Video: dronken dokter ramt wachtenden verkeerslicht

Auteur: , 19 Reacties

Ja mensen, alcohol- en drugsmisbruik is van alle rangen en standen. Een 56-jarige arts van de eerste hulp demonstreert dit even in de volgende video.

De beelden zijn afkomstig van een bewakingscamera in Wellesley, Massachussets. Om 08:45 uur ’s ochtends staat het verkeer nietsvermoedend voor een verkeerslicht te wachten, wanneer vanuit het niets Kristin Howard, in 2009 nog ‘doctor of the year’ in het lokale ziekenhuis, opdoemt, met in haar bloed de nodige alcohol en ongespecificeerde drugs.

Verder laten we de beelden voor zichzelf spreken. De 78-jarige man die ze hier T-bonet hield hier overigens twee gebroken ribben aan over. Maar goed dat ze niet van de andere kant kwam.. VIDEO! (Jalopnik, via Carscoop)19 reacties

Rechts heeft toch voorrang?
actie vanaf 01:00
Even een vraag die hier niet bij hoor maar, weet iemand van jullie waar je de Formule3 race in Macau kan kijken, ergens een livestream?
@rsvbf1: probeer eens:
livetv.ru
sportlemon.tv
google.nl
kiek em gaan jonge BAM!! hij kan zichzelf ter plekke verzorgen blijft toch een dokter he….
Waar kwam die vandaan vliegen dan?
Jammer dat die trut niet die boom raakte maar een onschuldige forens. Ach a, opa kan haar in ieder geval kaal gaan plukken!
@porsche928: 78-jarige forens? Lijkt me eerder een pensionist die op weg is om een dagje op zijn kleinkinderen op te passen, of om een file te veroorzaken bij de kassa van de lokale supermarkt.
@porsche928:

Ach, dat vrouwke heeft waarschijnlijk vaak genoeg 78-jarige geholpen. Nu een keer niet
Zoals in elke tv programma waar er iemand verwond raakt… ‘Is anyone a docter?’
Zo zie je maar hoe dom sommige mensen kunnen zijn als ze de iets willen zien. De vrouw vooraan in de rij stapt uit en loopt zo bijna onder een aankomende auto. Dat soort mensen veroorzaakt kijkfiles met de bijkomende kop-staart aanrijdingen.
beterder dan:

Video: dronken dokter ramt wachtenden wachtkamer
Die kwam zo uit de wachtkamer?
@Simpson: Wijnkelder :)
Hoe kan je om kwart voor 9 al stom dronken zijn?
@kickass: door Alchol te drinken gok ik zo….
Haha, wat de ****, die zag ik niet aankomen van die kant in ieder geval..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).