Video: Gallardo doet 405 kilometer per uur

Auteur: , 206 Reacties

Alle wodka op een stokje Batman, deze rijdt zelfs de Batmobile zoek!

De meneer die deze Gallardo bezit had waarschijnlijk wat eurootjes over want helemaal origineel is het zwarte beest niet meer. Tijdens een drag-event ramt men deze Lamborghini Gallardo Nera UR Twin Turbo Race Version namelijk naar een topsnelheid van 405 kilometer per uur op Unlim 500+. En da’s best snel, kan ik u vertellen. Of nee, dat kan ik u helemaal niet vertellen, dat kan ik alleen maar raden want zo hard reed ik nog nooit.

Het is allemaal te danken aan een flinke set modificaties, waarvan verreweg het belangrijkste de Twin Turbo setup is. Maakt bizarre snelheden mogelijk, zoveel is duidelijk na de video (mirror) hieronder maar dat een gemodificeerde Gallardo tot forse prestaties in staat is mag geen verrassing meer zijn. 405 kilometer per uur zet echter wel aan het denken: wat is jouw hoogste topsnelheid ooit in een auto?206 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
272 km/h in een Maserati Ghibli uit 1995. Mooie tijd was dat:)
Bizar!! maarja hoelang blijft het heel en hoe lekker rijdt het nog?

Voor mij was iets boven de 300 km/h in een Corvette Z06
mijn topsnelheid was 220km per uur door de coentunnel met een opel insignia turbo van de anwb gekregen:D mijne gaat maar 160 met een heleboel overtoeren
Voor mij ook slechts 230km/h in m’n 2.7tdi

Hoeveel pk zou er nodig zijn om 405 te halen?
@desoper: denk toch wel 1300 pk op een beperkt stukje asfalt
@Stopwearingpants: Nee hoor; 1000pk zou genoeg moeten zijn; kijk naar de Veyron :)
@desoper: Beetje flauw maar wel heel erg waar antwoord:

Hangt van je aerodynamica af en dan met name (of eigenlijk alleen maar) je luchtweerstand.

Aangenomen dat je banden en onderstel reutemeteut en je versellingsbak de 400kmu aankunnen, hangt het van je luchtw. af hoe ver je komt met X pk.


Ter illustratie (even wat opgezocht want het is wel een interessante basis-vraag op zich).

In ’89 deed de C9 Sauber Mercedes op Le Mans een krappe 400kmu (398) met een normale set-up in de kwalificatie. De C9 had zo’n 720pk.

Het jaar daarvoor deed de WM P88, een Peugeot prototype met een dikke 900pk, 405 kmu.Echter de Mclaren F1 b.v. had “maar” 620pk en kon toch nog tegen de 390 aankruipen. Minder downforce dan de racewagens waarschijnlijk.
@bozewolf:

Die mclaren deed er dan ook een hele tijd over om op z’n 384 (of sneller) te raken.
Die LMP’s doen dat op het rechte stuk.
@Hupke: Yes, da’s zeker waar maar in het pure kader van topsnelheid eigenlijk irrelevant.


Wat ik er echter wel bij had moeten vermelden is inderdaad dat die Le Mans wagens in principe nog niet (lang) “uitgetopt” waren.
@bozewolf:
Dat was de WM dus wel.
Race auto’s worden over het algemeen zo gegeared dat ze het maximale toerental ook halen.

Als je dan bedenkt dat een Veyron een rechtstuk van 8km nodig heeft om 408 te halen met +1000 pk dan zegt dat genoeg over diens belabberde aerodinamica.

Vleugels op een raceauto zijn toch flinke airbrakes.
@jrk68: Ja uitgetopt op de gearing wellicht, maar waarschijnlijk niet in de power vs. drag afdeling!
@desoper: in het filmpje laten ze 1500 pk zien….
Mijn record staat op 153km/hu
@petermb: amateurtje al is mijne niet zo hoog die van jou is wel heel erg traag
@mo112: Oeh, jij gaat populair worden hier…
@bozewolf: kijk ze naam MO112
hij rijd wass een dikke bmw 5 serie..
@bozewolf: aah ik heb gelijk toch je moet et gaspedaal wel af en toe indrukken en bij 153 pff jaah kheb niks te zeggen met zo’n snelheid ik zou zegge laat hem les nemen bij dat ene gozer met zijn gt-r 308km pr uur
@mo112: Misschien ging het autootje niet harder dan 153?

