Video: kom niet aan de Gallardo van Matthieu Valbuena!

Auteur: , 32 Reacties

Mensen die ongevraagd met hun vettige klauwtjes aan jouw dure auto zitten, wij hebben er een hekel aan. Wat dat betreft zitten we op één lijn met balletjestrapper Matthieu Valbuena.

Als voetballer leef je bij de gratie van je fans, want zonder fans geen (vorstelijk) salaris. Nadelig gevolg hiervan is dat je regelmatig tijd vrij moet maken voor dezelfde handtekeningenjagende fans, ook al betekent dat dat je af en toe een stukje stift op je truitje moet incasseren, of niet soms, Royston?

Fransoos Matthieu Valbuena heeft er duidelijk even geen zin in als hij in de gaten loopt bij een horde fans, in wat welhaast een scene uit The Walking Dead lijkt te zijn (maar dan zonder de altijd irritant aanwezige sponsor-Hyundai’s). Als het gepeupel zich te dicht rondom zijn Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder begeeft, schiet hij even uit zijn slof (haha..). Is dit terecht, of mag hij wel wat aardiger zijn?

De ironie van dit verhaal is natuurlijk dat meneer anderen aanspoort zijn auto vooral ook maar niet verkeerd aan te kijken, terwijl hij zelf iets minder voorzichtig is met zijn woeste stieren. Zou dat ook de reden zijn waarom de Franse huilebalk van een V12 naar een V10 is gedownsized? VIDEO!

Don't make me put the smack down on yo' ass!

If irony were made of strawberries, we’d all be drinking a lot of smoothies right now. (via Marchettino)32 reacties

Rijdt natuurlijk als een stomme tokkie..
Maar die fans zijn dan ook wel schijt-irritant.
Jankers zijn ‘t, die overbetaalde balletjetrappers…
@MARS: altijd als we het over voetballers beginnen dan beginnen mensen over dat ze overbetaald zijn. Misschien zijn ze overbetaald maar ze doen iets wat jij niet kan en er zijn blijkbaar meer dan genoeg mensen die daar naar kijken (voetbal) waardoor hun zoveel betaald worden. Long story short” suck it”
@beste123: Mijn garagist doet ook dingen die ik niet kan, maar ben toch blij dat die een wat schappelijker uurtarief rekent…
@beste123: Toch blijven het jankers
@beste123: Ja hallo, daar moeten deze AB’ers voor nadenken..
Nee, hij verdient meer geld dan ons en moet dus gewoon deaud..
@beste123: zijn inderdaad overbetaalde zeikerds, alleen de, over het algemeen zeer domme tokkie-achtige fans, houden hun salarissen in stand!
@beste123: en wat is jou kunstje?
@beste123: Stel je niet aan man, ze doen iets dat jij niet kan, iedereen kan tegen een bal trappen. Ze krijgen gewoon veel te veel betaald want een echte prestatie leveren ze niet.
@MARS: ok, als jij je eerste dikke auto heb waar je super trots op bent zal ik er een deuk voor je inslaan. ;)
@MARS: Steve Jobs was rijk, omdat veel mensen iPhones kopen. Voetballers zijn rijk, omdat veel mensen voetbal kijken. Zo simpel en eerlijk is het.
Wat zei hij nou? Ik kom niet boven het stuur??
@E34M5Touring: Blijkbaar is 1 kussen niet genoeg.
@E34M5Touring: en zoals in The temple of Doom heeft hij houten blokjes onder zijn hoeven.
Wat een droplul. In een opvallende auto rijden, een opvallens beroep hebben, en dan vervolgens huilie doen als er een fan wat overenthousiast reageert. Jaja, het leven van een stervoetballer gaat niet over rozen.
@borrelnoot: Nadenken, deze patser heeft dat tuig nonstop achter zich aan..
Alsof hij in z’n contract heeft aangevinkt ‘ik wil 24/7 sukkelspottertjes achter me aan’.
@kaasboerin: dat misschien niet, maar hij heeft er wel zelf voor gekozen. Dit weet je natuurlijk van tevoren. Ikzelf zou nooit topsporter/muzikant etc willen zijn. Alleen al vanwege dat volk dat je achter je aan krijgt.
@stanoow: Juist, je was me voor…
@kaasboerin: Het staat niet in z’n contract, maar dat neemt niet weg dat hij vantevoren kon weten dit soort dingen kunnen (en zullen) gebeuren…

Hij heeft er zelf voor gekozen en dus ook zelf voor gekozen beroemd te worden en ja behalve voordelen (salaris bv) zitten daar dus ook nadelen aan…

Daarom zou ik dus nooit beroemd willen worden, ook al krijg ik er zo’n salaris voor terug!
@notsobig: Snap je punt maar ik vind dat allemaal zo makkelijk geconcludeerd..
Zijn talent ligt gewoon bij voetbal, zo rolde hij gewoon de populariteit in.
@knalfa: Goed punt.. :)
@kaasboerin: Hij kan ook kiezen voor een iets minder opvallende auto! Dan zal hij er een stuk minder last van hebben.
Hihi, kijk ‘m eens rechtop staand uit zijn raampje zwaaiend! De enige voetballer die dat kan uit het franse elftal! Tja, dat tuig zijn wel de reden dat hij in zo’n auto kan rijden. Ik snap ‘m wel, maar het zou ‘m sieren als hij dit gewoon als een vent ondergaat. Kom op een paar krasjes, even door de dealer laten herstellen voor een paar flappen en je bent weer het heertje. Geld speelt geen rol! Doe het dan!
Enige jankerds zijn de mensen die steeds janken over voetballers ..

doe dit maar na

http://www.youtube.com/watch?v=bhieRHuJaJw
@tierelier: helemaal mee eens. Balletje trappen kunnen we allemaal is nog zo’n uitdrukking die kant noch wal raakt. Je behoort met je franse fikken van andermans eigendom af te blijven, en wat maken die paar krasjes nou uit??????? Wtf doe je op een auto forum als je zulke uitspraken doet. Ik ga er even van uit dat een ieder hier erg veel om zijn bolide geeft dus die paar krasjes maken weldegelijk uit, herstelbaar of niet….
Zie hem hier vaker door Marseille rijden. Rechter pedaal weet deze voetbalmeneer wel te vinden.
Sinds Sammy Naceri dat in Taxi deed denk ik dat van iedereen in Marseille
ik geef m gelijk eerlijk gezegt
Tja, sommigen worden geboren met verstand. Voetballers niet.
Tip voor bekende “sterren” die niet door fans herkend willen worden: koop een onopvallende auto.
Dat begrijp ik wel als een halve gare zo op je auto zit te kloppen! Op vakantie gebuert dit wat vaker als er van die bedelaars bij het stoplicht naar je toe komen en beginnen te kloppen op je raam opdat je hen wat geld zou geven. Daar vlieg ik dan ook tegen uit zoals die voetballer hierboven want ze zijn schijtirritant, hebben geen respect voor andermans spul en werken ze waarschijnlijk voor een of andere mongool die te lui is om een degelijke job te zoeken!
blijf dan ook met je klauwen van andermans auto
Ik zeg het niet graag maar the soccer sucker is right!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).