Video: Justin Bieber legt verkeer lam in 458 Italia

Auteur: , 79 Reacties

Het leven van een celeb gaat niet altijd over rozen, en al helemaal niet als je Justice Beaver heet: je vriendinnetje is aan de wandel, en dan heb je ook nog eens 24/7 allerlei irritante persmuskieten achter je aan. Voor de Biebert was de maat vol, en hij reageerde.

Als paparazzo is dit het moment waarop je zit te wachten: na lang en veel zuigen is er voor iedereen een moment waarop de spreekwoordelijke emmer overloopt, en wanneer dit het geval is bij boy wonder Bieber heb je goud in handen. Een kleine opmerking over zijn rijstijl was alles dat nodig was om de Canadese knul uit zijn wifebeater te doen knappen.

Midden in de stad zet hij zijn witte Ferrari 458 (de chromen Karma is eventjes daily driver af) pontificaal op de rijbaan stil om de discussie aan te gaan, aan weerszijden geflankeerd door de roddelpers die eindelijk beet heeft. Zo’n discussie verlies je altijd, maar ik kan me best voorstellen dat je er op een gegeven moment helemaal klaar mee bent.

Wie er ook klaar mee zijn, zijn de achterliggers, die kennelijk allemaal superbelangrijke dingen te doen hebben, en luid claxonnerend hun onvrede uiten. Bekijk de video HIERRRR.

Onlangs werd de knul in dezelfde 458 (een upgrade van de matzwarte F430) op de bon geslingerd, en ook met zijn Karma had hij de politie al eens op zijn hielen. De androgyne popster is niet alleen chick magnet, maar ook een pig magnet?

Na Matthieu Valbuena is dit al het tweede opvliegertje deze week. Misschien moeten we de celebs wat meer met rust laten?79 reacties

Ja goed idee, laat ze met rust.
Laat dat jong toch met rust.
@GOD: Wss één van de weinige verstandige reacties hier. Ik zou ook wel gek komen moest ik de hele dag zo gestalkt worden door de camera’s.

En al de Bieber haters, rot toch eens op. Koop dan zijn platen niet maar al die Bieber bashing snap ik toch echt niet. Zoveel afgunst dan? Gun iemand toch eens zijn succes.

Wat kan het Bieber of Psy 1 ruk schelen dat je hun muziek bagger vindt? Roep maar boe vanuit je Hyundai of Seat Ibiza, hij rijdt na zijn ‘belachelijk’ concert wel naar huis in zijn gloednieuwe Ferrari 458 die hij zelf betaald heeft. Game, set, match.
@voytekbe: jij als bieber fan heb zijn 458 betaald. Die gast kan niks maar zit in een amerikaans entertainment tornado! Serieus hij zingen? Michael jackson, Whitney houston, james brown, frank Sinatra dat waren echte goede artiesten!!
@mightymike: Helemaal mee eens; dit is een auto site, niet een fan-site voor tieners die nog uit de kast moeten komen …
Tja, dat is de prijs die betaald wanneer je mainstream kutliedjes maakt. Dan verdien je heel veel geld en krijg je heel veel (ongewenste) aandacht. That is the price you, pay, you little shit. Mijn advies: Koop een motor + helm.
@BrutaalAapje: heeft ie gedaan.. ik zit te wachten tot hij zich doodrijdt, want zonder pak (en behoorlijke lessen) op een 848 evo zitten is vragen om problemen:
http://www.ducati.org/forums/848/47495-justin-bieber-squid-his-848-a.html
@rnej: Holy shit dat is echt een dikke motor.. 458, 848 evo, je kunt niet ontkennen dat hij smaak heeft wat betreft rijtuigen..
@solmatje: als hij smaak had, had hij die 458 niet in het wit besteld…
@tooon: Als hij een andere kleur wil koopt ie gewoon een nieuwe of laat hem spuiten.. voor jou duur, voor hem een koopje
@rnej: Gaat best ver, iemand dood wensen die je persoonlijk niet eens kent. Daarnaast zijn je betuigingen gebaseerd op een mening die ontstaan is uit de media, wie is hier nou mainstream?

