Video: is dit de beste of ergste Audi-combo ooit?

Auteur: , 64 Reacties

Een Audi A8 met 28" ASANTIS en een Audi Q7 op 30" Forgiato's, met recht een combo die je in Nederland nooit tegen zal komen. Gelukkig maar?

We duiken weer even in de wereld van de foute velgen, want onderstaand filmpje trok onze aandacht. Hierin worden ‘de Monopoly Boyz’ vermeld als eigenaar/promotor. Ik ken ze niet, maar ze zullen wel graag bordspelletjes spelen, of zoiets:

Beide wagens hebben genoeg grondspeling om een rodelteam onderdoor te laten schuiven, maar wat wil je ook, met velgen die pakweg 25-30 centimeter groter in doorsnee zijn dan gemiddeld. Een vriendelijke meneer doet even een intro, en vervolgens krijgen we nog een kijkje op de custom Asanti-grille. Fascinerend.

Op zoek naar meer van deze Monopoly Boyz kwamen we nog veel meer videomateriaal tegen, en waarom dat niet delen met de lezers? Wel kijken op eigen risico, want met name bij de tweede video krijg je bijkans het gevoel naar een kudde op hol geslagen dieren/kleuters op een cocktail van allerhande oppeppers te kijken:
Maken of kraken?64 reacties

grondspeling is gay.. xD
@dennisr: ….Bitch
te moeilijk voor autobloggers ..

die kunnen alleen een wiel verwisselen met behulp van een wegenwachter ..
@lincoln: jij bent ook een autoblogger..
@dennisr: En dan nog wel de grootste van ons allemaal… met 20.000+ posts…Wil dat dan zeggen dat @lincoln met deze redenering ook geen benzine kan bijtanken zonder hulp van de pomphouder?
@xilver: Zou het niet durven zeggen.. dat soort minderwaardig makende uitspraken doet hij vaak alleen :P
@dennisr: LOL, je bent goed op dreef vandaag :)
@lincoln: je bent wel weer lekker op dreef met je gezeur…
@diesel52: hij gaat hard, hij gaat lekker, hij gaat los. Ja hij doet t allemaal!
@lincoln: Ga iets doen met je leven in plaats van al dat gezeik van je. Ga je eigen posts eens nalezen, besef je daarna hoe triest leven je hebt, en maak je vervolgens van kant. Doe je het niet voor jezelf? Doe het dan alsjeblieft voor de overige autobloggers
@tarrel: ondanks dat lincoln overdreven droog doet zit zijn hoofd vol bruikbare informatie. Je moet alleen even door de bullsh*t heen kijken.
@ej20g: Dat kun je ook zeggen over de drol die ik vanochtend gedraaid hebt. Maar het blijft nog steeds poep !
ubergay…..
als hij er gelukkig mee is, mag hij doen en laten wat hij wil val alleen mij er niet mee lastig.
tsja, als je niet kunt kiezen tussen auto of fiets, dan maar een auto met 28″ wielen..
@splitsecond: Hé, breng de bakfietsgeneratie niet op verkeerde ideeën zeg…
Kill it with fire!
Kansloos zoiets, snap niet hoe dit soort mensen zichzelf serieus kunnen nemen
@darkpluisje: Mensen met een ”eigen” smaak.. nog nooit begrepen..
@dennisr: nee mensen mogen wel een eigen smaak hebben dat is het probleem niet, het is gewoon dat dit soort mensen zich koning voelen terwijl je een auto over hebt waar je nauwelijks meer iets mee kan… Van mij mogen ze gerust, zeg alleen dat ik er niet bij kan met mijn hoofd
@darkpluisje:

mensen die auto,s niet serieus nemen zijn gewoon beter ..
Nee. De beste Audi-spot is in deze staat: http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-IIHYPF68.jpghttp://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-IIHYPF68.jpg.
De ergste Audi-combo is een willekeurige blik op snelweg-tijdens-de-spits: Altijd wel vier muisgrijze gebakjes, die voor de eigenaar bijzonder en individueel zijn door een bepaald verlichtings-pakket, stikseltje of gadget.
@mout: mwah, dat kun je ook zeggen van al het BMW 3-series lease-volk. Of Skoda, VW, PSA of wat dan ook. Allemaal tranentrekkend saai…
@fijnkonijn: Ik zie je punt. Maar Audi staat toch symbool voor de saaiheid.
Doordat geen tweede merk zo vaak in het grijs gekocht wordt, en in zoveel tinten tussen wit en zwart geleverd wordt.
Doordat bij geen tweede merk de modelgeneraties zo lastig uit elkaar te houden zijn (zie ik daar een andere generatie, of dezelfde maar met een andere verlichtings-optie?).
Doordat bij geen tweede merk het ‘familiegezicht’ zo ver is doorgevoerd binnen het gamma.
Je noemt PSA. Tussen welke twee modellen / generaties zou je je kunnen vergissen?
@mout: En wat dacht je van al die bout-hybrides? Dat zijn normaal geite-wolle-sokke-typetjes, maar in de file staan ze met bestuurders die een extra zakcentje per maand over willen houden en daarom maar een ontiegelijk lelijke Prius leasen.. Die mensen zien het alleen als een vervoersmiddel van A naar B en hebben minder interesse in auto’s dan VAG rijders.. VAG rijders kiezen nog voor (en of het nu zo is of niet, het wordt ze wel wijs gemaakt) duitse degelijkheid..
@solmatje: VAG producten zijn erg degelijk. Ze zijn, door de bank genomen, alleen niet erg zinnenprikkelend. Zelfs van een Seat, ze noemen zichzelf sportief, val ik in slaap…
Hou zelf meer van Alfa’s maar helaas hebben die het woord kwaliteit niet in hun woordenboek staan…

