Video: Malloot in Ferrari rijdt over voet van politieagent

Auteur: , 179 Reacties

Soms heb je maar 1 malloot nodig om alle vooroordelen over Ferrari-rijders bevestigd te krijgen. Het heerschap dat we in deze video zijn is zo'n iemand. Een politieagent is bezig om een boete uit te schrijven, maar daar zit hij natuurlijk niet op te wachten. Hij stapt in en rijdt zo over de voet van de agent heen. Wat daarna volgt is iets waar de Nederlandse politie nog een lesje van kan leren.

Deze agent uit New York laat niet zomaar over zich heenlopen en sleurt de man uit zijn auto slaat hem in de boeien. Je rijdt immers niet ongestraft over de voet van een agent heen. Ook al is die agent zelf zo snugger geweest om die voet met opzet voor het wiel neer te zetten.

Als de Nederlandse politie over jouw voet heenrijdt dan kan je trouwens ook op een gewelddadige arrestatie rekenen. Vraag dat maar aan The Flexican. (via: feber.se)

PS De blonden vriendin die aan het einde in beeld komt is Stephanie Pratt die je wellicht kent van de MTV serie The Hills.179 reacties

Nou euh… vervelend
Geweldig! Terecht dat dit bijdehandje zo wordt aangepakt..
@fisto: huh? Maar de wet is toch helemaal niet op hem van toepassing??? Hij heeft een Ferrari!
@Svenska_Aeroplan_AB: zo zie je maar, dat je met 1 miljoen nog helemaal geen flikker voorstelt..
@fisto: Niet terecht. Geen enkele politieagent mag zo agressief worden zonder reden. Hij wordt niet eens aangevallen of wat dan ook. Ok die ferraribestuurder wil weg rijden, maar hoe dwaas moet je zijn om je voet ervoor te zetten? New York staat vol met camera’s.. schrijf toch gwn zijn nummerplaat op? Laat die blondine een verklaring afleggen? Maar zo tekeer gaan is totaal fout. En dan nog eens de auto beschadigen? Ik ben zeker dat die ferraririjder een hogere boete zal krijgen voor het negeren van een bevel, maar die politieagent zal ook niet vrijuit gaan en zal de schade mogen betalen.

Die ferraririjder is mss arrogant, maar er is er maar één een idioot en dat is die politieagent.
@t00n:

idd .. want de hele wereld is tenslotte een Vogelaar kansenwijk ..
@t00n: Agressief zonder reden? Jij haalt de volgorde van gebeurtenissen aardig door elkaar geloof ik. Ten eerste wordt de agent agressief omdat de bestuurder over z’n voet heen rijdt. Dat is dus niet zonder reden. bovendien mag de bestuurder sowieso niet wegrijden. Bovenal moet je autoriteiten gewoon respecteren, of je nou Ferrari rijdt of niet. En daarom; aanpakken die gasten. Als je het er niet mee eens bent; t00ntje lager voor jou :)
@fisto: anders plakken ze die bon onder je ruit. Als ik aankom en ze schrijven een parkeerbon uit rij ik ook gewoon weg. Ik zie ‘m vanzelf thuis wel
verschijnen. Btw, als ik het zie en ik kan toekijken mag je een agent ook gewoon verbieden om je auto aan te raken. Dus neemt ie die bekeuring ook mee in z’n zak. Dus die ferrari rijder is niet fout. Gewoon opdonderen met je stoere pakkie en niet stoer lopen doen omdat je je verzetje van de dag wil hebben om een ferraririjder tr bekeuren:)
@t00n: Jij begrijpt het, kan er niet bij dat velen denken dat de politie gelijk is aan god.
@t00n: Met voor de auto te gaan staan, probeert hij net te verhinderen dat hij kan weg rijden. De bestuurder is dan zo dwaas om over de agent zijn voet te rijden! Mocht de agent gewoon zijn nummerplaat opschrijven zonder verdere acties te ondernemen, dan zou de bestuurder enkele dagen later misschien gewoon een boete gekregen hebben. En aangezien hij met een Ferrari rijdt, zal die boete voor hem niets betekenen. Door de actie van de politieman gaat hij in het vervolg misschien wel nadenken wat hij doet, en niet zo maar wat hij wilt. Plichten en wetten zijn in de huidige wereld jammer genoeg amper nog bruikbaar om dit soort volk tussen de lijnen te laten lopen.
@t00n: gelukkig weegt een Ferrari anno 2012 nog maar 13 kg;)
+1 voor de agent!
@splitsecond: Amerikaanse agenten zijn eikels en het is zijn eigen dikke schuld. Hij kon de bestuurder ook met een handsignaal manen om te stoppen. En sinds wanneer moet je wachten wanneer je een parkeerboete krijgt. -1 voor de agent!
@Benz65: Als een agent je tegenhoudt voor een controle ben je altijd verplicht te stoppen/ wachten. Het gaat hier niet om een parkeerwachter hé!! De agent ging ook gewoon voor het voertuig staan zodat die niet verder reed.( hij had blijkbaar het gevoel dat een achtervolging niet echt succesvol zou zijn) Ik denk dat een normaal verstandelijk persoon niet gaat proberen vooruit te rijden en dus verwachtte de agent dit ook niet!!!
@Panther: Het is geen controle, het voertuig wordt bekeurd op basis van het kenteken. Als de agent hem wilde aanhouden dan had hij dat kunnen doen voordat hij in de auto stapte. Agent was gewoon jaloers en wilde door zijn macht te tonen zijn zelfrespect omhoog krikken. Helaas voor de agent is alles opgenomen en hebben de rijke vaak het kapitaal om het wraak te nemen.
@Benz65:
Duidelijke reactie van iemand die zijn vrijheid niet waard is.
In elke democratische samenleving bestaat de afspraak dat je de aanwijzingen van het gezag opvolgt.
Dus als oom agent zegt dat je moet stoppen dan doe je dat ook.
Ik zal het er maar ophouden dat je hier een beetje stoer probeert te doen.
@jrk68: Jij bent een naïef kind dat nog veel mee moet maken. Heel technisch gezien gezien kun je gezag zo omschrijven, maar je vergeet dat de persoon achter de kleren een mens is. Het zijn vaak laagopgeleide personen en ze hebben vaker moeite met het relativeren van situaties. In een democratische samenleving gaat het erom dat we de grondwet respecteren, de burger heeft rechten en dient die niet op te geven zonder bevel daartoe. Neem voortaan 10 seconden de tijd voordat je moord begint te kraaien.
@Benz65:
Geeft niks hoor maar dit naïve kind is oud genoeg om je vader te zijn.
Dus zoals het spreekwoord zegt: Wijsheid komt met de jaren.
@jrk68: Dus iemand die 60 jaar in de gevangenis heeft gezeten is wijzer dan iemand die 40 jaar in de echte wereld heeft geleefd.
Ha, dit is genieten!
Ik heb net een e-mail gestuurd met een link als tip, haha.