Heb je die mogelijkheid al overwogen?
@bozewolf: dan ben je niet goed wijs ik heb niet eens mijn rijbewijs en haal hogere snelheden dan hem dan haal je een fatsoenlijke auto mijne clio 1998 1.2 haal 160-165 welke moet hij dan hebben
@mo112: Zoals ik al zei, jij gaat je vast ontzettend populair maken…
@mo112: Ben jij zo’n stuk jeugd wat hedendaags ons straatbeeld vervuild? Petje, burbery halstasje, gebrekkig Nederlands praten (en schrijven/typen zo te zien) en vooral denken dat ze de hele wereld aankunnen.
@jeffreym3: nee tuurlijk niet ik rijd altijd netjes alleen op de snelweg geef ik een beetje gas wat is daar miss mee en ik leef me hele leven al in nl jullie mogen allemaal haten maar wie heeft van jullie een auto gekregen op zijn 17de en dat van coentunnel kan heel makkelijk om half 2 d’nachts
@mo112: Coentunnel? Laat me raden, jij komt uit Zaanbabwe/Poelenburg.. :lol:
@mo112: ewa mocro snelheidsduivel, jij bent echt stoer man, maarja dat zijn jullie allemaal….
@rs6issnel: Generaliseren! Als er iets is waar ik niet tegen kan is het op de man spelen wanneer een persoon ergens op reageert. Ga nou maar in de hoek zitten met een hoed op!
@Benz65: Is Mo je broertje ofzo? Ipv moraalridderig pissig te worden op mensen die op hem reageren, wordt anders lekker pissig op Mo’tje zelf. Hij begon met z’n infantiele bullshit, uitschelden en stoer doen terwijl ie nog niet eens een rijbewijs of een auto heeft, maar loopt wel mensen uit te schelden.

Maar jij wordt dan boos op mensen die daarop reageren.

Zo fucking typisch. Een Marokkaan kan iemand in het gezicht spugen en als je em dan een klap geeft komen er 10 Marokkanen uit alle hoeken en gaten gekropen met “ey ey wat sla jij mijn vriend”.Fucking zelfkritiek, man, LEER HET EENS!!!!
@bozewolf en hierboven: Grappig hoe een topic over een Gallardo ineens over Marokkanen gaat, maar houden we het even ontopic? Scheelt mij weer edit-werk. Hier zijn 20 pics van Leighton Meester ter afleiding: http://www.heavy.com/action/2012/06/the-20-hottest-photos-of-leighton-meester/
@sir_smokalot: Foto 2 Hmmmm (mocht je haar nummer hebben i’m available on monday friday and every other saturday) dat pakje, die laarzen en zekerrr die pose….. Jummie
@sir_smokalot: Direct m’n date gecancelled vanavond. Toppie!
@bozewolf: Je angst voor Marokkanen is ongegrond, en daarnaast laat je zien dat je bang bent voor een Marokkanen omdat ze je met z’n tienen in elkaar trappen.
@mo112:

Dus jij ‘doet’ zonder rijbewijs 220km/u in een tweebaans tunnel zonder uitwijkmogelijkheden vlak voor een knooppunt in een auto die niet eens van jou is? *Kuch* Asoslot *Kuch*
-edit: nutteloze bijdrage-
@mo112: kan ook wel wat aardiger hier.. mijn hoogste snelheid was ook “maar” 190 in de audi van mn pa.. maar mijn eigen autootje kreeg ik ook niet harder dan 150 (met wind mee).. niet iedereen kan een dikke bak betalen
@petermb: Ik heb de 160km/u aangetikt met mijn Nissan Micra 1.3. Kon nog wel sneller, maar niet gedaan.
Record van mij 285 in een getunede 850i.
@syliaca: Mmmm, lekkere auto!
250 door deutschland met een v70
1 keer 210 km/h op de teller gehad met onze S60 DRIVe. Maar de weg liep iets naar beneden want normaal gaat die niet verder dan 195-200 op de teller. Ik cruise wel vaak met 180 door Duitsland. Als het niet te druk is natuurlijk.
http://i46.tinypic.com/s61wrk.png

