@masterstig: Het is vaak Leve Apple en fuck Android omdat een bepaalde groep gebruikers gewoon beter af is met een iOS toestel. Mensen die niet zoveel geven om telefoons maar er zonder veel moeite wat meer mee willen doen zijn gewoon beter af met een iOS device en dat komt mede doordat de 3rd party ondersteuning zo goed is.

Echt goeie Android devices zijn er inmiddels absoluut ook maar het was aan het begin gewoon zo aanmodderen met die toestellen dat de naam voor velen al ten grabbel is gegooid. Nu met Android 4.0 kan het eigenlijk pas echt mee op bepaalde vlakken (en op sommige zelfs beter).

Neemt trouwens niet weg dat Apple met de eerste iPhone in 2007 de SmartPhone wereld eens goed heeft wakker geschud, het was toen hard nodig en daar plukken zowel iOS als Android nu de vruchten van. Wees blij met iOS, zonder iOS was je Android een stuk minder innovatief, net zoals dat iOS dat was geweest zonder Android.

(Vervelen trouwens dat enters niet goed werken op autoblog. Reacties worden er onduidelijke lappen tekst van)
@Donstil: Je hebt wel een punt dat een meerprijs zeker gerechtvaardigd is door een goeie 3rd party ondersteuning, is zéker zo belangrijk als een goede besturingssysteem.

Is net zoals een goede motor hebben, maar een kut versnellingsbak…

Heb zeker niets tegen het besturingssysteem op zich, wel tegen de prijs/kwaliteit van de Apple toestellen op zich.
En wat je zegt over dat Android 4.0 nu pas meekan, gaat ook op voor de Iphones.

Ik zie de Iphones gebruikers nog tot in de 3de generatie van hun toestel nog apps downloaden om hun scherm als zaklamp te gebruiken, terwijl er in mobieltjes van €100 al een betere camera + licht zat.

Nogmaals, op zich niets tegen IOS, wel tegen de toestellen van Apple. ( breek me de bek niet open over de eerste generatie Ipad…)
@SimonMc: Prijskwaliteit van Apple Telefoons is prima trouwens, Kijk naar de Samsung Galaxy S1/2/3 lijn en die nieuwe HTC One X hebben ook een Advies verkoop prijs van 599,- en zijn daarmee net zo duur als een iPhone.

Dat argument valt dus wel een beetje af, hoewel het vaak wordt aangehaald
@Donstil: Dat de Iphone een prima product is, ben ik het met je eens maar de prijs/kwaliteit niet (meer). De prijzen van de Iphone, S3 en de One-x liggen nu ongeveer gelijk terwijl de specificaties van de nieuwste Android-toestellen beter zijn. De Iphone zal in verhouding dus altijd wat duurder zijn dan zijn concurrenten. Is niks mis mee, mensen schijnen het toch wel te kopen maar ik doe er niet aan mee, ik ga dan toch liever voor de telefoon met de voor mij ‘beste’ prijs-kwaliteit verhouding. Ondanks dat ik jaren HTC gebruikt heb zal voor mij de keuze nu de S3 zijn.

On-topic: wat een bizar apparaat blijft die GTR zeg.
@SimonMc: Ohja, over de prijs, omdat ik toch veel met ontwerpen te maken heb, weet ik toevallig dat spuitgieten van die kunststof covers goedkoop is. Het frezen van een aluminium body is een stuk duurder. Daar zit de prijs ook wel in. Het zal uiteindelijk inderdaad ook in de naam zitten, maar de materialen zullen ook een hoop van de kosten op zich nemen. Zie het zo, je bekleedt een auto met kunststof panelen. Dan is de ‘hardware’ op zich goed, maar een veelbesproken kritiekpunt is nog altijd het gebruik van ‘goedkope’ materialen en het gevoel bij aanraking van je product. Als je hem met volledig ‘echte’ materialen uitrust, dan zal je al veel eerder denken dat je met een hoogwaardig product bezig bent. Een Bentley of Rolls Royce heeft ook voornamelijk echt leer, echt hout en echte metalen aan boord. Daar hebben ze bewust voor gekozen ;)
@SimonMc: Overigens is er niks mis met beide ‘partijen’. Iedereen bepaalt waaraan hij of zij zijn geld uitgeeft en de een hecht meer waarde aan kwaliteitsgevoel, de ander aan specificaties! En dan nog blijft het subjectief. Ah fijn, heb al drie posts geplaatst die niks met het bovenstaande artikel te maken heeft!