OT: En terecht, zo moet het en niet anders.
Als je goed kijkt zie je dat hij niet over zijn voet rijdt, anders kon hij uiteraard ook niet bewegen -_-”

En meneer de politie heeft ook wat schade aan de Ferrari over gelaten, zou hem nu zeker wat geld kosten!
@Fidenza: Hij is er niet over volgens mij, maar wel opgereden en terug. Het lijkt er ook op dat die agent pijn heeft aan zijn voet.
@Fidenza: Gewoon effe druk zetten tegen je voet kan al aardig pijn doen door, het is een automaat, dus hij zal wel een beetje terug gerold zijn zodat de politie hem kon aanpakken!
Auuu.. je hoort die deuR gewoon een paar x tegen de taxi slaan, en aan het eind ook die krassen.. Zonde, erg zonde.
Aggresief crapuul, als ze geen blauw vestje aan gehad hadden stond er de volgende dag in de krant. Hangjongeren carjacken en mishandelen ferrari rijder.
Vraag je je af waar zo’n gastje zijn geld mee heeft verdiend.
@Lucb: Misschien Politieagent?
@Lucb: papa?
Was de band beschadigd ?
Poging tot machtsvertoon van de politie. Zielige vertoning, om met zoveel geweld die man uit de auto te sleuren.
En moet een agent niet zorg dragen voor zijn eigen veiligheid? Dan zet je toch niet je voet voor een wiel..
@dimitriej: hoezo zielig, het is gewoon duidelijk voor iedereen. Vind het zielig dat jij de kinderlijke wijze van de Nederlandse politie goedkeurt…
@Dimitriej: wat zou jij doen als hij bijna over je voet rijd???
@bbroek: wat ik zou doen als hij bijna over min. Voet zou rijden??
Mijn voet weg trekken??
@bbroek: Ok, bestuurder = lul, etc. Helemaal mee eens

Maar je bent toch wel enigsinds achterlijk als je een auto probeert tegen te houden door je been er een klein beetje voor te zetten…
@Dimitriej:
Probeer het volgende eens :
Ga ’s nachts naar een club toe, waar zo’n boom of twee portiers staan en vertel hen dat hun Moeders in de prostitutie werkzaam zijn.
Dan zul je pas merken wat machtsvertoon inhoudt.
En pijn overigens………
@desjonnies: Precies, als je pech hebt slepen ze je ook nog eens een kamer in om je verder te bewerken. Maatje van mij heeft dat gehad, die kwam er niet ongeschonden uit. Terecht was dat overigens niet.
@desjonnies: dan moet je Badr Hari even bellen
@Dimitriej: Zielig? Weet je wat pas zielig is? Als je jouw eigen fout niet toegeeft en ervoor vlucht. Het is duidelijk dat je moet blijven staan als er een agent je aanhoud. Als hij rustig even had gevraagd wat er aan de hand was of gewoon rustig in zijn auto ging wachten, was er niets aan de hand. Terecht dat je op deze manier je auto word uitgetrokken. Dit zijn van die gasten die op wegmisbruikers met een grote bek hoort, nu worden ze eens een keer lekker aangepakt.
@Dimitriej: Enne, wat zou jij doen als hij voor je neus was weggereden? Erachteraan rennen? Laat me niet lachen . Tuurlijk moet je hem tegenhouden.
@jzaero: Beetje GTA style: Hij rijd weg, krijgt 5 sterren, leger en politie helicopters achter hem aan! Was dit filmpje opeens een stuk spannender geworden om naar te kijken!
@Dimitriej: Onzin !! zie hoe arrogant ten eerste in zijn wagen stapt en de agent totaal negeert. En dan ook nog zo over zijn voet rijden, hulde voor de agenten.
Waren ze in Nederland maar zo!
Dit zouden ze hier meer moeten doen, heb gewoon respect voor de politie!
& als je het niet hebt, wel, dan mogen ze dat gerust afdwingen zoals in deze video!
Dit heeft niets te maken met Ferrari’s.
Dit heeft alles te maken met opvoeding en omgangsvormen.
Heb het ook ooit eens gehad en vroeg de man :
Hebt u mijn auto nog nodig of kan ik weg?
De parkeerwachter was zeer verbaasd dat ik GEEN discussie met hem aanging.
Ik stond namelijk gewoon fout geparkeerd.
And is you can’t stand the heat, get out of the kitchen!
@desjonnies: Voila, een echte vent kan zijn fout ook gewoon toegeven en de gevolgen dragen :)
@desjonnies: En als je in bezwaar ging en een beetje moeite had gedaan dan had je wat geld bespaart. Wie zit er nou vrijwillig op zijn blaren?
@Benz65: Echte mannen. De rest pretendeert man te zijn, maar zijn het stiekem toch niet.
@quincy: Je stelling klopt al niet omdat het niet mogelijk is om het begrip man te definiëren in deze casus.
@Benz65: Het draait niet om deze casus, het draait om de verantwoording nemen voor je daden. Als je zo vent bent de regels te overtreden, moet je ook zo’n vent zijn de consequenties (vrijwillig) te accepteren.
Hoppaaa, keihard aanpakken die hoogmoedige patser ventjes die denken dat ze boven de wet staan!
Dit moeten ze in Nederland ook doen bij al die petjes en al het andere kut volk dat zero respect heeft voor de politie!
@leandro: Jij bent vast 8 jaar oud? De politie bestaat uit mensen en daar tussen heb je goede en slechte dienders. Het grootste gedeelte is zelfs slecht en dan bewijzen de statistieken.
@Benz65:
Dan zou hij wel heel wijs zijn voor z’n leeftijd.
Daar kan je een voorbeeld aan nemen met je stoere toogpraat.
@jrk68: Dat jij buigt op bevel is jouw keuze.
@Benz65:
Dat is geen keuze, dat is wijsheid.
Je hebt er gewoon niks aan om er tegenin tegaan.
@robbie is zo iemand
@hupke: Spoor jij wel? Als een agent zegt stop, dan stop je. Terecht of niet. En dan heb je dus niet het gore lef om in te stappen en weg te rijden.
@splitsecond: Hij heeft het niet zo voor de politie, hij is nogal tegen ;)
@splitsecond:

Als een agent zegt stop en ik kan me niet indenken waarom rijd ik vast en zeker door. En ik heb daar tot nu toe nog niet 1 keer problemen mee gehad.

Je moet natuurlijk niet gaan doorrijden bij een alcohol/drugs controle of iets dergelijk dan vraag je om problemen (ik heb ook geen problemen als die mannen gewoon hun werk doen). Maar gewoon rustig vertrekken als zo’n zeikerd je ergens ’s avonds/’s nachts op je zenuwen wil gaan werken is het beste wat je kan doen. Bespaard je bakken geld en een strafblad wegens smaad.
@Hupke: en ik kan me niet indenken waarom… GAST hij schrijft een boete uit en die moet hij aan je geven!
@splitsecond: Tokkie!
@Benz65:
Beetje omgekeerd wereld beeld?
Volgens de sociaal gangbare normen ben je een tokkie wanneer je schijt hebt aan alles en iedereen.
Hij heeft het gewoon bij het rechte eind.
@splitsecond:
Zo werkt dat niet. In Nederland hangt de verplichting om mee te werken af van het feit of de agent gebruik maakt van een opsporingsbevoegdheid dan wel controlebevoegdheid. Op het moment dat er gebruik wordt gemaakt van een opsporingsbevoegdheid ben je niet verplicht om mee te werken. Wordt er echter gebruik gemaakt van een controlebevoegdheid, dan ben je wel verplicht om mee te werken.

Hetzelfde onderscheid wordt eveneens gemaakt bij een stopteken van de politie (echter bijna niemand, op juristen na, die dat weet)
Heel goed, hard aanpakken zo’n figuur.

Net zoals de “flexican” in Eindhoven. Eerst een grote bek tegen de Politie, en dan janken dat je hard wordt aangepakt. Zielig.

http://www.youtube.com/watch?v=8874CVAFTB4
@pietjepuk: terecht optreden van de pliessie tegen die dj. Als hij gewoon rustig deed was er niks aan de hand. Wat wel gay is is dat ze met 10000 man Sef en de andere film buddies tegen gaan houden. Ze hebben daar recht om te staan (
@pietjepuk:
Leuk jij hebt het filmpje nog.
Oom agent heeft hem per ongelijk gewist omdat ze die telefoon onhandig hadden uitgezet!
Yeah right, beetje slappe uitleg.
@jrk68: *ongeluk
@jrk68: dat ging om een ander filmpje (van hetzelfde incident) volgens mij.
@robbie:
Dat zal ongetwijfeld zo zijn daar het andere bewijs “per ongeluk” is vernietigd.
@jrk68: Met opzet bewijsmateriaal doen verdwijnen, kan wel eens strafbaar zijn
@jrk68:

Check de feiten, voordat je gaat piepen, dat ging namelijk niet om dit filmpje…
@pietjepuk:
Feit 1: er is nog beeld van.
Feit 2: oom agent heeft het andere filmpje gewist.
Dat ik ff niet weet wat welk filmpje is, is dan jammer.
Dat is heel wat anders dan piepen.
@jrk68:

Check de feiten in plaats van “oud” nieuws te verkondigen. Politie heeft immers al bekend het andere filmpje bewust te hebben gewist, dus “per ongeluk vernietigd” is een reeds achterhaald iets. Beetje jammer van mijn tijd om over oud nieuws te gaan discussiëren. Dat is nog meer zonde dan een discussie voeren over (wan)smaak met fanboys…
@pietjepuk:
Woehaaa en dat noemt mij een zuurpruim?
Wat ben jij sneu zeg.
@pietjepuk: Oh mijn god… Ook last van het Vertical Video Syndrome! :)
@Klassiekerrally: Bijzonder beroerde filmkunsten. Zegt waarschijnlijk ook wat over de persoon achter de camera.
Ik vind dit voor Amerikaanse begrippen heel beschaafd politie optreden.
Hij weet best dat je daar niet moet spotten met die lui.
Hoe anders gaat het er in Nederland aan toe.
Hier schoppen ze weerloze mensen in elkaar en laten ze het echte gajes lopen.
Dat gaat die agent nog terugkrijgen…
@xilver: Van wie? Gaat die Ferrari zich al fikkend in zijn police cruiser rammen?
@xilver: Exact!
Die agent dacht even stevig voet bij stuk te houden.
die agent gaat er toch ook zwaar over. zet eerst expres zijn voet en slaat dan zen deur in die taxi. WTF?? die gaat dat hopelijk mogen betalen
@tomeelbode:

Als er al iemand het zou moeten gaan betalen zijn dat gewoon de belastingbetalers. Die agent staat er immers in hun naam, dat mag je niet vergeten.
@tomeelbode:
Waarom zou hij die mogen betalen?
Die agent geeft hem opdracht om te stoppen, 2 keer zelfs en zegt vervolgens dat hij uit z’n auto moet komen.
Ja als je daar niet luisterd naar oom agent dan vraag je erom.
Gevalletje wie niet horen wil die moet maar voelen.
Hij mag nog blij zijn dat ie niet gelijk in de loop van een 9mm zit te staren.
@tomeelbode: het is toch niet omdat ik je een geladen geweer geef dat je iemand een kogel door het hoofd moet jagen?
@vale46: maar het is ook niet omdat die vent niet wil luisteren dat je daarom zen eigendom mag gaan beschadigen. gewoon geen respect voor materiaal en wss jaloers
@tomeelbode: onzin, agent zegt 4x stop. Die gast rijd weg, agent zegt dat ie eruit moet komen. Doet ie niet uit zichzelf, dan helpen de agentn hem even uit de auto.
Volkomen terecht! Politie hoeft niks te betalen, die gaan toch ook niet betalen als ze tijdens een achterolging een band lek maken van de voortvluchtige?
@tomeelbode: ooit gehoord van de spreuk “wie niet horen wil moet voelen”?
Hij heeft de aanleiding gegeven door over een politieman in ambt zijn tenen te rijden, of althans er tegen te rijden.
Dan zou de bestuurder met zijn ene grijzen hercencel waarmee hij de startknop vind ook wel kunnen bedenken dat een politieman daar niet mee kan lachen.

Daarbij, als je iemand arresteerd en je moet daarbij kijken of je toevallig niks beschadigd, dan nemen ze jou (de flik) in houdgreep ipv de misdadiger.

De bestuurder heeft het zelf gezocht, moet hij maar op de blaren zitten!
Ofwel wou hij zelf een stukje ferraririjden, hoewel dat agenten niet alijd even goed afgaat: http://www.youtube.com/watch?v=gZtjWytH_uk
Deze agent gaat de schade aande Ferrari deur niet betalen.
Deze agent krijgt voor het vloeren van de besuurder niet op zijn lazerij.
De agent vertelt de bestuurder namelijk op duidelijke wijze dat de bestuurder (nog) niet mag wegrijden.
De bestuurder negeert de oproep van de agent.
En zijn dus alle gevolgen (het negeren van de agent zijn opdracht) voor de bestuurder.
’t zal zelfs voor de agent(en) pleiten dat alles op video is vastgelegd.
Dit is de New York en niet Amsterdam.
@desjonnies:

Als een roverhoofdman zegt je geld of je leven is die dan ook onschuldig als jij je geld niet afgeeft en hij je vermoord?
@Hupke:
Volgens mij is er een duidelijk onderscheid tussen Politie en rovers.
Maar ooit 1 keer beroofd in Algiers, lang, lang geleden.
2 man.
En heb weinig tegengesparteld.
Geluk was dat er een gemene Algerijnse agent ons gadesloeg.
Die een busje met nog gemenere Algerijnse agenten opriep.
Met hele lange latten.
En die twee rovers er letterlijk ingemept werden.
En hij mij instureerde weg te wezen en vooral geen aangifte te doen.
Dat zouden ze zelf wel regelen.
@desjonnies:

Leuk verhaal, de meeste van mijn verhalen over de politie zijn wat banaler. Voornamelijk agenten die me als student wat uitdagen (schelden, duwen, slaan) om te zien of ze me aan hun statistieken kunnen toevoegen.

Maar daar dat is m’n punt eigenlijk niet. Het punt is dat die agent door z’n voorwaarden te stellen ineens de verantwoordelijkheid bij de andere zou kunnen leggen en daar ga ik niet mee akkoord.

In dat opzicht is die agent precies hetzelfde als een roverhoofdman. Hij belemmerd je vrijheid zonder dat dat nodig was om die van anderen te vrijwaren.
@Hupke:

da,s ongeveer genoeg reden om asiel aan te vragen in NL ..

en neem meteen maar die roverhoofdman mee ..
die sparen we hier namelijk ..
@lincoln:

Mag ik niet gewoon wat van onze goed getrainde politiemensen de grens over zetten.

Ze zijn vrij gemakkelijk te onderhouden al schreeuwen ze constant om aandacht. Een opvallen tenue, vuurwapen en aangepaste verlichting op hun voertuigen zullen dit probleem oplossen.
Ze zijn volledig zelf organiseren en zelfvoorzienend. Mits het toelaten van lintjes, eretekens en een geldkraan met directe aansluiting op de schatkist. Ook klagen ze nooit over hun verloning en werkvoorwaarden daar ze creatief genoeg zijn om een bonussysteem, waar zelfs Goldman Sach nog wat van kan leren, op te stellen.

Onze agenten zijn compleet loyaal aan de hand die voed en hebben een ingebouwde doofpot functie, behalve de zogenaamde klokkenluider types er is gerapporteerd dat bij dezen die functie in het geval van een stagnerende carrière defect kan raken.

Onze agenten zijn behalve dat ook een zeer flexibel huisdier dat zich niet te veel aantrekt van veranderende regelgeving da’s een probleem dat word doorgeschoven aan de rechterlijke macht, de agent doet immer zoals hij vind dat goed is.

