Video: blonde babe maakt ritje in Lamborghini Murcielago

Auteur: , 22 Reacties

'Hè nee toch, niet weer zo'n hertje met dikke memmen in een supercar?', hoor ik je zeggen. Zo begint het filmpje wel, maar dan krijgt het verhaal snel een twist, M Night Shaymalalalan-style...

La parada de tetas

Wij zijn ons terdege bewust van onze educatieve functie. Stel dat we non-stop tettenfilmpjes uit supercars zouden posten, dan laat je bloedeigen dochter zich voor je het weet een flinke voorgevel aan siliconenjopen aanmeten en stapt ze met haar geaugmenteerde kwarktassen bij Jan en alleman die een dikke getunede supercar heeft op de passagiersstoel voor een gilsessie. Dat willen we ook niet op ons geweten hebben.

Aan de andere kant: waarschuwende bewustmaakfilmpjes zijn vaak dodelijk saai en lame. Gelukkig hebben we hier de gulden middenweg gevonden. Ga je alleen voor de melkbussen, schakel dan op de helft uit, maar sta je open voor een boodschap, kijk hem dan af. FILMPJE!

De moraal van het verhaal: mensen, laten we alsjeblieft ophouden mekaar van dichtbij met een automatisch wapen door het hoofd te schieten.22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Heel treffend. Je zult de Dodo’s de kost geven die inderdaad met hun Golfje of 3 serietje rijden alsof ze in een echte sportwagen rijden.
Och, zij had in ieder geval nog airbags
Wat een anticlimax. Maar zeggen ze nou dat als je wel een supercar hebt je wel zo hard kan rijden zonder te crashen
zucht….
Waarheid als een bus, en deze haar melkbussen zijn toch nog iets frisser dan die van Goedele Liekens dus in dat opzicht is de campagne ook beter geslaagd.
Best indringend.

Maaruh blijft een prachtbak zo’n murcielago.
@ferrari94tr: mooi he.. Vooral de lp640.. Blijft voor mij stiekem toch wel de mooiste lambo ooit. (Op de miura na dan)
Ook interessant aan dit en andere AB-artikels is de infiltratie van het Vlaamse ‘memmen’, ‘tetten’, ‘loezen’ en dergelijke. Wat dat betreft kan de woordenschat nooit kleurrijk en groot genoeg zijn :-)
@blackmore: Tetten: volmondig ja. Maar memmen is vlgs mij niet specifiek Vlaams. Maar je pikt wel wat over, had eerder vandaag bijna gemeld dat de longboarder ‘aan’ 110 p/u was geflitst.
@sir_smokalot: Wellicht is er voor ‘memmen’ etymologisch een link te vinden naar mamma (borst), vandaar ook mammofiel (wat de meeste lezers hier wel zijn, kunnen we hopen). Ik ben trouwens nog maar net weer bijgekomen van ‘jopen’ :-)
Hebben ze nu een 206 kapotgemaakt gewoon voor die PSA?
Hahahaha wat geweldig geschreven! Zo droog!
Goed dat je de moraal nog even ophaalt smoke…ik had ‘m dit keer over het hoofd gezien.
Had m bijna overgeslagen, word een beetje simpel van die “chicks” in een wagen die ze niet waard zijn. Toch blij dat ik m heb af gekeken.
@jweelden:

Ze past toch perfect bij de wagen. Volgens mij lijkt ze zelfs nog te echt voor de wagen te zijn.
Goed bedacht wat mij betreft. Als je af en toe die jonge gasten ziet rijden hou je je hart vast…. Ook met een 1.2 kun je jezelf goed plat rijden!
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Die mag gerust ook eens langs mij hobbelen in de auto :)
..voor mij aangrijpend…heb een vriendin verloren destijds (21 jaar), die met een gast met z’n 316i in de regen tegen een boom duvelde…zij was op slag dood, hij springlevend…
Dikke lambo, maar erg gevaarlijk om op zulke smalle wegen te knallen met zo’n breed ding.
Hete babe? hmm valt tegen. Ze is niet onaardig maar haar moeder is knapper in het gezicht ;)
wie weet? welke muziek wordt afgespeeld in de clip?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).