OT: Heel vet zo’n GTR AMS, maar het gaat maar net goed op 50 seconden! Kan je niet aan de bestuurder van die auto verwijten, soms zie je het gewoon te laat als iemand met 250 aan komt kakken wanneer je het niet verwacht.
@Donstil: Moest iOS zijn natuurlijk :p
masterstig via Android app
@Donstil: Ja precies. Ik ben ook helemaal geen Apple hater, ik heb zelf al jaren een goed werkende iPod. Apple heeft hele bijzondere en belangrijke technologie op de markt gezet, en dat moet ook niet vergeten worden. Alleen ik vind het jammer dat er voor veel mensen maar een smartphone is: de iPhone. Met maar een goed besturingssysteem: iOs. Het is zeker een goede telefoon, maar er zijn ook andere goede toestellen. Wat ik eigenlijk het aller jammerst vind, is dat de meeste mensen Apple kopen voor het logo. Mensen: Durf ook wat anders te doen dan de rest.
@SimonMc: @masterstig: Wat beter is ligt toch puur aan de gebruiker zelf? Als ik denk dat een iPhone beter is, dan is dat in mijn geval dat ook zo. Ik ga heus niet roepen dat een bepaald product goed is als het reteslecht is. Toegegeven, het is ook niet een slecht product, maar als iemand anders daar wel zo over denkt dan staat hij daar in zijn recht. Ik zelf vind het een prima product dat gemakkelijk werkt. Het zijn de mensen die, net zoals bij alle andere merken, tegenover elkaar staan te bekvechten die het opvallend vies maken en met loze argumenten gaan gooien. Je kan met feitelijke argumenten komen, alles wat subjectief is heb je eigenlijk niks aan, want jij ervaart het anders dan ik doe, het is slechts een indicatie van hoe het over het algemeen beoordeelt wordt. Uiteindelijk bepaal jij en ikzelf wat ik liever koop..
@masterstig: Goed nieuws, ik denk dat ik het ondersteuningsprobleem oplossen in autojunk als je de autoblog app gebruikt !

Beschrijf eens exact wat er wel of niet gebeurt?
@SimonMc: ondersteuningsprobleem *kan oplossen
@SimonMc: als je naar autojunk gaat komt er geen filmpje.
@dutchiehd: Wat voor mij werkte : als je op autojunk bent=> naar instellingen gaan ( bij mij is dat een aparte functietoets) =>Geavanceerd=> Plug-ins inschakelen=> kijken of dat op “Altijd aan” staat, zoniet, aanzetten!

Dan de pagina opnieuw laden en kijken of het werkt.
@SimonMc: Thanks voor je tip alleen hij stond bij mij al aan, jammer genoeg. :( Ik heb het dus niet kunnen oplossen. Bij de iPhone app kan je sowieso reacties plaatsen bij spots, ook erg belangrijk. Die Android versie is gewoon een uitgekleede Apple versie, erg jammer! Autoweek heeft bijvoorbeeld een stukken betere app voor Android.
@masterstig: misschien omdat er 20 Android apparaten zijn waar allemaal verschillende bugfixes voor gecode moeten worden om het fatsoenlijk draaiende te krijgen???
Niet veilig dit, niet veilig dat.
Als je de kans had om 1x zo’n run te doen in deze auto (of ander powerhok) piepte je wel anders.
EINDE MORAALRIDDERIG GEDRAG! We weten allemaal dat het zo fout kan gaan. Nog even en ik ga denkend at jullie hier allemaal als een 65 plusser rijden? Of hebben we een fiets?
@jeffreym3: Ik heb een fiets. Gewoon, ef dat je dat weet.
@jeffreym3:
Nee 44 en vroeger ook hele domme dingen gedaan waarvan ik nu zeg, blij dat het goed is afgelopen.

Dat maakt de aktie nog geen toonbeeld van verantwoordelijk gedrag.
@jeffreym3: Heeft niks met moraalridder spelen te maken.