Voorts komen onze agenten volledig uitgerust en voorzien van de nodige diploma’s zoals 25m schoolslag, schoon schrift (1 op de 2), fraude en corruptie bestrijding (uitgereikt door de president Kabilla universiteit van Congo), rijbewijs B (van Roemenian taxi academy), zelf-verdediging (behaald bij het Franse leger),…

Ga nu in op dit aanbod en u zal het zich niet beklagen.
@Hupke:

LOLOLOLOLOL .. tranen met tuiten ..

maar je weet ..
zolang ze maar nix kunnen toevoegen zijn ze hier van harte welkom ..
@desjonnies: Juist helemaal gelijk!!!
Ben je de lange arm der Wet, rijden ze over je tenen……
Volgens mij rijdt de ferrari helemaal niet over de voet van de agent, zodra die ziet dat er wordt gefilmd gaat ie tegen de auto hangen en doen alsof hij pijn heeft. Natuurlijk had die jongen niet moeten gaan rijden, maar de reactie van die agent is zwaar overdreven…
Uit de goot, in de goot.
Dus je hebt geld, want je rijdt in een 458, maar dan ga je zó moeilijk doen over een bekeuring van een paar dollar….

Yep, als je geld hebt wil het nog niet zeggen dat je hersenen hebt. Zou me niks verbazen als dit zo’n rijke papa kindje is.

Wanker!
@Rick-dos:

En omdat hij geld heeft moet hij het zomaar weggooien of nog erger een mogelijk onterechte (of alleszinds heel flauwe) bekeuring aanvaarden van een jaloerse gefrustreerde flik?

De vooroordelen die ik heb over de 458 bestuurder zijn de jouwe ook wel maar dat betekend nog niet dat hij per se in fout moet zijn.
@Hupke: volgens mij zegt ie ook meteen ‘asshole’ als ie aan komt lopen
@Hupke:
Meneer staat fout geparkeerd en dan neemt hij het risico een boete te krijgen. Niks flauw of onterecht aan, deze boete heb je 100% aan je zelf te danken en heb je gewoon te accepteren. Waarom dan als een debiel de macho uithangen zoals kortebroeken meneer doet?
Die vent ziet toch duidelijk dat agent nog niet klaar was? Als je denkt dat je dan gewoon kan wegrijden en ook nog over meneer agent zijn tenen heen walst, verdien je het gewoon om met je sneue bakkes op straatklinkers te belanden.
@Hupke: ben je nu van plan werkelijk op iedere reactie die in het voordeel van de agent spreekt te reageren? Verdoe je tijd niet. Het merendeel is het met de agent eens. Ferrarimeneer moet zich niet aanstellen en gewoon luisteren.
@Hupke:

dat jij (net als vele west Europeanen) geen respect hebben voor de politie komt niet omdat jij zo verheven bent boven de Amerikaanse wetgeving ..

maar dat komt omdat je uit een slappezakkenwasserscultuur komt ..
+ een slappezakkenwassers politie-apparaat ..

zoals @desjonnies al melde .. “slechte opvoeding” ..

dit soort dingen flikt je in 95% van de samenlevingen gewoon NIET ..

ALTIJD beleeft blijven .. kost precies geen roggel ..
en stil zitten als je geschorren wordt ..
@lincoln:

Dat ik geen respect heb voor de politie komt omdat ik er telkens maar meer slechte dan goede ervaringen mee heb. Ik ben telkens weer verbaasd wanneer er een agent is die op een vriendelijke toon spreekt, correct is of effectief iets doet om me te helpen.

En ik ben dan bovendien nog blank, mannelijk, vrij groot, gespierd en ik kleed me eerder conservatief en ik denk ook niet dat ik arrogant over kom. Ik vraag me dus echt af wat turken, negers, italianen, marginalen,… en al die andere die al wel eens gediscrimineerd worden wel niet moeten accepteren van de politie. Want ik denk dat het wel algemene kennis is dat die het nog niet iets zwaarder hebben (tenminste als ze alleen zijn en niets misdoen).

En dat alles heeft nog helemaal niets te maken met de problemen die ik heb met het idee van ordehandhaving als overheidstaak. (waar ik vind dat het iets zou moeten zijn dat de gemeenschap/samenleving zelf doe, iets wat nu in België al een goede 80 jaar verboden is)
@Hupke:

de “gediscrimineerden” hebben allemaal heel veel respect voor de politie ..
maar NIET voor de west-europeese politie ..

net zo als jij en ik ..

dus in de meeste landen zijn de straten van de overheid ipv de “gediscrimineerden” ..
@Hupke: Ach misschien komt het fatsoen nog met de jaren ik zie dat je nog een broekje bent van 1991 ;)
nog enkele uitdrukkingen waarbij machtsvertoon van politie volkomen gepermitteerd is:

“je zou beter boeven vangen in plaats van mij te bekeuren”

“ik ben het wel die jouw loon betaalt”
@solz:

Als er een agent is die daar niet tegen kan had die maar geen agent moeten worden. (waarmee ik niet wil zeggen dat er iemand is die zo onbeschoft zou mogen zijn)
Het is niet dat er een woord van gelogen is.

Als het uitspreken van die woorden genoeg is om een agent je kop te laten inslaan in jouw ogen is er wel iets serieus mis in dat hoofd van je.
@Hupke: gewoon een boutade om aan te geven dat wat beleefdheid wonderen doet…

Zo te horen moet amnesty international zich dringend focussen op limburg, het chili van pinochet is er blijkbaar niets tegen
@Hupke: Het feit dat hij weg wil rijden zonder zijn vriendin is al eenbgoede indicatie dat hij daar niet hoort te staan. Als je het er dan niet mee eens bent dat je een bekeuring krijgt heb je zoveel andere mogelijkheden om dat aan te vechten.