600 in zn 3!, harder lukte niet want nare bumperklevers voor me :S
@faalhaas: hahaha :lol:
@faalhaas: Dikke velgen!
250 in Duitsland met een Focus RS, maar helaas toen nog als passagier :P Zelf ’s avonds laat op de teller eens ietsje meer dan 170, harder gaat hij bijna niet.
205 op de teller op de Oberhausen straight… ( dat fijne stuk met die minder fijne bocht )
Mijne 240 km/h met mijn e46 325ci met 3 personen in de auto en kon nog ietsje verder
@isobmw: Topsnelheid heeft praktisch niets te maken met gewicht.Dus of er nu 4 personen in een auto zitten, of 1, heel veel zal het niet schelen.
@SimonMc: Hangt ervan af. In theorie doet dat er inderdaad niet toe. Maar als er plots 210 kilo extra in je wagen zit, dan doe je er een stuk langer over om op die snelheid te geraken. Je moet dus ook lang genoeg het gas erop kunnen houden..
@Revvji: Wel ja, het zal uiteraard langer duren om op die snelheid te geraken, maar uiteindelijk geraak je er wel.
@SimonMc: Jep. In theorie haal je uiteraard altijd de topsnelheid, ongeacht het gewicht. Maar uiteindelijk zal extra gewicht je reële topsnelheid naar beneden halen. Want op een bepaald moment accelereer je zodanig traag dat je het gevoel hebt dat hij niet meer harder kan. Door extra gewicht komt dat punt dus ietsje vroeger ;)
220 km/u op de teller/205 km/u op de GPS, in de Hyundai van m’n moeder.
292 in (gechipte) Audi S8 D3
waarom staan er 20 keycoardjes paggas te slaan op deze auto/rit?
Snelste Gallardo ooit?
Mijn snelste beleving in een auto was 230km/h in een Ferrari FF.
270km/h met de BMW, 265km/h met Pa’s Jag V12 en met mijn eerste auto 235 op de teller (1991 Eclipse).
@E34M5Touring: Wat voor Jaaaag (dat hoort zo, hé :D) heeft je pa?
@bozewolf: Ik gok op een XJS.
@bozewolf: Hij had een XJ-SC. Dat is zo’n targa versie. 3bak automaat. Lange halen snel thuis.
@E34M5Touring: Was dat die met die babybilsoepele V12 waar je volgens Clarkson een muntje op kon leggen, 300 km rijden en als je aankwam lag het muntje er nog steeds?
@bozewolf:

Als ie stil staat kan het wel maar bij rijden lukt dat nooit.
@GOD: Smerige Clarkson met z’n leugens.
@bozewolf: Yup 5,3l V12 310HP. Motorkap was 2/3 van de auto en nog lag de neus volledig afgevuld vol. Jag monteurs zijn dol op de motor.
289.5km/pu voor ik vol in de ankers moest om niet in de sleurhut van een nür Links fahrer te vliegen. auto A8 4.2TDI Abt
@Soulmaster: Tot op de tienden nauwkeurig, bijzondere KM-teller heb je…
@CBR600rr: gps
Zelf gereden: 283 in mijn auto met geeikte teller (clio II ph II)

Meegereden: heel hard.. In een diablo meegereden.. Ging al 220 op de invoegstrook en daarna durfde ik niet meer te kijken ;) shit ging hard
@lamdi: geen typfoutje? 283 in een clio?:P

met 265 is het al behoorlijk eng aan het worden in zon ding:P
265 km/h in clio 2 rs ph2
@nicktexel: de topsnelheid van die auto is 225 km/h volgens het boekje. Vind het knap dat jij daar nog 40 bij weet te krijgen.
@Initial_D:
Probleem van dit soort opgaven is dat ze vaak van de standaard teller komen die doorgaans behoorlijk onnauwkeurig is met een afwijking die meestal groeit naarmate de snelheid oploopt.
Overdrijving is ook altijd makkelijk in dit soort topics.
Maar dat gezegd hebbende, sommige auto’s presteren daadwerkelijk flink beter dan officieel opgegeven. Ik heb een stokoude 944 S2 ooit geklokt op 263 km/u op de GPS, daar waar de officiële opgave *nieuw* 240 was. Hij reed dan op de teller overigens al vrolijk de teller uit (275).
@macready: idd ja maar de 265 km was op de gps(racelogic performance box) en op de teller liep hij van de schaal af(had wass 280+ aangegeven maar dat weet ik niet aangezien mijn teller tot de 260 gaat)
@Initial_D: ooit gehoord van andere versnellingsbak plus nodige aanpassing aan motorblok + onderstel;)
en standaard is iddd rond de 225 heb hem standaard gekocht en heb toen 222 op gps gereden
@nicktexel: 215 met m’n eigen auto, want harder gaat ie niet :(

