Video: Bugatti Veyron art car met Quicksilver uitlaat

Auteur: , 13 Reacties

Foto's hadden we al gezien van deze Bugatti Veyron met zijn kunstzinnige Gulf livery, maar we hadden nog niet alle details gezien en we wisten ook niet hoe deze 1.001 pk sterke supercar klinkt. We verklappen alvast dat er een bijzondere Quicksilver uitlaat gemonteerd is.

Om Wilton House een beetje te promoten had organisator Jay Kay zijn(?) Bugatti Veyron laten voorzien van een bijzondere wrap. En dat aandacht trekken voor zijn evenement is zeker gelukt, want we hebben al veel video’s en ander materiaal van Wilton House voorbij zien komen.

De video van deze Veyron en wat andere supercars zie je hieronder

PS Zo’n uitlaat van Quicksilver weegt slechts 11,6 kilo ipv 19 kilo. Dat is dus fors lichter dan de originele uitlaat.

Bugatti Veyron Quicksilver uitlaat13 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
en iedereen dacht nog wel dat het een rc auto was!
Met die andere uitlaat klinkt hij tenminste iets bruter, hadden ze er nu nog een mooie art car van gemaakt was het plaatje compleet.
Blijft mooi dat er een Aston Martin op die Bugattie staat…
Klinkt nog bruter. Yep het beest laat nog meer van zich horen.
Zozo, 6,4kg bespaard. Dat is toch al snel een besparing van 0.03%. Gelukkig maakt het geluid meer goed.
Eén van de lelijkste artcars die ik ooit gezien heb. Noem het dan een social media car ofzo. And one more thing; wie in godsnaam is nu trots op de woordspeling “Bugarti”. –‘ Gelukkig is het maar een wrap. En die Quicksilver uitlaat, geen idee eigenlijk of ie zoveel beter is dan het origineel? Okee 5 kilo verschil, da’s mss 5 literflessen water verschil. In mijn mening is het het niet waard, plus wat gewicht over z’n poep is niet slecht voor de Veyron want hij weegt al zoveel overal, wat uiteraard veelal een ingrediënt is voor onderstuur.
@vla:
Oei vlaatje toch, het is wel ietsje meer dan 5 kilo. :P
@vla: Het gewichts voordeel is te verwaarlozen. Alleen hoor je nu ook dat het een monster is want de standaart veyron vind ik niet echt heel bijzonder klinken.
Jay Kay. Dus sws 1.
Nu klinkt die Veyron eindelijk alsof er een monsterlijk ding voor de achteras woont http://forums.civfanatics.com/images/smilies/flamingdevil.gif
Maakt het geluid van een tank!
-edit: nutteloze bijdrage-
heel gauw overspuiten deze wagen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).