We kunnen er wel allemaal verzachtende omstandigheden bij verzinnen waarom deze “jaloerse gefrustreerde flik” een bon uitschrijft, maar feit blijft dat die arrogante pisvlek gewoon zijn hersenen had moeten gebruiken ipv zijn minachting tentoon te spreiden…
@Hupke: Als de boete onterecht zou zijn ga je gewoon een praatje doen met de agent, zal alleszins beter werken dan over de beste man zijn tenen te rijden.
Flauwe bekeuring? Ofwel sta je waar je mag staan, ofwel niet, maar stilstaan deed hij want de motor lag af. Als je roekeloos parkeert dan weet je dat er eens een bonnetje onder je ruitenwisser kan zitten. De meeste rijken nemen dat voor lief en zien het als “parkeergeld”, deze jongen niet en denkt het lekker agressief te kunnen oplossen.
Don’t fuck with the NYPD. Terechte actie van die agent. Eruit pleuren, tegen de ferrari duwen met de nodige deukjes en krassen. Heerlijk lik-op-stuk beleid voor zo een dikkenekkerig tuig.
In de beschrijving van het filmpje op youtube staat dat hij gewoon goed geparkeerd staat. Neemt niet weg dat hij dom bezig was door te gaan rijden..
echt heerlijk dit!!! ha ha! helemaal terecht.
De agent hinkt al, omdat die weet dat er gefilmd wordt. Dus nu volgt een aanklacht van fysiek letsel en emotionele schade van oom agent voor 400 miljoen dollar (ofso).
@barryb:

the flexican komt uit NL hoor ..

je kent het wel .. dat schade claim landje ..
haha heftige arrestatie!
Lol. Ferrari 458, 200k+ $. Graatmager tv-meisje, ???? $. Met je arrogante bek falen en ge-owned worden door agent op YouTube – priceless!!!
Tsja, wanneer je overal te stom voor bent, kun je altijd nog agent worden. Denkt deze veldwachter nu werkelijk dat je met je voet een Ferrari kunt tegenhouden? Hij schuift ook heel subtiel zijn voet voor het wiel, wanneer duidelijk is dat de auto gaat wegrijden. De bestuurder kan dit onmogelijk zien. Uitlokking? Wellicht hoopt hij er wat geld aan over te houden. Hopelijk moet hij jiust de krassen vergoeden die hij gemaakt heeft.

Voor de fanboys van de VS politie: zoek eens op hoeveel agenten er in de VS jaarlijks worden doodgeschoten. Wellicht werkt de macho houding averechts? Bovendien zijn er wijken in New York waar deze “helden” niet eens durven te komen.
@topless:

sommige samenlevingen zijn gewoon harder dan in NL ..

elke samenleving eigenlijk ..
@topless:
Juist… Kijk nu het filmpje nog eens, lees je eigen reactie nog eens en laat je hersens eens werken…
@topless: Zou dat mss kunnen komen omdat zowat iedereen in de VS met een (zwaar) vuurwapen rondloopt en agenten er alleen patrouilleren?
Wat een hoop HATERS hier zeg! Ik hoop echt dat oom agent hier een fikse boete mag betalen aan lak en deukschade aan zijn Ferrari. Dat niemand hier ziet dat hij FAKED als een bitch.. Hij zet gvd zijn poot express ervoor en doet daarna alsof hij overreden is. Hij kan zich zo aanmelden als spits bij Ajax!! Fake ass heaumeau!!
@yomamma: hij zet zijn poot er expres onder om te voorkomen dat de bestuurder door rijd. De bestuurder kan (ook al is het zich slecht) perfect zien of die agent er voor staat of niet, dat word toch van je verwacht als je een rijbewijs op zak hebt.
Het is die gast zijn eigen fout, had hij mooi blijven staan was hij gewoon enkele dollars armer en kon hij zonder deukjes verder. Nu lag hij daar tussen het vuil op de straat tegen zijn beschadigde bolide.
Het is maar wat je verkiest natuurlijk.
@yomamma: hij dikt het inderdaad een beetje aan, maar buiten dat accepteer jij dus respectloos gedrag tegenover agenten??
@davelepeef: nee respect moet van beide kanten komen. Hij kon inderdaad ff wachten en daarna rustig wegrijden maar dat de agent zo’n drama van maakt en graag de slachtoffer wil spelen is ook niet goed te praten.
@yomamma:
Als ik jouw reacties zo lees ben jij een van “de Haters”.
Geen respect voor democraties besloten regeltjes en geen respect voor een ander.
Ik neem aan dat je mij hartelijk bedankt als ik jouw voor je donder rij en dan vriendelijk verzoekt of ik dat nog eens dunnetjes over wil doen.
@jrk68: De regeltjes gelden voor iedereen en degenen die de wet moeten handhaven moeten zich ook houden aan regeltjes. Juist dat gaat vaak fout en niet alleen in the States.
Wanneer jij mij met opzet aanrijdt dan hoeft er geen politie bij te komen hoor ;)
@yomamma:
Klopt dan heb je meer aan een lijkwagen.
@yomamma:

o,ja joh .. hoop jij dat ..

je komt nogal “stabiel” over ..
@lincoln: labiel? Nee. Stabiel? Zeker!
@yomamma: Daar gaat het niet om. Bestuurder probeer nog 2 keer aan te rijden als de agent ervoor gaat staan met zijn voet. En normaal persoon blijft dan staan, iets wat de agent hem probeert te forceren. Ga je dan nog steeds rijden – dan kan je wat verwachten.
@d15b2: klopt ik zie dat ook in maar de reactie van de agent slaat nergens op. Hij acteert; een hoop drama en een woede uitbarsting! Slaat tegen de auto en drukt de Ferrari deur tegen de yellowcab. Totaal overbodig! Daarna hem hardhandig aanpakken en op de grond laten liggen. Tja, dat krijg je als je een lullig inkomen hebt met iets te veel macht die je kunt misbruiken.
De agent zoekt het ook een beetje zelf, als jij kijkt bij de beschrijving op YouTube zie dat de maker van het filmpje het volgende zegt:

“I myself don’t understand why the cop was giving him the ticket, it was approved by the hotel that the car was parked there.”