Wel ook eens 200+ gereden met een Elise R met z’n dak open.
@SimonMc: whoops, was niet de bedoeling dat het aan nicktexel gericht was.
Absurd dit, 405km/h in een gallardo… mijn top is +-260km/h in een RS6 C5 gechipt tot +-500pk
232 km/h in een focus 2.0
@Polo90: Hoe krijg je dat voor elkaar?
Heb dat ding nooit boven de 210 gekregen
Mooie prestatie, maar jammer dat UR bij dit soort extreme tuning altijd genoodzaakt is de 4WD (aandrijving voorwielen in dit geval) te verwijderen. Dat i.c.m. mega turbo lag en ultra veel vermogen, zorgt voor bijna nul driveability, hetgeen zich ook vertaalt in relatief trage tijden de eerste paar 100 meter.
@macready: Waarom moeten ze die er altijd uit slopen?
Het zou wel handig zijn bij 1500pk om AWD te hebben!
@vale46:
De aandrijving naar voren is bij lange na niet berekend op deze extreme krachten (krijgt normaal maximaal 30% van het *standaard* vermogen en ook niet eens volcontinu). In theorie zouden ze het hele aandrijfsysteem naar voren ook kunnen vervangen maar ik vermoedt dat er dan al snel ruimte gebrek optreedt (tunnel e.d.) en gebrek aan koeling. Hetgeen weer veel extra investering vergt. En tot noch toe hebben ze dat er blijkbaar niet voor over.
@macready: Ze kunnen toch ook gewoon evenveel vermogen naar voor sturen door het percentage aan te passen?
200pk op de voorwielen kan wonderen doen om van je plaats te raken.
@vale46: Maar dan breekt je aandrijflijn op je voorwielen, die is niet berekend op dat soort krachten en waarschijnlijk is er de ruimte (en geld) niet om die sterk genoeg te maken voor zoveel pk..
@darkpluisje: read! Ik zeg het percentage aanpassen zodat er evenveel vermogen naar de voorwielen gaat als standaard!
Zo verandert er niks voor de voorwielen.
@vale46:
Percentage is deels bepaald door het mechaniek en niet zomaar electronisch aan te passen naar de gestelde verhoudingen (bijv 1:10) zonder mega oververhitting van centrale dif. door continu enorme verschillen in momentum. Daarnaast, 171 vs 1500+ richting achterwielen gaat nog steeds niet heel veel veranderen aan die driveability. ;)
Nog los van het feit dat je veel meer verliezen hebt, dus wat je wint in het begin en met driveability, verlies op hogere snelheden (minder vermogen aan de wielen). En dat lijkt belangrijk te zijn bij dit soort evenementen (helaas).
@macready: Ik weet niet hoe men dat mechanisch regelt (zou het wel graag willen weten), maar kan men er niet voor zorgen dat de voorwielen enkel bij lagere snelheden (-150km/h) ingrijpen ofzo? Dan moeten ze toch ook minder werken (bij sprintraces toch)

200pk op de voorwielen helpt echt wel veel. Je achterwielen kunnen maximaal 600pk aan (bijvoorbeeld), dus je kan maar 600pk overbrengen, als je er nog 200pk van je voorwielen kan bijtellen ga je heus wel sneller optrekken. Kan handig zijn in dragraces.
@vale46:

