Video: Birdman geeft Rolls Royce en Bentley cadeau

Auteur: , 40 Reacties

Hipperdiehiphop koning Birdman (check dat Bugatti logo dat onder zijn oog getatoeëerd is) heeft onlangs twee Bentley Mulsannes en een Rolls Royce Ghost aangeschaft. Twee van de drie auto's heeft hij echter alweer weggegeven aan zijn matties Lil' Wayne en Mack Maine.

Eindbaas Birdman -u weet wel, van de peperdure Aventador en de onbetaalde Maybach Exelero– zorgt schijnbaar goed voor zijn mensen. De Mulsanne is voor kleine opdonder Lil’ Wayne en de Rolls voor Mack Maine, die ook een neefje van Birdman schijnt te zijn. Het schijnt dat Birdman de tweede Mulsanne als een soort grocery-getter heeft gehouden. Check op Autojunk het filmpje waarin de twee waggies met strik op de motorkap (gay!) weggeeft.

Overigens zal Birdman niet veel pijn van hebben van deze presentjes, hij zit namelijk op een bergje geld van ongeveer 400 miljoen wat hij verdiende als de platenbaas van oa Lil’ Wayne. Zelf neemt hij ook nog wel eens een plaatje op, onder meer met zijn goede vriend Rick Ross. Overigens zien we in het filmpje ook nog een Veyron, Panamera en andere exclusief spul voorbij komen op de achtergrond. KLIK!

Kijk die tattoo!40 reacties

bron: teamspeed?
@J0riz0s: wij vonden het via onze vrienden van GT Spirit, die staan ook gelinkt in het artikel.
Haha hoe die afstandsbediening wordt uitgelegd.
http://i.imgur.com/Jhbk5.jpg
@sir_smokalot: Haha, dikke +1.. Hier vechten de varkens voor… srry, stichting brein.

OT: Damn, those are sweet cars.. Hij zit inderdaad op een berg geld als dit gewoon kado’s zijn!
LOL @ de dude met het groene petje “The boot on the front bigger than my whole car was when I was 15” @ 3:34
Tja. Stoer. Ofzo.
ondertitels?
@Jaapie: Nee, wij spreken allemaal vloeiend getto-slang. Nerrugus voor nodig dus. Toch?
$CasH $ MoneY $ HerO $ 4 $ life $ !!!
@bempi: YMCMB!
@dutchiehd: G’s U R NOT
Pfff, hoeveel geld er toch in die hiphop-neger-scene omgaat.. Niet normaal meer en snap het nog steeds niet.
Hij kan beter eens bij een logopediste langsgaan met dat spraakgebrek van hem. Onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die niet alleen luisteren naar die meuk, maar er schijnbaar nog voor betalen ook ipv het gratis te downloaden. Wat wel weer fijn is voor BMW en VAG uiteraard :)
Matties? Lil’ Wayne is toch geadopteerd door Birdman?
Lil wayne fans mogen echt zichzelf na laten kijken wtf lult die idioot altijd.