En dus rij ik een Audi quattro. Not the greatest looks in the world, maar wel oerdegelijk. Ik heb werkelijk nooit gezeik. Het is m’n vierde al (op rij).
@fijnkonijn: Ik vind ze wel gaaf :)
Maar, 4e op een rij?
Je rijdt ze dus op, aangezien er nooit wat aan de hand is?
@fijnkonijn: Ik vind Audi’s prachtig.. en quattro’s zijn nog dikker.. Ik vervoer mezelf ook in een Audi en vind het geniale auto’s!
@fijnkonijn: Als ze degelijk zijn, waarom vervang je ze dan telkens? Dat is niet flauw bedoeld, maar er is natuurlijk geen enkel merk waarmee je serieus in problemen kunt komen als je ze korter dan de garantietermijn rijdt.
Moet ik eerlijk bij zeggen dat ik mensen ken die een nieuwe auto (lease, in hun geval) kregen, die meer in de garage heeft gestaan dan op de weg. En dat waren een C5 en een Laguna. Uit de tweede hand hoor ik dat anders ook volop van Audi, o.a. Q7.
Degelijk is een Mercedes W124, of een Toyota Carina II. Auto’s die na 300.000 km er nog uitzien en voelen als jonge occasions.
@mout: Volvo 850 en V70 Classic! Na 400.000/500.000 km nog als nieuw.
Jeeeweeethetzeluf nigga west side in da building

Zal wel goed sturen ha ha ha
Hae…een herkenbare Audi ! :)
pfffff, leuk kinderspeelgoed hoor, maar als je echt wil posen koop dan gelijk een Caterpillar 797 met chromen spinners.
@moveyourmind: Nice Nice!!
Oef, om te huilen! Gooi jezelf weg, als je zulke gedrochten maakt, ‘om zogenaamd de blits mee te maken’
Ergste zou ik zeggen….
Bah
Werkelijk prachtig, vooral die R-klasse. Dat laatste filmpje is uber dope!
Kijk, mensen die van hun (afbetaalde) wagens genieten!
@kaasboerin:

zijn idd geen tight-ass lease mietjes ..
@kaasboerin: kijk, vier miljoen debielen voor een glazen huis in Enschede…
@kaasboerin: Jaloers op het feit dat je geen leaseauto (inclusief tankpas) hebt gok ik? Stiekem wil je heus wel een tankpas, elke 2-4 jaar een splinternieuwe auto, goedkoop schade laten maken en gratis onderhoud. Veel ‘autobloggers’ pretenderen iets te hebben tegen leaserijders vanwege jaloezie omdat ze zelf geen kans maken op een baan van zodoende niveau dat een leaseauto bij de arbeidsvoorwaarden hoort.
Is het eigenlijk mogelijk om snelheid te halen met zo een velgen? De combinatie van het verhoogde zwaartepunt met stuggere vering doet vermoeden dat die A8 omkantelt van het moment dat je een bocht sneller neemt dan 50 km/u…
Dikke rolers bro, maar doe maar kraken die dope shit ;-)
Toch raar volk die aapachtige neperts
Sniksnik, als het een merc of BMW was geweest was het tot daarentoe maar een edele A8?!
@guusboum: duik even de archieven in vriend. Nog niet zo lang geleden een BMW 7 van de vorige generatie, in dezelfde kleur als deze Audi’s.
@awesome: ja, die vind ik niet erg, zijn toch asobakken, dus die mogen maar een a8 heeft toch klasse. Vriend. Heb niet gezegd dat ze t niet deden…
Als ik echt moet kiezen dan neem ik de A8 wel… voor de Q7 wordt het immers al moeilijk om een zeil te vinden dat groot genoeg is om er over te trekken…
In de wijken waar dit soort mensen wonen zie je niet anders. Heeft verder ook niks met smaak te maken. Negers denken “bigger means better”, dat verklaart ook de t-shirts, kettingen, horloges, vrouwen, etc.
A8, velgen redelijk, iets te groot, grille afschuwelijk.
Q7 , velgen afschuwelijk, en té groot, grille redelijk.

Dus de grille van de Q7, de velgen van de A8 op 22”, en neem de A8 als basis, plastidippen en klaar! Zo lijkt me die A8 dan niet hoor.
Omdat de standaard 18″ inch velgen te klein zijn !
Nou ‘hij is rood serieus en zo overbodig groot lama zitte
Yeah nigga thats how we do it nigga you know what in sayin nigga fuck that nigga..

OT: Vind die witte s-klasse wel heftig
Waarom willen oa negers zo opvallen? Heeft dat met een sterk ontwikkeld minderwaardigheidsgevoel te maken? Net als bij onze marokkaanse Nederlanders? Ergo; veelvuldig en opzichtig rondrijden (ja rondjes dus) in oudjarige modellen “met status” en veel te grote wielen….
Wat een schande dit. Hoe kun je nu de mooiste limousine en de mooiste SUV zo verneuken?
Je kan diverse aanpassingen verrichten aan een Audi, maar ze worden er echt niet mooier op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).