Als je zo ver wil gaan is het simpeler en ik denk ook effectiever om te beginnen spelen met de ligging van je zwaartepunt zodat je bij acceleratie maximale kracht op je achterwielen krijg (zonder omhoog te gaan) dan van met zwaardere awd systemen te knoeien.
@macready: Ja, het is nogal overkill allemaal.
255 in een begrensde c350.
Ziek om te bedenken dat een veyro. Nog maar net de 300-320 haalt na 1 mijl..
305 km/h naast men vader met zen porsche 996 carrera 4s (getuned) in duitsland
@CasperH : tijd dat er iemand eens een leuk artikel schrijft over Underground; wie financiert dat, hebben die lui echt niks anders te doen etc..
@Megakix: Die verkopen vrij goed hoor, dacht ik. Die auto’s die we in filmpjes te zien krijgen, zijn haast altijd auto’s van klanten. En dan zijn er waarschijnlijk wel nog redelijk wat klanten waar geen filmpjes van zijn.
Mijn auto komt niet verder dan 170 op de navigatie… Heb wel 3 jaar terug met mijn ader in een 996 Turbo (gehuurd op vakantie) dik 300 gereden!
@meneersander: Aygotje?
kan trouwens 177km op de gps, enige manier om daar achter te komen daar de teller maar tot 160 gaat.
@jrk68: Nee Golf 4 met 1.4tje erin:P zou best harder kunnen met wind mee ofzo:P
283 km/h in een VW Golf R (VI)
@willempieee: Zohé die teller overdrijft.
Afgeregeld op 250 meen ik.
273km/h in een stage 3 getunde Seat Leon. Toen liep hij in z’n toerenbegrenser.
topsnelheid: 268m/u in de 911 van me vader
en op de Bmw S1000RR vele malen harder :)
@VAG-man: Holy… Dat moet kicken zijn op die BMW!
@vale46: dat is het zeker :)
een mooiere snelheids ervaring ben ik “nog” niet tegen gekomen.
@VAG-man:

“vele malen” nog wel !!
ik zou 3X 268 al een beetje te snel vinden ..

ooow .. ik zie het al “meter per uur” ..
@lincoln: heel scherp :)
geloof je me als ik zeg km/u.
@VAG-man: standaard s1000 rr? hoe hard loopt dat ding eigenlijk?
210 in de Audi van m’n baas
190km/h in een ford fiesta 1.6 diesel. 2012 bouwjaar
ps: heb nog geen rijbewijs :D
@ibisss: ruig man.
267 in de st220 naast mn pa op de autobahn.
Ik heb met een vriend van ons meegereden in een 430 Scuderia en hebben, in Duitsland weliswaar, 320 km/u gehaald. Ongelooflijk hoe hard dat gaat.
195 in mijn eigen fiat (bj 97), op de teller.

235 in een Golf VI 1.4 tsi 160 pk (autobahn, helling naar beneden)280 (als passagier) in een onbegrensde Audi A8.
En toen lagen we met 2 man op de achterbank hogesnelheidsmetingen te doen… Dus echte geijkte km’s.
250 (als bestuurder) in een Pheaton. Was niet erg opwindend…
Ergens rond de 200 in een Volvo T5, maar de 160 in een Micra K11 was wat indrukwekkender.
Mijn topsnelheid is ongeveer 40 op men fiets.
@jordy14: Ik haal net 30 haha
@fordfocusecoboost: ikke bergaf en wind in de rug haha
Vet, zo’n snelheid uit zo’n dikke lambo. Er is heel wat voor nodig op dit soort waarden te bereiken.
Zelf; 240 met de 1.8 TSI en 250 met de W8. Met de Kawa een keer 260 op de klok gehad. (eng !). Meegereden; Porsche 911 Turbo S die net boven de 300Km/u. deed. Een Audi S8 tegen de 280. In al deze gevallen de snelheden welke de teller vermelde.
250 op de teller in mijn oude 200sx. Das wel zeker tien jaar terug.
@jackass266: 200sx’en zag/zie je hier niet veel. Wat voor generatie was het?

De referentie aan “oude” en 10 jaar terug doet me vermoeden dat ie allang niet meer in je bezit is?
45 op de fiets, 75 op de brommer, 40 op de MTB [heuvel af]
@dennis245turbo: Binnenkort misschien: Athena 70cc puchcilinder, op naar de 90 :)
-edit: nutteloze bijdrage-
Met mijn Volvo 480 turbo , ding had tegen de 250pk, was ik een WRX STI aan het volgen, mijn teller ging maar tot 220 km/h, maar de auto bleef maar trekken, tot Annelies vroeg: hoe rap rijden we? Kon ik niet op antwoorden maar het was wel hard, héél hard. Waarschijnlijk toch wel over de 240km/h (= beangstigend op de standaard veren) want ik passeerde de WRX STI.

