Video: De snelste manier om koeien uit te laden

Auteur: , 68 Reacties

Het uitladen van dieren kan nog wel eens wat voeten in de aarde hebben. Die arme beesten willen namelijk niet altijd doen wat jij wil. Deze Russische vrachtwagenchauffeur heeft daar een handige oplossing voor verzonnen.

Hij gooit gewoon zijn truck op de zijkant en hopla alle koeien rollen zo op straat. Ok, we geven toe dat er nog wat haken en ogen aan het systeem zitten. Zo schrikken medeweggebruikers zich een hoedje. Ook zullen de koeien vol in de stress schieten en wat blauwe plekke oplopen. En we moeten niet vergeten dat de koeien in dit geval op de verkeerde plek worden uitgeladen.

Soepel gaat het in elk geval wel. Bekijk de video op Autojunk!68 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Damn, dat is zielig man! Die mogool kan niet rijden!
@VWTouran75: dat witte busje rijd tegen die truck aan niet zijn fout
Ik ga de video nieteens kijken. Dit vind ik zielig.
Facking sneu dit voor die arme beestjes
Dit hoeft van mij niet perse op Autoblog….
@jmeverts: en we zijn vertrokken…
@jmeverts: piepende banden weg hier!
is wel grappig hoe dat die beesten gewoon rustig opstaan.
Wat een rund!
inderdaad niet leuk om te zien…
Al dat hopeloos geblaat over ‘oohh dit is zielig’… Er had beter een tweede vrachtwagen uit de andere richting gekomen dan hadden we op slag onze steak tartaar van vanavond gehad! ;-)
@JMC: eh ja……
@JMC: waar is de ‘niet leuk’ knop?
@JMC: stoere jonge ben jij
@JMC: Ja inderdaad, met alle gevolgen van dien. ook voor de overige weggebruikers en de chauffeur. Gaat het verder goed met je?
@JMC: Ben jij die zoon van Francis Kenter?
@JMC:
Mag ik voorstellen, dat jij dan de chauffeur van die tweede vrachtwagen bent?
Sorry, maar zulke video’s hoef ik niet te zien..
@feboboy: ze staan allemaal rustig weer op hoor ;)

Maarja.. Eond van de dag zittem ze toch vacuum verpakt in de vriescel..
We kunnen wel makkelijk naar Rusland wijzen, maar als ik zie hoe hier in Nederland zie hoe het vee vervoert wordt heb ik ook al geen trek meer in een stukje vlees. De beschaving van een land kan je opmaken uit de manier waarop men met dieren omgaat, in dat licht zijn we niet veel beschaafder.
@moveyourmind: weet jij hoeveel regels er aan dat vervoer in Nederland zitten? Een dier wordt nergens beter behandeld dan in Nederland.

Marja voor de bomenknuffelaars is het natuurlijk nooit goed, die stellen de dieren boven de mensen.
@roller:
Wat een onzin! Die regels worden massaal overtreden. Runderen bijv. hebben totaal geen gevoel voor het rijden in een vrachtwagen. In bochten, bij het optrekken en remmen kunnen ze niet -zoals mensen- reageren en kunnen zo ernstige verwondingen oplopen. Ik zou jou wel eens willen zien, als je staande in een vrachtwagen met veertig anderen naar Zuid-Italië vervoerd wordt.
En om te beweren, dat mensen, die om dierenwelzijn geven en die jij boomknuffelaars noemt (wat aangeeft, hoe jij denkt over mensen, die anders denken dan jij), dieren boven mensen stellen, is zowaar nog veel grotere onzin!
@roller: op papier is het idd. enorm goed georganiseerd. De praktijk is helaas vaak anders. En als consument hebben we daar grote invloed op: we willen zelf een goedkoop stuk vlees op het bord.
@moveyourmind: zo’n grote dierenliefhebber als ik ben/kan zijn, ik denk altijd: als een dier toch geslacht wordt, maakt mij het niet uit hoe het er komt. Natuurlijk moet er normaal mee omgegaan worden, maar als het niet gebeurd zoals dierenvriendjes willen (met fluwelen handschoentjes geduwd worden, 10 vierkante meter per dier bij vervoer e.d.) dan is het opeens zielig. Kom op, dan moet niemand nog iets eten, want planten zijn ook levende organismen. Dieren net zo. Vegetariërs eten ook levende wezens op, alleen zijn zij te egoïstisch dat te beseffen. Het ligt allemaal aan het perspectief waaruit gekeken wordt.
@ej20g:
Ja! Laatst nog eens meegemaakt. Toen ik mijn boontjes aan het doppen was, ben ik na vier stuks maar opgehouden. Ik kon de doodskreten niet langer meer aan…..
@9000cse: lol.
@ej20g: dat ik vind dat je respectvol met dieren om moet gaan komt juist doordat ik opgegroeid ben op een boerenbedrijf. Ook al werden bij ons dieren grootgebracht om later naar de slacht te gaan, ze werden met liefde verzorgd en als er een dier ziek was werd er nooit bezuinigd op de dierenarts, ook al was dat economisch onrendabel. Ik eet liever wat minder vlees, waarvan de dieren een goed leven hebben gehad. Dat is een persoonlijke keuze en wil ik niemand opdringen.
@moveyourmind: ik snap je punt hoor. Ik vind net zo goed dat dieren respectvol en liefdevol behandeld moeten worden. Ik heb zelf ook huisdieren, te noemen 4 katten en 2 slangen. Ik doe er alles aan om die beestjes het beste te geven wat ik ze kan geven. Maar mijn punt is dat ik niet tegen al dat gezanik van zielig dit en zielig dat kan. Overigens wil ik best biologisch verantwoord vlees eten, maar dan moet ik het normaal kunnen betalen en dat is nou net het punt omdat het zoveel duurder is dan normaal vlees. Dan is mijn keuze snel gemaakt…
@ej20g: Je vindt dat dieren respectvol moeten worden behandeld, maar 20% meer betalen voor je bio-vlees doe je niet?? Terwijl je weet dat bij normaal vlees beesten in hokken veel te dicht bij elkaar worden opgesloten en dat dát de reden is dat het goedkoper is? Je hebt het over respect, maar daar merk ik verder dus niks van.

