Video: Edo Competition Enzo ZXX schreeuwt het uit

Auteur: , 25 Reacties

Goedemorgen, al wakker? Nee, nog niet echt? Laat ons je dan even helpen. Draai je speakers alvast een stukje verder open graag.

De Edo Competition Ferrari Enzo ZXX is klaar om na zijn plons in 2011 aan zijn tweede leven te beginnnen, dat konden we je vorige week vertellen. Zoals bij elke auto moet er dan natuurlijk ook even mee gereden worden, want stel je voor dat er ergens een piepje of een rammeltje zit. Een 950 pk supercar uitlaten; hè, wat vervelend nou..

Bij deze ZXX hoef je je nergens zorgen over te maken, want elk piepje wordt ruimschoots door de blèrpijpen overstemd. En wat je niet hoort, dat zit er niet, zo luidt een oude monteurswijsheid. Hoor even hoe de gekietelde V12 een privé-concertje weggeeft op de Deutsche Autobahn, daar kan geen dubbele espresso tegenop. Fick ja! (mirror) (via GTSpirit)25 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Das lekker wakker worden :)
-=edit: check!=-
Ot: gruwelijk, wat een ding, voor mij iets te hardcore!
Wat een belachelijk lange overhangende neus, is het de bedoeling om vluchtheuvels op te scheppen.
@toroloco: just keep hatin dude, blijf jezelf maar wijsmaken dat je skelter op de oprit veel mooier en beter is dan dit ding.
@lambo4all: wel een beetje apart tegen argument? Toch gewoon een normale vraag, waarom die spoilert pakket zo groot is? Iemand een klein pikkie??
Ik dacht dat die dingen niet straatlegaal waren. Deze zeker niet. Tamelijk ordi geluid overigens. Doet me wat denken aan de brommernozempjes hier in de buurt.
@midasracer: dit was volgens mij origineel een Enzo
@midasracer: dit is een verbouwde enzo en dus gewoon straatlegaal
@midasracer: Je vergist je met de FXX denk ik.
@kaasboerin: dat geluid gaat harder!
@kaasboerin: ja ik dacht dat dit een FXX was. Het is dus eigenlijk een replica kitcar op basis van een Enzo? Dat maakt het nog zieliger.
@midasracer: Het is een zwaar getunede Enzo. ;)
@midasracer: Ik weet niet wat jij onder zielig verstaat, maar een enzo al dan niet getuned is voor mij ver van zielig.
@midasracer: het is ook een fxx, met een aantal aanpassingen door edo straatlegaal gemaakt.
Rete lelijk en niet om aan te horen. Liever een standaard enzo.
Ik heb een paar maanden geleden een standaard Enzo op het circuit mogen meemaken, en die produceert ook zo\’n hard geluid dat je maag even een salto maakt. Niet normaal!
-edit: nutteloze bijdrage-
Klinkt als een scootertje waarbij het demperwol uit de uitlaat is gehaald. De standaard Enzo klinkt helaas toch beter.
Filmpje mede mogelijk gemaakt door, Die AbspritzJungs GmbH.
Een beetje als je iets te domme maar oh zo heerlijke buurmeisje. Je maakt graag een ritje maar bent blij dat je vervolgens weer naar huis mag zonder.
Dat dit nog legaal is…
Mag je zoveel DB produceren eigenlijk? Als je een 2.0 Astra heb met zo\’n lelijke stortkoker dan word je al aangehouden maar dit is vele malen harder. Iemand id??
Heeft er iemand een tissue?
@pet2r:

Net nog wel….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).