Toch humor als je zo’n figuur als birdman ziet, lijkt gewoon een junkie gangster maar heeft toch ff 400 mil.
@amgpowerrr: Ja ja, niet iedereen die veel geld heeft loopt met Hugo Boss lakschoentjes en een perfecte plooi in de broek. Hoewel dit wel het andere uiterste is inderdaad.
@pininfarina:
als je geen miljonair uiterlijk wil hebben en je bent het toch, geef dan toch je geld weg aan goede doelen, bouw scholen en ziekenhuizen,… Maar die “rappers” zijn even grote snobs als die mensen met Hugo Boss en ze doen dit enkel om te shockeren en zo dat pubers hun stoer zouden vinden.
@amgpowerrr: Smaken verschillen, ik luister ook naar lil’ wayne, en ik vind zelf de tekst nergens over gaan, ik hou gewoon van de muziek.
@amgpowerrr: laat je zelf nakijken, wees blij dat niet iedereen het zelfde is.
@MAB: stil aub, weleens naar die malloot geluisterd? Kan je geeneens muziek noemen.
Zo zie je maar weer: Amerika is het land waar alles kan! Mensen die een Bugatti tatoeage hebben onder hun oog, kunnen ontzettend rijk worden door het produceren van meuk die vooral wordt beluisterd door tieners t/m 17 jaar en ghetto boys met hun broek tot op hun knie. Ongelooflijk dat zo’n man zo rijk kan worden. Kijk alleen hoe die praat? Die gast moet wel een IQ hebben van rond de 70. Heb niks tegen rappers, Jay-Z en Kanye hebben bijvoorbeeld leuke plaatjes, maar kan mij niet voorstellen hoe deze gast geld kan verdienen.
@e550: O.b.v. je tekst, vermoed ik dat je een IQ van <70 hebt.
@barryb: Verbeteren mag.
@e550: Ik doel uiteraard op de inhoud. Grammatica staat los van IQ, in mijn ogen.
@barryb: aha man
Dat ie kadootjes geeft is aardig, maar geef het dan aan mensen die het zelf niet kunnen betalen.
oke, ik ben best stiekem een beetje jaloers. en die birdman zit vast in de goede business.
maar waaaar blijft de ballotagecommissie (of hoe dat ook mag heten).
dit zijn juweeltjes van auto’s, echt prachtige kunstwerken op wielen.
ik krijg altijd een beetje pijn in me buik als ik dit dan weer zie.
hartstikke leuk voor mr. Vogelman en z’n rappertmatties, maar het gevoel blijft.
en meneer weet niet hoe zijn rollsroyce sleutel werkt????,…
Wat zijn Nederlanders toch jaloers! Ga lekker 100%NL luisteren naar jullie bagger muziek. Jan Smit en Guus Meeuwis dat is pas muziek hahaha nooooot!!! Nou je merk dat jullie gelijk jaloers worden op een rapper die wel geld zat heeft om te kopen wat hij wil. Dat kan Nederlandse artiesten nooit van hun leven ( misschien een tweede hand).
Vraag me uberhaupt af of dit wel echt is. Zou me niks verbazen als dit filmpje gewoon even gemaakt is met geleende auto’s om weer even stoer over te komen. Veel van dit soort gasten leasen en huren auto’s vaak. Verder zou die Birdman is een baan moeten zoeken ipv nog meet tatoo’s an sterren op ze hoofd te zetten,
Het is allemaal marketing mensen, het creëren/in standhouden van een imago. Zelfs een Autoblogje in Nederland besteedt er aandacht aan, doel bereikt.
@meneersander: Haha andere rappers misschien, maar Birdman niet. Hij heeft een Bugatti en Maybach S62 Landaulet als je zulke autos hebt dan doe je niet aan die onzin.
@diolinares: Nou ja, Bijvoorbeeld Rick Ross heeft ook een vermogen van om en nabij de 30miljoen, maar die least zijn auto’s altijd.
Hm ik dacht eerst: die Rolls past ’t best bij lil’ wayne en de mulsanne bij die andere jongen. Is ’t net omgekeerd. Ik zou ook liever de Mulsanne hebben, toch iets exclusiever denk ik.
ze verdienen genoeg geld aan de uitverkochte concerten,
btw dit is de zoveelste auto dat lil wayne krijgt van birdyman.
HOE!
Alle haters hier zijn stiekem stikjaloers. Die gasten hebben het ongelofelijk dik voor elkaar; ze kunnen volledig zichzelf zijn en toch meer geld verdienen dan 99% van de wereldbevolking. Dit is geen baan meer, maar een lifestyle. En hoe je ook tegen de muziek aankijkt, we zouden allemaal wel met een petje op en een paar lelijke tats ons geld willen tellen in een ultra-exclusieve bak. C’mon :-)
Er zijn talloze mensen die hun hele leven lang ouden van dagen wassen en voeden, lastige kinderen les geven op school of de rotzooi ophalen die wij achterlaten. Daarmee kunnen ze hooguit een tweedehands Astraatje betalen.
Een primitieve rapdude die nog nooit iets nuttigs in zijn leven heeft gedaan geeft zijn dito vriendjes Bentleys en Rolls Royces, omdat hij van gekkigheid niet weet wat hij met zijn honderden miljoenen moet doen. ‘Verdient’ met het produceren van oerklanken die de naam muziek niet verdienen en hooguit bijdragen aan een samenleving waarin geweld wordt verheerlijkt en vrouwen als hoeren worden afgeschilderd. Toch goed dat er een god is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).