Video: DTM-rijder geeft liefje een Ringontmaagding

Auteur: , 52 Reacties

Naast een professionele merkcoureur plaatsnemen die in een M3 Coupé (E92) een ronde over de Nürburgring aflegt. Dat is een behoorlijk maagomdraaiend momentje, zeker als je geen kaas van auto's danwel racing hebt gegeten en bij elke bocht DOODSANGSTEN uitstaat. Billenknijpen na de klik!

De Braziliaanse BMW DTM-coureur Augusto Farfus (specs) mocht zijn classy lady meenemen voor een rondje ‘Ring. Een ‘Ring die hij naar eigen zeggen van voor tot achter uit zijn hoofd kent. En dan kan een remactie op het laatste moment natuurlijk de nodige zweethanden opleveren in een Dreier met 420 pk. Bij vrouwlief Liri Farfus had het vooral een paar derp-momenten tot gevolg.

Nino. What r u doing.

Nino. Stahp.

Met de nodige kreun & steun geluiden uit het keeltje van Liri, terwijl ‘Nino’ zijn handelingen lachend blijft opnoemen, is dit een prima video geworden die het verschil tussen Ringlovers en reguliere burgers aantoont. Check de video op NONINOPLEASESTOPjunk.nl

Eind goed, al goed52 reacties

Weinig ontmaagding :mrgreen:
@norge: Blijf die lachebekkies missen…
Wat een homo om met zo’n angstig en suf meisje over de Ring te rijden. Met maten over de Ring scheuren is veul toffer!
@alcantara: contradictie ?
wat een kleinzierig vrouwtje zeg… Zie t al helemaal voor me, de beste man mag zijn maandelijkse ritje op mevrouw doen en bij het minste of geringste gaat het ” NO NO NO NINHO NOOOOOOO!!”
\”Ruziënd stel verpest v8 ronk\” was ook een goede titel geweest.
Ik zou net zolang door blijven rijden tot ze die irritante stem van der verliest
Ze komt klaar bij 8:00.
Als je het in betere kwaliteit wil bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=2hJfBM2sRkQ
@Mee: Enneuh, deze screenshot nog vergeten!

http://www.carstat.net/Images/ninho.jpg
Wedden dat ze even lekker klinkt in bed?
@dbonline: Die M3? Vast wel ja..
@dbonline: volgens mij mag je dan echt oordoppen in doen hoor
ik weet nog toen mijn vader me de eerste keer de ring op nam alleen is hij geen DTM-rijder :P

nu kan ik zelf niet wachten tot ik de ring over mag rijden!!
Hahaha te mooi ! Ik herken dit.
@stefanos: jij kreunt en steunt ook zo?
Wat een gek stemmetje heeft zij trouwens.
Even tikje off topic: ik kom al jaren bij de ring om te kijken en te luisteren maar heb er nog nooit overheen gereden, mede vanwege het niet verzekerd zijn. Weet iemand of dat waar is? Of is het een tolweg en ben je wel verzekerd? Bedankt!
@TimoBac: Lastig, ik om er ook al jaren en rijdt dan voorzichtig een rondje. In mijn polis Delta Lloyd DE 03.2.30 C, staat het volgende uitgesloten:
“Wedstrijden
door deelname aan ritten of wedstrijden waarbij het om snelheid, regelmatigheid of behendigheid gaat. De maatschappij verzekert u en de andere verzekerden wel tegen de financiële gevolgen van schade
Polisvoorwaarden Delta Lloyd DE 03.2.30 C
tijdens betrouwbaarheids-, oriëntatie- en puzzelritten. Deze moeten dan in Nederland
plaatsvinden en niet langer duren dan 24 uur. Bovendien mag de snelheid voor de uitslag niet beslissend zijn.”

Echter de Nordschleife is geen wedstrijd, er is geen inschrijving, je koopt een toegangskaartje om er over heen te rijden en daarna kan je met 20 kmu of met 200kmu rijden. Dus ben benieuwd naar reacties van reaguurders. Iemand wel eens een klapper daar gemaakt?
@audir8v10: hmm.. kom en rijd natuurlijk.
@audir8v10: De Nurburgring – Nordschleife is een tolweg zonder snelheidslimiet. Het is dan ook verboden om aan de rechterzijde in te halen. M.a.w. als wij, prutsers/amateurs, er op mogen met onze eigen auto’s is de Nordschleife geen circuit. Je bent dus gewoon verzekerd.

Uiteraard heb je aan de WA verzekering niets, als je de vangrail in klapt.
@TimoBac: Nee natuurlijk ben je niet verzekerd, je kan wel een aparte verzekering afsluiten voor races maar logischerwijs betaal je daar de hoofdprijs voor (per dag).