Hoe kan je nu in godsnaam zo’n gedrag gaan goedpraten? You mentally challenged? Enig idee wat er zou gebeuren als die achter in een wagen knalt met 2 kinderen op de achterbank?
Stel dat er een kind speelt op die weg.. Ongelofelijk!
@rubenpriest: Nu je het zegt! Verschrikkelijk! ;)
@rubenpriest: ik moet er niet eens aan denken.
Ja maar jongens, het IS ook niet veilig! Simpel! Je hebt het zelf niet meer in de hand (i.t.t op een circuit of een lege weg).

Er hoeft dus maar één onoplettende boktor te zijn zoals op 50 seconden en iedereen veranderd in een brandend wrak!Nee, er zijn betere lokaties en tijdstippen om dit te doen…
@bozewolf: Op het circuit heb je het ook allemaal niet meer zelf in de hand. Is het niet een aso die je afsnijdt is het wel een hert dat uit het niets opduikt..

Maar op videos is het altijd makkelijk praten. Wie weet viel het allemaal wel mee. Ja, hij moest goed op zijn rem, maar al met al netjes opgelost.
@jeffreym3: En met ”op videos is het altijd makkelijk praten” bedoel ik dat het op filmpjes altijd 10x erger lijkt dan het werkelijk is.
@jeffreym3: Op een circuit is wel iedereen veel geconcentreerder bezig met “hard rijden” en daarnaast gelden er op een trackday ook regels mbt inhalen en goed uit je doppen kijken.


In een professionele race is het een “occupational hazard” inderdaad, maar daar heeft iedereen het risico geaccepteerd en zit vastgegespt en vastgeHANSd in een rolkooi.
Jammer dat je die vids niet in HD kan kijken.. linkje naar youtube of mis ik die steeds?
ken zelf ook iemand die heeft een 1300 WIEL PK nissan GTR R35, en ik moet zeggen dat gaat wel ziek snel! (hebben er overigens over de 415 mee gereden!)
@spykerboy: WAKKER WORDEN!
@jeffreym3: :lol:
@jeffreym3: zal ik is wat fotos posten van die auto? :P

hier dan maar, van achteren: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/248011_10150969175442192_1532011529_n.jpg

interieur: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/166054_10150968451592192_1368388512_n.jpg

motor: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/178007_10150960095042192_645825482_o.jpg

achter deel: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/466636_10150699528897192_938130018_o.jpg

betere fotos heb ik hier niet op de computer…
@spykerboy:

Heel mooi spykerboy, maar je hebt duidelijk niet genoeg je best gedaan met photoshop…..het Arabische kenteken is op de eerste foto nog leuk te zien ;)
@maxk91: Kijk z’n locatie op z’n profiel is.
@jeffreym3: dikke PLUS veel voor die adrem reactie :)
@greenhell: Kun je nu ook letterlijk doen ! :p
prachtig dit, doet me denken aan gumball een paar jaar geleden!
Moet wel zeggen dat het filmpje er een beetje raar uitziet. Doet me een beetje denken aan de eerste ‘Getaway in Stockholm’ met die porsche. Bleek ook versneld te zijn. Nu zal dit niet versneld zijn, maar toch ziet her er vaag uit. Net als z’n kilometer (miles) teller die af en toe haast op 0 lijkt te staan..
@jeffreym3: Ik denk dat ze de speedo bewust hebben ge-edit of mssn losgekoppeld ivm juridische redenen?

Het viel me idd ook op dat de naald nergens heen ging.
@bozewolf: Dit zijn mensen die een beetje hebben nagedacht alvorens ze dit filmpje vereeuwigd hebben op het internet, itt een zeker Belgische AM Vantage V12 Carbon Black chauffeur.
Waarom je zo’n video dan weer versneld moet afspelen is mij een raadsel!
Ze hebben mij altijd geleerd om rechts in te voegen… veel van die Amerikanen hebben die les blijkbaar gemist. gaat overigens wel hard die GT-R.
@xilver: Niet overal hoeft men uiterst rechts te houden..
@jeffreym3: Dan heb ik niets gezegd ;-).
@xilver:
Amerikanen hebben het “stick to your lane” systeem.
Dat veel mensen denken dat dat in nederland ook geld is helaas een misvatting.
Echt doorduwen doet mij niet.
Een dot gas en weer aflaten en weer een dot.