Begrijp me niet verkeerd, ik snap volledig waarom sommigen een beroemd persoon niet mogen vanwege zijn houding (tov de media!). En toch wordt er door jullie aandacht geschonken aan een dergelijk persoon, moeten jullie niet naar school/werk?
@leftlane: “ik zit te wachten tot hij zich doodrijdt” = niet gelijk aan: “ik hoop dat hij doodgaat”

ik geef aan dat de jongen oerdom is door met een spijkerbroekie op een motor te gaan zitten die bijna 300 kan rijden en sneller accellereert dan zijn ferrari..
@rnej: Je zegt het goed, KAN rijden. Dat betekend nog niet dat hij daarwerkelijk zo gek is om dat te doen ;)

Ik vind zijn muziek niks aan, maar hij lijkt me verder wel een aardige knul. Ik vind het niet zo raar dat je af en toe even gek wordt van al die hopeloze persmuskieten achter je aan…
@motoragent: het is een statistisch gegeven dat mensen die jong zijn op snelle motoren een grotere kans lopen op een dodelijk ongeval (als je daadwerkelijk een motoragent bent, weet je dat ook)

daarnaast heb je in veel staten in de VS geen rijles nodig om een motor te hoeven kopen, gewoon je motorrijbewijs ophalen en gaan… en dan ook nog zonder beschermende kleding… vrij dom…
@rnej: Statistisch een grotere kans om onderuit te gaan. Dat betekent niet dat hij dus gegarandeerd gaat vallen. In zijn leeftijdscatagorie vallen gewoon statistisch gezien meer mensen.
Laat die jongen gewoon lekker rijden. Hij lijkt niet bepaald te racen met het ding, misschien toert ie gewoon lekker een beetje. Leef en laat leven.
@leftlane: “moeten jullie niet naar school/werk?”.

Wat is jouw excuus?
@rnej: 848 is ook maar gewoon een motor hoor. Bovendien ook niet vreselijk zwaar (gewicht). Als hij dit toch mooi vindt dan kan dat toch gewoon. Al dat gewauwel over dat het sowieso fout gaat. Bleg. Hij had ook een 1198 kunnen kopen, dus hij heeft nog ergens de verstandige keuze gemaakt. Het zal geen financiële keuze geweest zijn denk ik.
@lemster: een 848 als eerste motor een verstandige keus noemen :’-) heb je wel eens op een 2cilinder met zoveel pit gereden?
@rnej: TL1000S, TL1000R, RSV1000 Factory, Streetfighter S, Superduke, VTR SP1 en ik vergeet vast nog wel wat. Ja ik wel eens een tweecilinder met vermogen gereden, en het zijn allemaal gewoon motoren. Als je verstandig rijdt is er weinig aan de hand. Rij je als een mongool dan gaat het inderdaad makkelijker fout met dit vermogen dan met de helft minder. Maar als je gewoon normaal doet en niet van het straat een circuit probeert te maken kun je echt gewoon wegrijden op dit soort fietsen.
Ik word altijd zo vreselijk moet van mensen die zeggen dat het levensgevaarlijk is, puur omdat er een paar cijfertjes staan.