Maar ben je altijd zo bang ingesteld of heb je geen controle over je motoriek? Zie het als een bergweggetje (die je niet kent) waarbij je rechts blijft om andere niet te storen. Niks aan het handje.

Of je nou een alto 0.7 rijdt of een enzo als je naar der ring rijdt dan ga je ook een minimaal een rondje rijden hoe langzaam je ook bent.

Een tip; zoek een auto dat ongeveer even snel is (als de jouwe), vraag de bestuurder of hij de baan goed kent en vraag of je hem mag volgen.

OT. Damn wat zijn die Brazilianen toch een sexy volkje.
@norge: dat heet een emoticon
@mikkeloentje: Of uttrykksikon :)
Beter dan al die bootybabes…
@jerry: Mjah ….
@jerry: inderdaad, liever boobiebabes.
Meestal hebben ze niet zo’n grote strik rond hun nek hangen, zonde..
Klinkt als Japanse porno…:p
En dan voor de bocht roepen: “No, don’t brake!” als manlief aangeeft dat hij hard gaat remmen..
@Ferry_76: Ja hahaha dat vond ik ook opmerkelijk
Maar misschien kende zij hem al toen hij nog WTCC reedt…?

http://www.youtube.com/watch?v=w4-PrsWoY_A
@Ra1kkoneN: Denk je echt?
de hele tijd is mevrouw bang, komen ze bij het “makkelijke” stuk volgens manlief, zet ze bij 6:28 Ninho,, vrijeeeee?
Tering, piep stemmetje maar geen probleem, ze mag ninho ninho piepen als ik … NSFW
Classy lady? Ziet er mij maar een trutje uit, weliswaar met brazilian wax uiteraard…
@audir8v10: Volgens mij ben je niet verzekert als je over de Nordschleife rijdt, maar weet het niet zeker. Ik weet wel dat een klapper op de ring aardig in de papieren loopt, je moet namelijk de vangrail, schoonmaakkosten, etc dokken.
@crackdavid: Ik weet het dus ook niet zeker.. De kosten van een klapper ken ik.. 50 euri per metervangrail keer 3 lagen op elkaar.. 350 euro voor het wegslepen.. Plus mogelijk 10.000 euro per uur als de baan dicht moet ivm gewonden. Dus uit de bocht vliegen, 10 meter vangrail pakken en een motorrijder onderuit halen, kost dan circa 12.000 euro. Los van de schade aan jouw eigen auto. Dan moet je wel echt iemand raken.

Als je niemand raakt dan vallen die kosten nog relatief mee, heb op Youtube ook een filmpje gezien van iemand die de schadebedragen erbij had gezet. Zijn eigen schade niet meegerekend viel het me nog mee…
@audir8v10: vriend van mij is laatst op de ring gecrashed. Niets verzekerd.
@spellingscontrole: Hoe was hij verzekerd: Volledig casco of bijvoorbeeld enkel WA? Als het enkel WA is, is het logisch dat hij geen cent kreeg.
Toch zou ik ‘r doen.
Stemmetje doet me denken aan mooie tijden in Thailand..
Ik vindt dat hij een leuk charmant vrouwtje heeft.Hij is er ook gek mee.Zo hoort het ook.Blijkbaar heeft iedereen hier een knappere vriendin.(is iedereen gewoon jaloers).
Blijkbaar houden mensen hier van manvrouwen of liever gezegd boeren. Zo hoort een vrouw te zijn. Ze is een dame en geen hork maar aangezien de mensen die dit soort reacties plaatsen hebben de meeste liever een hork. Ik zou zeggen probeer anders een vent uit joh wat maakt het uit dan heb je de real thing.

Ps ik heb niks tegen homo’s maar er zijn een hoop die uit de kast moeten komen. Als ik dit zo lees hier.
@mosterd: Je hebt helemaal gelijk, maar zeg nu zelf: Diezelfde vrouw maar dan wel helemaal fan van circuitrijden. Dat zou toch top zijn. Dan rijd ze je misschien nog zoek ook. En als je dan eindelijk over de streep komt staat het eten al klaar ;)

Sorry, kon het niet laten.
Hey bartsmit geil man kan je ook een foto van je vriendin,zus, dochter of moeder plaatsen dan kunnen we met zijn allen erop rukken.
@mosterd: WTF MAN! :P
@mosterd: jaaaaa geil!!!
Ondanks het geschreeuw zou ik haar doen!
+1 voor de groene milieusticker op de voorruit in de laatste shot. Net zo zouteloos als dit acteerwerk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).