Zo’n schermpje is wel stoer
het valt me op dat die bij 50″ niet zo hard lijkt als je het in volledige scherm bekijkt.
Gelukkig stak er geen kind over.. Of een hert.. Stel je voor wat er had kunnen gebeuren!
o_O
Vind het wel een gaaf filmpje, lekkere snelle acceleraties. Dat gevaar bij 50″ onderdrukt hij vrij gemakkelijk.
Nouw ik heb toenstraks in een skyline R-33 gereden met 350 pk en dat vond ik aardig terroriseerend dus ik wil niet wete hoeveel nekpijn je meer krijgt van de Alpha 12…
Stoer hoor, bij 0.50 bijna een dodelijk ongeluk veroorzaken en dan zelf boos worden omdat iemand gewoon van rechts naar links gaat om in te halen !
@mightymike: Dat zou ik niet Duitsland zeggen, wordt je meteen gefusilleerd. Je hebt als het goed is tijdens je rijlessen geleerd in je spiegels te kijken voordat je inhaalt. Maar jij bent waarschijnlijk één van die alto rijders die zeggen; kan me niet schelen wat je rijdt je moet je aan de snelheidslimiet houden dus ik gooi hem er voor. Dus pure afgunst omdat je zelf niks hebt of ooit zal hebben.
@CL65:
Lief klein stoer mannetje.
Doe nou eens even rustig. Als jij echt denkt, dat het normaal is om boos te worden op een inschattingsfout van een andere bestuurder, als jij met 200+ over de openbare weg heen jaagt op een plek waar men niet harder dan 130 hoeft te verwachten dan hoop ik toch echt dat jij nooit een rijbewijs krijgt, laat staan een capabele auto.

En je argument over afgunst raakt werkelijk kant noch wal.
Iedereen die een hekel heeft aan mensen die achterlijk rijden zijn jaloers. Right.
@TWJ: En dan check je zijn activiteit even en lees je reacties vna hem zoals

“Ik heb een keer midden in de nacht geprobeerd voor de lol achter een vrachtwagen te gaan bumperkleven nou je wil niet weten hoe gek die vrachtwagen chauffeur werd. Nu ik dit zie; misschien dacht hij dat ik hem wou beroven, hij ging vol in de rem, slingeren en ga zo maar door.”

‘nuff said.
Jij hoort ook gewoon niet op de openbare weg. Ga wat need for speed spelen ofzo.
@CL65: Als jij in Duitsland ernstige brokken maakt en je reed harder dan iets van 130 (135?, ze hebben een grens) dan maak jij meer kans op dat vuurpeloton dan de arme sloeber die alleen maar wilde inhalen, hoor…
@CL65: Straks doe je me nog geloven dat je die onzin die je verkoopt echt zelf nog gelooft?

Wat heeft afgunst in godsnaam te maken met onverantwoord rijden ? For all you know rijdt TWJ rond met een M5 of dikke AMG.

“Niet kunnen schelen met wat je rijdt”
Dus als ik aankom met men Dacia Logan blijf jij gewoon lekker met je Audi de weg versperren en als ik dan met men Porsche aankom ga je opzij omdat die ‘meer kost’ ?

You idiot
Sick snelle kar :p
Wat een waanzinnig draadje is dit. 82 heerlijke reacties! Effe knallen in een Nissan en we vliegen van Apple naar Android naar Duitsland naar Afgunst. Keep posting guys!
Als je naar een foto van een kilometerteller kijkt van een nissan gtr, en dan het filmpje in de gaten houd, dan zie je dat hij niet/amper boven de 120 mph of 200 km/h uitkomt.

Daar onverantwoord-jailtime-snel, hier niet zo bizar…
Erg flauw, dit filmpje is versneld, kijk maar naar de knipperlichten en de handbewegingen op het stuur. Geeft totaal verkeerd beeld, in het echt is dit dus vrij langzaam.
Met 1600pk heb je in de 3e versnelling heus nog wel dat wielspin bij volgas. Volgas geeft hij duidelijk volgens de meters in het dasboard, maar ik zie geen enkele aandrijfsreactie in het stuurwiel. Dat gaat er bij mij niet in.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).