Het gevaar zit hem in de rechterhand, niet in de motor.
@rnej: Wat rij je zelf eigenlijk? Ik lees dat je net pas je rijbewijs hebt. Je zult zien dat je behoorlijk bang gemaakt wordt in het begin, maar dat als je met verstand rijdt er weinig aan de hand is.
@BrutaalAapje: + verschrikkelijk heel veel. Rot joch…
Doe dan gewoon je (geblindeerde) raam dicht lul!!!
@sketcher: ja gelukkig herkennen ze zijn auto en kenteken ook niet! Lul!!!
Dikke bak heeft hij! moet hebben!
Zijn die mensen dan helemaal niks gewend? Zelfs een panamera in rotterdam rijdt harder….. Laat ze maar een tijdje in london leven.
Vind JB maar overhypede crap maken. Maar nog veel erger vind ik die persratten. Als er een volk/beroepsgroep is die van mij de grafk….. mag krijgen zijn zij het wel.
@alassad: Yep, lekker genieten van je Ferrari, met al dat tuig achter je aan continu.
Wordt totaal ondergekotst die knul, lol.
Echt slecht.
@alassad: die overhypte crap is blijkbaar niet zo overhyped aangezien hij nogal veels fan heeft. Begrijp me niet verkeerd ik ben niet een bieber fan, maar op elke rappert, zanger, voetballer die meer verdient als jou nou af te kraken als een domme idioot is nogal naief. Zeker als je bedenkt dat zij degene zijn die hun zaakjes voor elkaar hbben en niet jij.
Zo zonde dat hij verpest is… Blijkt toch maar weer eens dat zoveel aandacht niet gezond is voor zo’n menneke
Is krabben aan je oor hip?
Jammer dat dit niet in Alabama is. Daar zetten ze de RAM3500HD ff op je bumper en ga je aan de kant, one way or the other…. Toch heeft Beeper wel een punt. Het is toch wel bijzonder sneu dat je foto’s moet maken van iemand in z’n auto omdat je lezers dat graag willen zien. Geeft wel aan wat je doelgroep is….
@E34M5Touring: Hier smullen ze al helemaal van..
Toch wel ziek dat mensen het lekker vinden dat succesvolle personen als deze jongen hun dag weer is verziekt word..
Wat heb je nog aan je dikke Ferrari en ’t zonnetje met deze gasten om je heen 24/7.
@kaasboerin: Ja, ik denk altijd, hoe leeg en eenzaam moet je leven zijn als dit de highlights van je dag zijn. Net als die mensen die vrienden en vriendinnen met de dood bedreigen omdat ze een relatie hebben met een celeb. Hele gevaarlijke enge mensen zijn dat.
@E34M5Touring: Echt hè, het is altijd groener bij de buren.
Wat mensen niet door hebben is dat die gozer zich niet zomaar heeft weten te manoeuvreren in zo’n positie als deze.
Alsof het allemaal uit de lucht is komen vallen, er word hem geen reet gegund..
Dat wetende zou ik persoonlijk liever niet beroemd worden..
@kaasboerin:
Je kan ook low profile door het leven gaan, ik kan er legio opnoemen die je nooit in de magazines zit.
Dit knulletje zoekt het op, de plaatsen waar hij komt en de programma’s waar hij in verschijnd.
En in zijn geval heeft hij zijn Ferrari te danken aan de (roddel) media want op basis van de muziek was het natuurlijk nooit wat geworden.
@yerrie: Wel grappig dat hij zich moet aanpassen omdat er anders mongooltjes achter hem aan gaan.
Omgekeerde wereld noemt men dat! :)
@yerrie: Ook zonder de roddelpers had hij die Ferrari wel kunnen betalen. Dat achterlijke paparazzigeile gedrag van hem is immers pas iets van de laatste paar jaar. Ten tijde van zijn eerste album, zo’n jaar of 5-6 geleden schat ik zo, verkocht hij al miljoenen albums aan al die tienermeisjes die verliefd op hem waren.
Zo, die heeft n beetje teveel testostoron
@964rs: Justin Bieber en testosteron?
@Marijn90: ja inderdaad. Sorry mijn fout. Oestrogeen dan
@964rs: het is weer de tijd van de maand. Dan kunnen vrouwen minder hebben
ik kan het wel begrijpen, overal waar je komt zitten die idioten achter je aan met hun telelens. Je kan niet normaal over straat lopen, winkelen, boodschappen doen en laat staan autorijden.
Ik ben gewoon jaloers. Dat joch rijdt gewoon ween dikke 458 Italia. Iets waar ik (en 99% van ons) alleen maar van kunnen dromen.
@VWTouran75:

Ik ben niet zo jaloers als ik hem zie zitten met babyface en petje, vind het patetic
@yerrie:
ja, maar heel stiekempjes zou je wel van auto en banksaldo met ém willen ruilen.
Ik wel tenminste.
@desjonnies: idd.. weet ook niet waar de haat vandaan komt. Vind het een prima jochie, dikke auto en alle meiden van de wereld die achter m aan zitten. Klinkt niet slecht.
Het ergste is dat ie zich nu helemaal het mannetje voelt, dat ie Justin Bieber durft aan te spreken.
Stoer verhaal bij de bbq…
Kan me wel indenken dat hij die kontenklevers op een gegeven moment meer dan zat is. Hij moet het natuurlijk ook van dezelfde ‘pers’ hebben om in de picture te blijven, maar ik ben van mening dat ze ook een zekere mate van privacy moeten respecteren. En wat je ook van zijn muzikale prestaties vindt, wel netjes wat hij tot nu toe heeft weten te bereiken.
Rebel without a cause.
@jolig: Rebel with no applause
echt waar wat een stelletje kinderachtige verwende druktemakers. geef die auto maar hier krijg je dr n 3 wieler voor terug want op zo’n ding is waar jij thuis hoort. vetkees.
Uhm hallo, vriendinnetje is weer terug bij hem hoor.
@wantthegreen: Je moet als meisje wel heel verwend en stom zijn wil je Justin Biebert (permanent) verlaten.. Hahaha.
@kaasboerin:
yep some girls know they’re sitting on a goldmine.
while you’ll not even find a roestige spyker in there……
@desjonnies: I think you mean rusty nail right there, dont you?
@kaasboerin: dat meidje is zelf een goldmine
Tja, in zo’n 458 val je op. Zeker als je niet kunt rijden. Had ‘m in een Hyundai gezet, dan had niemand ‘m gezien.
@Vanquish: Zoek je ruzie ? :)
@norge: Jij wel zo te zien? :)
Ik vind het echt zielig voor die knul…
De houdbaarheidsdatum van dit soort fenomenen is over het algemeen vrij kort.
Dus moet de man op een bepaalde manier aandacht krijgen c.q. trekken.
Dat het ook hem de keel gaat uithangen kan ik best begrijpen.
Hij is jong en wil ook wel eens zijn ding doen.

Grappig is altijd te zien dat de papparazzi en dit soort fenomenen tot elkaar veroordeeld zijn.
Wat dat aangaat, liever hij dan ik.
hoe kun je zo’n heerlijke 458 zo verprutsen.
Die velgen zijn vreselijk. Die gast die dit filmt
is ook best wel zielig bezig.
Kan ook alleen in Amerika.. 1 van de 3 rijbanen bezet houden en het hele verkeer kan ineens niet meer doorrijden.. :S

OT: Hij mag dan k**muziek maken, ik zou op een gegeven moment ook een soort van ‘fuck-you’ attitude krijgen als ik de godganse dag gestalkt zou worden
Ook al mag ik die gast niet, zo de paparazzi trollen is toch wel een sticker waard.
Ach Bieber moet niet zo piepen.
Is het hem nu nog niet duidelijk dat kinderarbeid verboden is, en dat wij hem niet willen.
Paparazzi, de laagste vorm van de zgn. werkende mens. Wat een leeg hoofd en verziekte inborst moet je dan toch hebben…
Ik wist niet dat tie ballen had die Justin.

Ondanks getoeter blijft hij gewoon staan!
Als ik ergens een grotere hekel aan heb dan aan Bieber zijn het wel paparazzi. Wat mij betreft houdt La Bieber zich nog in, zeker gezien hij makkelijk opmerkingen had kunnen maken over de Spaanse tongval van meneer de stalker (maar ja, dan krijg je het hele land weer over je heen).
@SJ: Yeah mang, you drive loco, ese! I’m just saying, holmes…
Typisch zo’n topic waar mannen zich onderscheiden van jochies. Heb niets met het mannetje, maar alleen al het feit dat hij een beste Ferrari heeft en daarnaast de lakens gedeeld heeft met miss Gomez, doet mij mijn petje afnemen.

@AB, ga weg met je laffe Bieber-haat topics. Beetje pijnlijk zeker dat een ventje van 18 al meer bereikt heeft in z’n leven dan een stel 40’ers?
kerel met zen camera had blijkbaar niets beter te doen, laat die jongen toch genieten van zijn Ferrari…
Een ventje met een leuke autosmaak, maar laat zo’n ferrari met rust geen aparte velgen en of aparte kleuren. ik vind het een kneusje, maar kom… niemand gaat het zo ver schoppen als hij.
Je kunt zeiken wat je wilt maar ik vind dat ie het netjes heeft aangepakt
Lekker wijf hoor. Altijd leuk als dames in zulke sportauto’s rijden. Jammer dat ze lesbisch is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).