Ik had toen geen GPS , dus geen idee…


Volgende week richting Duitsland, ga ik de Skoda eens testen, op GPS verwacht ik 230km/h, ben nieuwsgierig of die mazoutstoof dat gaat halen…
Mijn Rc Benzine autootje loopt al 55 Km/H
190 in een Citroën C4. Topsnelheid.
230 in een ouder mercedes 350 slc op de autobahn (filmje staat op youtube haha)
http://www.youtube.com/watch?v=T1Gwlydm8xM
@Jipjj: Aapski?
@Jipjj: Dacht effe dat je iemand anders was haha. Maatje van me heeft ook een slc gehad, maar die gingen nog wat harder op de autobahn volgens mij.
295 met de Firebalde , 245 getunede Renault 21 2.0 turbo

Toen nog kinderloos , nu geraaak ik niet meer over de 140 ;-)
Topsnelheid is zo 2012.
Reed een keer naar een camping met een citta.
Was aardig eindje vanuit achterhoek naar brabant of limburg 1 van de 2. dus dacht ga stuk binnendoor via duitsland.
jong, wild en verdwaald reed ik uiteindelijk op de autobaan met een snelheid van ruim 25km/h. Had gelukkig schoon ondergoed bij me.
@GOD: :D
@GOD: Citta’s sowieso :’)
Tomos+70cc Airsal gaat al over de 80 met een goeie uitlaat.
@dennis245turbo: En een 50cc+Proma GP [mijn setup] gaat 65-70 km/h..
@dennis245turbo: Zo zeg, snelheidsduivel!
312 met de jzx100 chaser,begrenzer eraf en is zeker niet standaard meer onder de kap.
Die gasten van UR zijn wel lekker bezig !

Mijn max is 280 ( op de teller ) in een gehuurde gallardo op de autobahn.
In m’n yaris heb ik 170 op de gps gedaan ( ook in Duitsland )
Meerijden telt niet mee hè ;)

In de 147 GTA op de teller 265 gehaald, maar was verder van comfortabel.
In de M3 op de teller 250. Ging erg comfortabel. Jammer dat ze begrenst zijn.

Tegenwoordig doe ik niet meer aan topsnelheden. Vind het niet leuk en met die kuilen in de weg voel ik me niet erg veilig.
Tokkies op z’n russisch.
250 km/h op de Autobahn en harder ging m’n BMW niet (stomme begrenzer :( )
200km/h in een volkswagen passat TDI, de puf was er toen uit en omdat je op de A2 maar 100 mag vond ik het wel genoeg (maar was snachts was niemand op de weg)
@darkpluisje: 160 in een passat 1.9 tdi uit 2000, op de a2 op dat stuk waar 130 mag in de nacht
Ongeveer 235 in een C-klasse Amg! :)
Ik scheet 7 kleuren bagger toen me vader gas bij bleef geven en we met 200 de afrit opgingen… xd
234 km/u meegereden in de honda prelude 2.2 vti van de buurjongen

Rond de 250km/u met de getunede supra van n kameraad. Was wel grillig :-/
278 met een AM V12 van een kennis.
200km/h met de vectra b 1.8 16v van pap en met een toledo 1.6 16v
allebei op de teller natuurlijk
212 in een ML320 CDI ’07
Waar zijn de Alfa’s? Met een Alfa GT V6 255km/u (245 km/u geijkt) over de Autobahn geknald, 400+ is zoooo voor showoffs of mensen welke levensmoe zijn maar stiekem wel dikke mooi :D
@gertjano: Ietsjes terug ;) 265 op de teller 147 GTA 3.2 V6 ;)
@jeffreym3: Hulde! :D My bad :roll:
190 km/h in de golf 3 VR6( moest remmen ) en bij mijn Volvo 440 1.8 denk 200-210 km/h. Zeker weten doe ik het niet omdat mijn km teller MINDER aangeeft dan de werkelijkheid :P Dont ask me why :D
Zo hard ging ik:

http://www.youtube.com/watch?v=AYFjWA4QLy8
@jack_abarth:

yep .. dezelfde knullies die straks weer “levensgevaarlijk doodstraf en rijbewijsafpakken” blerren ..