Ze zijn beiden in fout, de agent omdat hij de bestuurder in de eerste plaats niet moest lastig vallen want hoe volgde de wet, maar ook de bestuurder want als je gelijk hebt of niet, als een agent “Stop!” zegt moet je niet proberen doorrijden.
@rgeerolf: sinds wanneer bepalen hotels waar je mag parkeren? Ik bedoel, ik weet totaal die locatie niet, dus ik weet er niets van… Maar dat parkeren is ook niet persé de fout, het is het schijt-aan-jou gedrag wat die bestuurder laat zien…
@davelepeef: Ik vermelde enkel wat ik gelezen had, het kan inderdaad zijn dat het hotel het recht niet had hierover te beslissen maar ik geef de bestuurder (wiens gedrag ik niet goedkeur) het voordeel van de twijfel wat betreft de boete.
Normaal doe ik er alles aan om (Nederlandse agenten vooral, écht respect heb ik alleen nog voor de Engelse politie) agenten zwart te maken. Maar nu staat de agent gewoon in zijn recht. Hij gaat schuin voor de Ferrari staan om te laten zien dat hij nog niet klaar is. Een normaal mens dat normaal nadenkt probeert dan niet weg te rijden. Duidelijk dus dat de eigenaar van de Ferrari géén normaal denkend mens is. Sowieso, als je verkeerd geparkeert staat moet je gewoon accepteren dat je een boete kunt ontvangen.
Tja, snel op tenen getrapt enzo.
Dat de politie terecht of onterecht een boete uitschrijft is tot daar aan toe, maar feit blijft dat het instappen en wegrijden zeer asociaal gedrag is van de ferrari meneer. Hij liet daarmee blijken complete minachting te hebben voor de politie meneer. Als je ouders vergeten je een opvoeding mee te geven wordt het in de echte wereld ooit een keer gecorrigeerd. En dat was nu. Ferrari meneer doet het nooit meer. Ik denk zelfs dat hij niet meer fout durft te parkeren.
Zo pak je zulke idioten aan!
+ veel voor de politie in dit geval, zie hoe arrogant die vent in zijn auto stapt en totaal de agent negeert en later ook zijn bevel tot stoppen negeert.
Waren ze in Nederland maar wat meer zo!!
Wat een aansteller die agent.. Wie zet er nu ook alleen zijn voet voor een wiel om een auto tegen te houden, hij wist precies dat dat gastje over zijn voet ging rijden
@jordym:

en dat gastje wist precies dat dat heeeeeeel slim was om te doen ..
@jordym:
Hoppa nog z’n Hupke die denkt dat hij slimmer is.
Dat die agent daar zo gaat staan zou duidelijk genoeg moeten zijn voor die snotneus in z’n ferrari.

Met de NYPD moet je nu eenmaal niet dollen, dat had ie kunnen weten.
Trouwens, als die kerel had doorgereden, had Mac en z’n team hem wel gevonden. Toch?
Ik snap niet dat mensen vinden dat je een direct bevel van een agent mag negeren. Luister gewoon naar die agent, dan wordt je echt niet uit je auto getrokken. Ook in NL mogen ze van mij véél harder zijn, als je niks verkeerds doet, heb je ook geen last van ze.
@TheMaster:

Goh jah zo hebben er nog mensen geredeneerd en voor je het weet zit je in 1984 of nazi-duitsland, DDR of Sovjet Rusland.

Wie bepaald immers wat goed en fout is.
@Hupke: Wie bewaakt de bewakers? Dat zal altijd de vraag blijven.
@Hupke:
Dat bepaald de volksvertegewoordiging in een democratie.
Dat is die club die er in België meer dan een jaar over deed om een regering te vormen.
En aangezien jij daar voor moet stemmen in België bepaal je dat mede zelf.
Helaas voor jouw heeft ook in België de meerderheid een gezond verstand.
De belgische hermandad een beetje kennende hoef je deze stunt daar ook niet uit tehalen.
En terecht.
@jrk68:

Tsjonge jonge, om een -t of -d op de juiste plek te zetten blijft lastig. Alsmede het verschil tussen ‘jou’ en ‘jouw’ ….
-edit: nutteloze bijdrage-
De bestuurder is ook erg arrogant, maar ik vind het ook niet echt normaal dat die politie de deur tegen de taxi smijt. ik zeg Ferrari rijontzegging en de politie ontslaan.
Ok ferrari rijder is Aso maar de Politie agent is een Dombo!!
Ipv gewoon geheel voor de auto te gaan staan om te voorkomen om weg te rijden zet hij zijn voet voor het wiel, ja een voet als wig gebruiken werkt niet!!! Enfin had liever zo`n einde als dit gezien: http://youtu.be/RRzfzRDA0Ck
Beste iedereen,

Deze video vind ik zo bizar dat ik voor het gemak een account heb aangemaakt en kan reageren. Dat die jongen een belhamel is dat is duidelijk. Maar de aanpak van de politie is in mijn ogen alles behalve professioneel. Dit kan je toch niet goed vinden! Gewoon machtsmisbruik en buiten proportioneel. Ik heb wel vaker mij verbaasd over de aanpak van de politie in de States en dit behoort weer tot de buitencategorie. Daar hoef je in Nederland echt niet jaloers op te zijn in mijn optiek. Ik hoop dat er nog een stevige rechtzaak over komt.

Arthur
@arthur: je zou het filmpje van de arrestatie van DJ Flexican es moeten zien, zal het je makkelijk maken:
http://www.youtube.com/watch?v=K4-REu27mYI

beetje irritant gefilmd, maar ook hier in Nederland heb je last van macht misbruik..
@dennisr:

Wat een onzin. In het geval van de Flexican had deze gast een behoorlijk grote bek tegen de politie, weigerde de aanwijzingen van de betreffende agenten op te volgen, vervolgens een nog grotere bek, opjutten van omstanders, en hevig verzet bij arrestatie. Dus helemaal prima dat ze die plaatjesdraaier even stevig aanpakken en een nachtje laten logeren.

