Video: coureur bodycheckt in-de-weg-sta-mevrouw

Auteur: , 39 Reacties

Iedereen opzij, de pitscrew moet erbij. BAM!

Pardon meneer, mevrouw. Ik zie dat u geïnteresseerd bent in het werk dat men tijdens deze race verricht. Er gebeurt veel in de pitsstraat en ik begrijp volkomen dat u dit graag vast wil leggen. Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden. Toch wil ik u vriendelijk verzoeken een stap opzij te doen. Op die manier heb ik, de wisselcoureur, ruim baan mijn collega uit de auto te helpen stappen en zelf het stuur over te nemen. Vriendelijk bedankt.

Niet in de deuropening staan, opletten en vooral geen raceteam in de weg zitten tijdens een pitstop! Eenvoudige tips om een minder ergernis (en blauwe plekken) opwekkend leven te leiden. Sommigen hebben deze uitleg nodig. Beleefd vragen is er dan niet altijd bij. Bekijk de video op autojunk.nl.39 reacties

Hot driver coming through
Niet te hard oordelen, is een begrijpelijke fout van de mevrouw… easy mistake

Ze zal de spoiler voor aanrecht aangezien hebben
Haha ff door lopen dame
Typische BMW rijder…..
@E34M5Touring:
Die had ik van jouw niet verwacht.
Voor mij heeft de coureur gelijk, dat je een pitpass hebt zegt nog niet dat je er dan ook met je neus op moet gaan staan.
Hier in Europa is dat trouwens bijna ondenkbaar op dat niveau. Canam is niet bepaald een club wedstrijdje.
@jrk68: Ik zag BMW op de zijkant staan. Kwestie van tijd voordat iemand hem gaat maken, dus ik dacht laat ik ze is voor zijn……
@E34M5Touring:
Het is een Riley voorzien van een BMW motor.
Dit is een zogenaamde DP (daytona prototype), ze rijden daar ook met een DP Corvette en met deze Riley voorzien van Ford motoren.
Leuk close racing kampioenschap trouwens dat live te volgen is op Motors tv.
Een beetje als de LeMans series maar dan met simpeler techniek.
@jrk68: Mijn broertje gaat er nog wel is heen in de US. Heeft me al een paar leuke goodies opgeleverd aan T-shirts petten etc. Dat BMW daar echter motoren voor leverde wist ik niet.
Boink!
Dit is trouwens geen race situatie maar gewoon een pitstop oefening.
Ook bij de Canam kom je tijdens de wedstrijd niet zonder brandvrije overall in de pitstraat.
En al helemaal niet aan die kant van de muur.
@jrk68: Klopt. En voor de drill werd er nog heel hard geroepen dat iedereen aan de kant moest. Kennelijk heeft deze mevrouw gehoorproblemen.
@jrk68: Canam is van iets oudere tijden. Volgens mij noemen ze dit Grandam Road Racing.
@casey: Klopt als een bus.
Die coureurs vergeten vaak dat ze betaald worden door de mensen die er graag naar kijken. Aan de andere kant ben je ook wel erg sloom in je hoofd als je met je dikke hol midden voor die wagen gaat staan als ze hun wissel aan t oefenen zijn
gedwongenleaser
@jmeverts: dat laatste dus…
@gedwongenleaser: oke ik ben om…
@jmeverts: Dat je wegenbelasting betaalt, geeft je niet automatisch het recht midden op de snelweg te gaan picnicken … Zelfde geldt hier: leuk dat mevrouw een VIP kaartje hebt, maar dat betekent niet dat ze meteen de f’ng Paus is.
@dawwg: De Paus zou ik onder de auto duwen…
In eerste instantie wordt ze opzij geduwd door de pitcrew die haar met een band opzij duwt, daarna komt de coureur erlangs.
Huppa, en nog een boete d’r achteraan.
Dat gilletje ook.. haha
Belachelijk … vraag dan rustig: mevrouw zou ik er a.u.b. even langs mogen, ik moet vrij snel instappen … ik weet dat u graag een mooie foto wil maken, maar ik heb op het moment een beetje haast … mijn welgemeende excuses.

Had ze echt wel begrepen.
@bertuss: Het probleem is dat zij ’t al veel eerder had moeten begrijpen want het werd daarvoor aan iedereen duidelijk gemaakt. Dus kunnen we concluderen dat deze (net als bijvoorbeeld linksrijders) pure schijt hebben aan andere. En dus gewoon oprotten met die muts.
@kaasboerin: hahah mijn reactie was ook niet bepaald serieus bedoeld hoor :)
@kaasboerin: Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat ze haar gehoorapparaatje uit had staan met al dat lawaai ;)

Had ze nog steeds moeten opletten, maar dan deed ze het tenminste niet expres.
@kaasboerin: dont feed the troll
Gewoon opzouten, vrouwen lopen altijd in de weg ! ;-)
Nou nou, wat een sensatie. 26 Seconden van mijn leven welke ik nooit meer terug zal krijgen.
@Donstil: Datzelfde is van toepassing op jouw reactie. Misschien dat je het kan compenseren door een leuke reactie te plaatsen. Staat het weer gelijk ;)
@Donstil: Blijkbaar toch sensationeel genoeg om nog eens 26s extra te verspillen door het hier te posten :)
@dawwg: 26 seconden is totaal, heb het filmpje niet afgekeken ;)
pas bij Dutch GT Championship stond er ook een de hele tijd in de weg bij het GT3.nl team om foto’s te maken, dus bij een pitstop werd hij keihard tegen de garagedeur geduwd
Beetje jammer dit. Zonder de fans zijn de coureurs helemaals niks, dus iets meer rekening houden met toeschouwers mag best. En vooral een real life spelletje niet te serieus nemen meneer de coureur.
@jeffreym3: ga jij bij een voetbalwedstrijd ook in het doel staan om foto’s te maken?

Als je het team in de weg staat bij een wissel heb je gewoon direct invloed op het eindresultaat. Dat wordt in geen enkele sport geaccepteerd, op geen enkel niveau…
@mrs250: Helemaal gelijk en geloof me dit is nog netjes voetballers pakken je harder aan hoor als mensen zich begeven op het veld. Dit is het gevolg van haar domme actie terwijl ik denk dat ze dondersgoed weet dat zij fout zit.
@mrs250: Daar zorgt de organisatie ervoor dat de voetballers (volwassen mannen die met een balletje spelen) genoeg ruimte hebben voor hun spelletje. Hier is er duidelijk een gebrek aan organisatie/overzicht. De vrouw is hier de dube van.
@jeffreym3: Veel coureurs zijn zo egoistisch. Hij breekt liever het been van de vrouw dan dat hij 3 seconden later in de auto zit om z’n hobby verder te beoefenen.

Neem dat incident met die porsche waar die grid-girl op viel. Niet bekommeren om het meisje, maar om een eventueel duikje in de auto van zijn sponsor. En dan later, na veel commentaar als excuus gebruiken dat de radiateur snel stuk gaat na ”zoiets” …
@jeffreym3: Ja want als vrouw kun je je niet voorstellen dat die lui daar staan met een doel en niet om te poseren voor jou en je fotocamera. Er is zat ruimte voor de mensen die daar MOETEN staan. Als je echt niet snapt dat wanneer er een auto de pits inkomt je niet in de weg moet gaan staan, hoor je daar in mijn ogen gewoon niet thuis.
toch nix geks???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).