Video: Drift War 1 (206 WRC + babe = succes?)

Auteur: , 20 Reacties

"Wat Ken Block kan, kan ik ook. Met mijn gele zonnebril."

De wereld eet driftfilmpjes met rally-ragbakken, dat bewezen 150 miljoen views op de Gymkhana-franchise (en de parodieën hierop) al wel. Dus waarom probeer je het als Italoboy dan zelf niet eens? De voornaamste ingrediënten heb je in huis: een rally-auto, en rij(v)aardigheid. Doe hier nog wat strategisch geplaatste camera’s bij en je bent al een heel eind.

Nu alleen nog wat verzinnen om wat extra views te genereren. Hmm, wat vinden de boys van het internet leuk… Oh ja, lekkere wijvuh! En dus zet je een blondine met een kort broekje en zonnebril op een quad, en mag ze even later de kiepbak van een bulldozer shovel omhoog en omlaag doen. Ja, zo simpel is het. En zo volgen de filmpjes elkaar in vlot tempo op, nadat Rhys Millen deze maand ook al wat afleverde.

Fransesca houdt van fruit

Mocht je het filmpje kijken in de hoop een glimp van boobies op te vangen: don’t try, ze houdt haar truitje hier gewoon aan. Maar niet getreurd, haar prammen staan wel gewoon op het internet. Haar naam is Fransesca Camisa, ze houdt van fruit, en dit is haar (NSFW) site.

En dan nu snel die video kijken! De naam suggereert dat het wel de eerste, maar niet de laatste is (via Axis of Oversteer):

Drift War20 reacties

bass via iPhone app
Is niet echt een goed filmpje vind ik.
Niet heel bijzonder, hij draait bijna alleen maar rondjes. Toch doe ik het hem niet na haha. En er zit wel een hele irritante uitlaat onder die 206.
Leuk filmpje,
Bevat weer de typische kenmerken zoals de gymkhana,
Heerlijk geluid uit de uitlaat,:)
@amazigh2140: ik vind het geluid ook wel wat hebben!
Dat blondje is ook niet mis btw
Ach je moet wat als je je verveelt als rallyrijder hè.
Ken Block wint… ik heb zelfs doorgespoeld toen ik zag dat hij nog 2 minuten rondjes ging draaien :D
Best saai…
Ik vind het maar een kut filmpje! Elke keer doen alsof graafmachine de auto niet kan raken, leuk hoor maar die auto zou normaal al 10 keer plat geweest moeten zijn.

Het lijkt wel een parodie op Ken Block zijn Gymkhana-filmpjes.

Ik vind er niks aan als je Ken Block filmpjes gewoon bent.

BTW: noemen ze zoiets ook al een babe/model tegenwoordig?
Opgevulde tetn met een niet meer zo strak kontje…
Het mocht wrss niet te duur zijn ;)
Die gast is vast fan van Ken Blocks Facebook pagina.

Verder, meisje speelt niet met een bulldozer. Dit is een laadschop of wiellader of shovel. Bulldozer staat op rupsen en kan alleen schuiven met z’n blad.
Weer wat geleerd :)
Nee nee nee.. wat mij betreft mist er iets in de uitvoering. Gymkhana keek ik gewoon af, deze had ik bij 2 al wel gezien.
@mikesta89 Ja, 2 minuten bedoel ik natuurlijk..
…jemig…wat matig..en die vrouw al helemaal !
Wat een klappen bij het schakelen. wel een lekker geluid trouwens!
Die blondje is f.ing heet man. Uitlaat heeft leuk geluid, en die blondje. Leuk filmpje vooral die stukjes met die blondje yes.
Vermakelijk filmpje maar had wel iets spannender gemogen
Ik denk er elke keer aan: op een dag zal hij een fout maken en komtie met 150km/h tegen de muur. Dan is het R.I.P. En dan zegt iedereen hij was de beste, waar hij dan niks aan heeft :D
Matig filmpje. Denk dat het niet aan de rij-aardigheid ligt (zoals Smokey zo mooi zegt..) van de rijder, want dat is de Italiaans Kampioen Rally op gravel Luca Pedersoli. Denk dat het meer aan de (of het gebrek daar aan) gedane rij-moves ligt.

En die girl, haha, ze wordt op de site omschreven als “the very pneumatic Francesca Camisa” ..wat moet ik mij daar bij voorstellen !?! ..dat ze pompt als een luchtdril? ;)
dan vind ik deze van petter en henning solberg beter.
http://www.youtube.com/watch?v=DTrKRJh9Bds

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).