omdat ze zelf de situatie wel goed kunnen inschatten natuurlijk ..
285km in een e46 m3 braspenning op de autobahn en meerdere keren 260 e36 m3 3.0 en 645ci hier in nederland. Hopelijk komt er vandering in de kost van een e60 m5 (binnenkort)
Excuses ik heb nogal wat typfouten gemaakt zie ik. Vervelend typen met zo’n iphone, als je niet goed oplet…
Met een Corvette C3 uit ’70 boven net iets boven de 250 met targa dakje open.. doof is niet het juiste woord!
290 in een 911 (997) vanaf Osnabruck richting NL. Lekker stukje altijd :)
38 km/u op de fiets
104 km/u op de brommer (ja 49.9cc)
100 km/u in de crossauto op weilandje
237 km/u in peugeot 607 3.0 met 5 man erin…(passagier :p)
sorry alleen peu was in duitsland
@gbjv: 38 op een fiets? Ik 50 op een ATB met windkracht 7 in de rug. :D Voor je gevoel ga je dan echt loeihard!
231 in een E46 323i ( topsnelheid )
230 in een 1M coupe
260 in een getunede 335i met 507PK ( kon 340 maar het ging met zulke grote stappen en dat in nl is net te gek)
@bohica: Een getunede 335i met 507pk… Jaaa ja, keep on dreaming kerel!!
@VeniVidiVici: Wat? het KAN..
245 in een Seat leon topsport
292 op een RSV Mille (telt niet maar toch :))
250 in een BMW 535i.
220 op de teller van de Celica.
Kleine 300 achterop een motor. Da’s pas eng.
Heel hard in een Cobra, in duitsland, we jaagden op een Ducati 996, in de regen.
De banden van de cobra waren goed voor een snelheid tot 220 km/u, maar volgens mij gingen we iets sneller!
Alles was geweldig aan die auto allen de km teller deed het niet, dus je kon nooit zien hoe hard je ging, we gokten maar wat op de toeren teller.
196km/u op gps in men fiesta mk7 1.4.
256km/u met dooppeters x5.
@capo1bastone: 196 in een 1.4 fiesta mk7? Ben je gek man, die gaan niet harder dan 160
1x 240 aangetikt in een BMW 1-serie in Duitsland, maar eerlijk gezegd vind ik het niet prettig om zo hard te rijden en zeker niet als er dan nog mensen zijn die met 300 komen aanzoefen waardoor je weer in de ankers mag en naar rechts moet schuiven.
Ik heb ooit als bijrijder (want ik heb nog geen rijbewijs) 220 km/u gereden in een Ferrari F355, met het raam open :P
312 in een Ferrari 430 Scuderia…
Vandaag op de A1: 186km/u (auto: gaat u niets aan), record: 278km/u op de Autobahn (in een Audi R8), dat was best eng snel …
260 in mijn gechipte 530i als bestuurder, als bijrijder tegen de 300 in een 458 Italia
Gekke lambo haha , mijn top ligt op 250km/h in bmw 325i auto wou helaas niet harder door toerenbegrenzer :(
Leuk om te lezen, zitten wel veel dromers tussen!
heb 170 gereden met mijn peugeot 206 GTI, en heb nog geen rijbewijs, vanaf dat ik het heb ga ik eens top speed rijden (210)
236 echte in mijn BMW e36 coupe!
meegereden, 260 in een maserati
90 in mijn meest gebruikte auto… Ok top is hoger in mijn andere auto :)
@fiat5001965: veel harder wil je denk ik ook niet gaan in een 500 of wel?
302 km/h in een Audi S8 (zonder begrenzer)

Trouwens, wisten jullie dat:
Een Bugatti Veyron slechts 200 pk nodig heeft om een snelheid van 200 km/h te halen?
Dezelfde Bugatti Veyron extra 801 pk nodig heeft om 405 km/h te halen?
@QuattroBoy: Logisch, zoiets gaat ook niet lineair omhoog…Is niet omdat het een Veyron is, maar is met alles zo.
Auto 280 km/h op de teller dan…. Motor 310 km/h :)
Testrit in een gekietelde Opel speedster bij van Sten ca. 245 ( geen gps) wel in ca. 10 sec op 200km/h.