Tijdens de weekenden (tussen 22:00 en 06:00 uur) doe je er slim aan om rondom Stratumseind je een beetje gedeisd te houden, en geen discussie met dienders in functie aan te gaan. Het “machtsmisbruik” in het youtube-filmpje is dus niet exorbitant.
@pietjepuk: Jaa want als de politie jouw over je poten rijd, en je daarna wil arresteren omdat je uit frustratie op de auto slaat ga jij natuurlijk heel braaf met je handjes op de rug achterin zitten..

politie heeft dan ook nog altijd een voorbeeld functie, zo als ze hier te werk gingen sloeg nergens op..
@arthur:
Ik zou niet weten waarom dit een stevige rechtzaak zou worden anders dan dat die snotneus aangeklaagd wordt voor poging tot toebrengen van zwaarlichamelijk letsel.

Of zeg jij bedankt meneer als ik moetwillig op jouw inrij?
Stevige schoentjes??
Bizar dat er zoveel mensen zijn die deze actie van de politie niet goedkeuren. Die man rijdt opzettelijk tegen de politie aan en vervolgens over de voet. In mijn ogen heeft de politie dan de macht en het recht om iemand direct te arresteren. Het hoeft inderdaad niet altijd met geweld zoals hier maar om dit als voorbeeld te geven is niet slecht. Ook met geld kom je er niet makkelijk van af. Bovendien zijn dit soort acties vaak wel nodig om weer wat respect voor de politie af te dwingen. Woon zelf in Amerika en geloof me, het respect voor politie is net zo laag als in Nederland. Vaak worden rijken zelfs met rust gelaten en deze politie-agent is goed bezig om daar niet aan mee te doen. Chapeau!
lol hij reed niet eens over zijn voet heen

mooie kar trouwens!
ik ben blij dat ik in die klote states niet leef ,ik zou daar in korte tijd moordenaar worden ,ik ben nu zo kwaad achter de pc godverdomme.. Geen enkel achterlijke flik heeft recht om iemand zo te behandelen ,en zeker op iemand anders spullen , only in america.
@w211:

zo te lezen had je het daar nooit verder kunnen schoppen dan crack-junk ..
@w211: ook in ned
wat een aansteller die agent, en dan nog zo hard op het raam slaan ,en met man en macht die kerel uit en tegen zn auto sleuren.. beetje de Ferrari beschadigen en vervolgens zielig lopen omdat je weet dat er gefilmd word..

kan liggen aan het feit dat ik mensen in politie pakjes niet moet maar vind het een behoorlijk zielige vertoning..
Good job officer :) Geld maakt je niet onschendbaar en dat heeft die agent hem duidelijk laten zien.
Die imbeciel ziet misschien niet waar de agent zijn voet geplaatst heeft, maar hij kan wel zien dat de agent met zijn linkerbeen voor de wagen gaat staan.
Daarnaast zegt de agent nog meerdere malen STOP, als de bestuurder niet wil luisteren dan moet hij maar voelen.
Wat een kutventje zeg heerlijk hoe die word aangepakt
@robbie: staat trouwens een foutje in de titel, moet zijn ”Malloot in Ferrari rijdt over neukende voet van politieagent”
– ferrari rijder is niet handig bezig, gewoon even wachten en normaal doen.
– betreffende politie agent hoopt dat er over zijn uitgestoken poot heen gereden wordt zodat hij even lekker los kan gaan. Lokt dat feitelijk een beetje uit. Vervolgens begint hij zich als een imbeciel te misdragen. Die agent moet zich door een psychiater laten nakijken en zich afvragen of hij wel het juiste beroep gekozen heeft.
@kempenaer Uitlokken beschrijft de situatie niet. De agent is bezig met het uitschrijven van een boete en wordt geprovoceerd door de minachtende ferrari rijder. Er is niemand die graag een auto over zijn voet laat rijden. Ook deze politieagent niet. Maar als hij een stap opzij zet is de vogel gevlogen en moet het weer afgedaan worden met een boete achteraf. En dat is wat niet aankomt bij mensen zoals deze ferrari rijder. Dit wel. Gaat hij de rest van zijn leven niet meer vergeten. En waarschijnlijk toont hij wat meer respect voor zijn medemens (in het algemeen) in het vervolg. Zou trouwens ook toegepast moeten worden op horken in normalere auto’s. Genoeg werk nog te verzetten voor de politie en de maatschappij.
Er worden hier weer ontzettend veel conclusies getrokken zonder precies op de hoogte te zijn van wat er juist gebeurd is. Wat zegt die agent tegen die bestuurder? Wordt er wel iets gezegd? Rijdt die bestuurder effectief over die agent zijn voet? Van hetgeen ik weet zijn Amerikaanse flikken dikke kloothommels die er zeker niet voor terugdeinzen om iets dergelijks te faken, je moet sowieso een volslagen ezel zijn om je voet voor een wegrijdende auto te plaatsen.

Ik zou zeggen best dat de politie bij ons niet zo is als in de US and A want dan zou het hier een pak minder leuk zijn, zoveel is zeker.
@hacker: Daarnaast kan jij ook wel verzinnen dat de agent zich zo positioneert om ervoor te zorgen dat de beste man niet wegrijdt. Jij moet ook wel een volslagen ezel zijn om proberen weg te rijden als er iemand zo voor je auto staat.
@hacker:
Kijk het filmpje en alles wordt duidelijk.
De agent heeft hem meermalen gesommeerd om te stoppen en gezegd dat hij uit de auto moest komen.
Poeh, aan de comments te lezen brengt de huidige generatie erg veel juristen voort!
@skinnybmw Mooi voorbeeld van een hork(die met die gitaar natuurlijk) die zijn verdiende loon krijgt. Naar Theo Maassen: met zijn bek over de trekhaak en lekker een stukje rijden….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).