Video: Car Bowling wordt steeds populairder

Auteur: , 22 Reacties

We nemen u weer mee naar oorden ver van hier, daar waar het begrip 'verkeersinzicht' een woord is waarvoor geen lokale vertaling bestaat, en waar Car Bowling de snelst groeiende sport is. Je moet toch wat met je vrije tijd...

Ondergetekende blijft de donkere krochten van het internet afstruinen naar bizarre dashcamfilmpjes, met veel succes, want we hebben weer een rijtje video’s waarbij je je constant afvraagt ‘waarom?!’ en ‘hoe?!’.

In Europa is sinds kort ESP op nieuwe auto’s verplicht, hetgeen een geweldige nieuwe uitdaging biedt voor beoefenaars van Car Bowling. In veel andere landen is ESP niet aan de orde, maar onderschat niet hoe moeilijk het is om een auto op zijn dak te krijgen. De grootste sterren van het Car Bowlen volgden jarenlange training in afgelegen kloosters om te komen waar ze nu zijn.

Rusland behoort tot de absolute wereldtop, maar de Koreanen, altijd hongerig naar succes, kloppen uitdrukkelijk op de poort. Kijk maar:

B-B-B-B-B-B-BONUS

De volgende auto’s gaan wonderwel niet om, maar maken wel harde klappers:22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Blijkt maar weer dat Jeepjes snel omvallen.
@norge: misschien zijn die wel helemaal niet gemaakt om uit te wijken
Die RAV4 wordt flink te grazen genomen.
http://englishrussia.com, voor al uw narigheid op ruslands wegen :-)
Genieten! Ai, ben ik nu een automasochist?
Waar ik me dan weer over verbaas is de hoeveelheid omstanders in de filmpjes die niets doen… gewoon doorlopen met de boodschappen over er opzichtig omheen sturend..

alhoewel…

Nee het verbaasd me dan toch helaas weer niet…
@sardukar: Maar wat moet je dan? Er met z’n tientallen omheen dansen en paniek paniek roepen? Als er geen eerste hulp verleend hoeft te worden hoeft er maar 1 de politie te bellen.
Die Matiz… Dafuq!
@awesome: leuk piepje ook in dat filmpje, zal wel van het scorebord zijn ;)
De Matiz reed onnodig op de linkerbaan dus meer dan terecht dattie wordt weggebowld. Laat dit een les zijn voor alle linksplakkers!
@flippert: De Matiz is net als degene die er tegenop reed een onoplettende middenstrookplakker. Onnoddig links rijden komt veel voor, onnodig en totaal niet oplettend blijven plakken op de middelste strook komt ook veel voor en is veel lastiger om mee om te gaan.
Was die vent die de Matizze ramde aan het slapen ofzo?
OMG die bus! Dan ben je blij dat je niet in een Tata Nano zit.
Ik vind de meeste ultieme Bowler video toch wel die vrouw in die Skoda stationwagon bij dat hek.. kan hem niet vinden.. maar die vrouw staat voor dat hek, het hek schuift te open, ze rijdt er in, stapvoets en hop, om met die Skoda.. op zijn dak.. met 3 km per uur.. da’s pas knap.. niks geen G en middelpunt vliegende krachten.. puur op skillz.. hulde.. :)
Die bus, brrr.. Met volle vaart in de flank van die Toyolexus. Maar zoals in een ander filmpje vandaag te zien was: ook in een Lada overleef je als Rus de verschrikkelijkste crashes..
Die Russen rijden wel allemaal serieus hard!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).