284, met gps in wrx STi ( mild getuned).
280km/u in een BMW 535D Gechipt.

Zelf rijd ik een M5 uit 2006 maar de top nog niet getest.
Wat een leugenaars hier op AB, ik durf er alles op in te zetten dat minstens 70% van diegene die beweren dat ze harder hebben gereden dan 230 km/h jokt.
@Benz65: alles? Dan heb je vast niet zoveel..
Maar goed, is dit weer iets van jaloezie ofzo?
Eerste keer boven de 200 was in een Phaeton 3.0TDI, uit 2009 volgens mij. Hardste wat ik ooit gereden heb is toen de begrenzer ingreep bij +/-250 in een 530D uit 2011.
318 in duitsland in mijn z06 .met zweet langs me rug .
@corvettez06: laat wat fotos zoen
Heeft iemand hier ervaring met een Excel 1.3GS. Een maatje van me had zo’n ding. Die werd zo licht bij 160 (op de teller) dat je het stuur zowat dwars kon gooien zonder ook van richting te veranderen. Wat een apparaat was dat.
Hard rijden heeft in Nederland helemaal geen zin.Sta je weer wat langer voor het volgende stoplicht.Rijbewijs is een heel duur papiertje.Beetje dom om dat op het spel te zetten,vind je niet?Zelf 190 in Volvo 240Turbo,ruim 25 jaar geleden toen het nog kon.
@Alfarobert: Er kan nog vaak genoeg hard gereden worden. Je moet weten waar het kan. Risico’s zijn er altijd en nemen we zo nu en dan voor lief.
212 km/u op de autobahn in mijn oude 206 GTi. De teller stond toen al een tijdje voorbij het laatste streepje :)
319 km/h met een Porsche 996 GT2
245 in een boxter s en 275 op een ducati 999 :p (dat was kak in de broek)
Je hebt er natuurlijk geen drol aan, maar elke auto die ik heb gehad heeft z’n top een keer gereden.
250+ in m’n toenmalige e39 M5
272 in m’n huidige, getunede focus ST over de Duitse autobahn tegen een Cayenne..
Je moet jezelf toch wat vermaken als je onderweg bent naar je vakantiebestemming.
@rikus:
Fan·tast de; m,v -en persoon met een al te sterke fantasie.

Bron:
http://vandale.nl/opzoeken?pattern=fantast&lang=nn
@Benz65: Jaloezie? afgunst?
@Benz65: Realiteit.
144 in de Matiz van me mam. :D
En 180 in de Golf 3 TDI.
In me 156 V6 de top nog niet bereikt….
Paps op zijn Suzuki GSXF750: 275 terug in 1996(?)
rond de 180 in de auto van mams, heb nog niet zo lang mn rijbewijs.. het precieze weet ik ook niet want lette natuurlijk goed op de weg :lol: op een afgelegen straatje hier in de buurt..

Moet maar eens naar Duitsland met een leuke auto :)
Dat belooft spektakel op de snelwegen al die wannabees die al zonder rijbewijs op topsnelheid rijden. M’n dochter had binnen 3 maanden al 8 bekeuringen binnen of beter gezegd haar moeder(want moeders wagen), mijnes krijgt ze voorlopig niet mee. Wat de lol van topsnelheid is, zie je wel bij de Formule I,de snelste wagens op het rechte stuk zijn de langzaamste in een heel rondje.Of je moet natuurlijk van de afsluitdijk houden.
230km/p naast iemand in een Donkervoort op het circuit in Assen. Zelf 210km/p in een Ford Puma.
240 met een BMW 123d
en 224 op gps met men eigen auto.
240kmph in mijn ex e36 m3 3.0 uit 1994. In duitsland.
Was meteen het laatste echte ritje want de drijfstanglagers zeiden: “doe het maar lekker zelf jij”.
@CasperH Nu wel mijn posts verwijderen, maar toen dat ongedierte begon te tieren met fuck-off was je nergens te vinden. Als je dat maar weet, loser.
Ruim over 270 kmp/h op gps. (ong. 285 op de teller) in onze lexus is-f

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).