Ok, het zij zo dat je geen biovlees koopt, maar dan ben je gewoon hypocriet; het is totaal niet te rijmen met de rest van je post. Eet maar minder (of minder vaak) vlees dan… en eet vleesvervangers.

NB: ik koop alleen biologisch vlees, en inderdaad, daardoor geef ik een tientje ofzo per maand meer uit aan vlees. SO BE IT! Overigens koop ik de rest van m’n eten niet biologisch, alleen vlees en zuivel.
Als je het niet wilt zien….

dan kijk je niet!

Zo probleem opgelost!
@wilcoschuurs: thank you, captain obvious!
@wilcoschuurs: moet jij ook niet gaan mekkeren als het mensen waren
voor mij maakt het niet uit dieren en mensen zijn gelijk
@Flamingo: ja da’s te zien aan je naam…
@wilcoschuurs: Als je je ergert aan de comments…

ga naar ehhh nu.nl ofzo


Zoooo probleem opgelost. :)
Zielig? Volgens mij waren de koeien niet echt onder de indruk.
De methode van vervoer op zich zou je misschien zielig kunnen noemen; achterin een roestige bak op weg naar de slager.
@kwakmare: ze gaan toch dood…
Dierenleed is uit, post eens mensenleed.
@alcantara: dan gaan de mensen weer zagen. nooit content.
Nee hoor mevrouw, de koe voor deze biefstuk is volledig stres vrij geslacht…
Gelukkig leven ze nog… Wat een mongolische bestuurder…
@mercedesclk350: het is toch echt een filmpje uit Rusland.
@autonieuwsvandestraatje: Niet zo bijdehand meneertje, ik gebruikte geen hoofdletter.
@mercedesclk350: dan is het mongoloïde. laatste woord
@mercedesclk350: nóg wel ja
@roller zo is t maar net.
Natuurlijk erg balen voor de koeien dat dit gebeurd, maar zo te zien kunnen in ieder geval de meeste koeien weer gewoon opstaan. Niet zoveel aan de hand dus. Voor de koeien tenminste…
Lol aan alle gasten die zeggen zulke videos hoef ik niet te zien, een koe vaart slechter dan dat als ze worden klaargemaakt om op jouw bord geserveerd te worden hoor.
Die beesten geven de eerste paar weken enkel nog slagroom.
Dit hoeft van mij niet…
Jo Robbie, wat is het nut van ons een filmpje te laten zien waarin koeien gewond raken?
@mitch306: omdat het leuk is
@mevipp: -100 voor jou ( hetgeen wat overeenkomstig is met je hersencapaciteit).
Begint hier toch redelijk vergelijkbaar te worden met de gemiddelde blog site waar men alles maar op “pleurt” ( om maar gelijk op hetzelfde niveau te communiceren).
@ablogjunk: Beetje overdreven stelling. We kijken dagelijks filmpjes uit Syrië waar kinderen afgeslacht worden en duizenden mensen omkomen door granaten en bomaanslagen. Plassen bloed, afgerukte ledematen, totale wanhoop en chaos. En een kapseizende trailer waarna er niet veel meer gebeurd is ‘te erg’.
Ik heb de video niet eens bekeken. Dit vind ik er zielig!
Dit is dus echt fakking BAAS!!! Superdroog XD wel een beetje zielig voor die koeien
Dat is ff langer aanschuiven bij de mc Donalds …
Hier hebben we echt niks aan.
Ja dat is zwaarder dan je denkt zo’n trailer vol! Maar wie vervoerd die beesten ook zo in een bak? Blijkbaar is dat daar de normale gang van zaken ofzo.
en nu zijn die walvissen ook al dood.
Gelukkig droegen ze leer :)
Dus zo maken ze milkshake
Leuk om te lezen die reacties hahaha.. Als er een Rus omvergereden was dan had iedereen onder zijn bureau gelegen van het lachen en voor een paar koeien sluit iedereen zijn ogen ;-)
Beesten geven zielig effect altijd mee.
@Ruudje: en tegelijk staat straks iedereen weer bij de MacKFC King om dat martelvlees te bestellen.
Heftig,maar als je goed kijkt is het niet de schuld van de vrachtwagen chauffeur!
Holy cow!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).