Video: Millionaire Boy Racers [London Supercars]

Auteur: , 101 Reacties

Tenzij je vandaag voor het eerst op autoblog / het internet komt, ben je bekend met het fenomeen van de Arabische supercars die Londen elke zomer overspoelen. Dit fenomeen inspireerde het Britse Channel 4 tot een documentaire, die gisteren werd uitgezonden, en dus nu op internet staat.

Wanneer in Europa de warme maanden aanbreken, ontvluchten tal van Arabieren voor een tijdje hun oververhitte zandbak, en stromen de grote wereldsteden binnen. Niet om middels ramkraken dure merkkleding buit te maken, maar juist om de lokale economie te stimuleren door kwistig met geld te strooien in dure hotels, nog duurdere winkels, en spotters te plezieren/Londenaren de stuipen op het lijf te jagen met hun fleurige supercars.

Vanuit het perspectief van de petrolhead is dit allemaal erg tof, maar de Arabische invasie heeft zo zijn schaduwkanten, zoals ietwat onverantwoord of hinderlijk rijgedrag door de standaard met getrimde baardjes en designerzonnebrillen uitgeruste geitenbreiers, zoals we hier kunnen zien in of in deze recente video.

Af en toe gaat er wel eens wat stuk, en de (fiets-)politie treedt hard op en is onverbiddelijk als het om inbeslagname gaat en de locals roeren zich.

Maar wie gaan er allemaal schuil achter/in deze protserige benzineslurpers? En welke sociale spanningen broeien er allemaal onder de oppervlakte? Check het hier of hieronder (en check een beschouwend artikel hier). Mochten de links offline gehaald worden, dan biedt BitTorrent soelaas. Weet je niet hoe dat werkt? Just google it.

Met dank aan Olle voor de tip!101 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Monteer dat nummerbord aub een beetje fatsoenlijk!
nee .. Britten zijn leuke toeristen ..
Af en toe zag nog wel leuk zijn, maar de hele dag door wordt je denk ik wel echt schijtziek van dat kabaal. Net als die petmobielen met veels te grote uitlaten hier.
@ruudw: Waarom zie ik hier wederom talloze keren ‘wordt je’ voorbijkomen? Wat een ongelooflijk slecht begin van het jaar, nu al!
@alcantara: Kan jij je daar nou echt aan ergeren?

Ik bedoel het niet als belediging, maar volgens mij heb je dan echt hulp nodig..
@dennisr: Dit is volgens mij de eerste keer in 2013 dat ik er wat van zeg maar ben het al genoeg tegengekomen. Een keer is niet erg maar het blijft zich herhalen…houdt het dan nooit op?! Ik zal er over ophouden, misschien moet ik maar gewoon meedoen met de dt-fout rage, blijkbaar hoort het zo.
*hoordt
@sir_smokalot: sorrie, mein foudt.
@alcantara: Dat is nog vaut; je had de naamval goed :)
@alcantara: meedoen hoeft absoluut niet, maar de ”fout” word meer gemaakt omdat men geen zin heeft om er hier bij na te denken dan door dat ze daadwerkelijk niet weten waar een d of t hoort..

het heeft dus voornamelijk geen nut wat je doet.. ergens waardeer ik het wel hoor dat je het doet, maar het heeft gewoon weinig effect..
@dennisr: ‘[i]… maar de ”fout” wordt meer gemaakt.[/i]’. * onschuldig kijkende smiley hiero *

Maar ff serieus; een keertje een dt-fout maken is geen probleem, maar het komt niet erg intelligent over en doet dus vrijwel altijd afbraak aan de inhoud van de betreffende post.
@dawwg: En niet werkende BB-code type is nog dommer !
@dawwg: Ik geef toe dat ik daar een beetje gefaald heb.. Maar ook ik let er gewoon niet op, en ik vind het te simpel gezegd dat een simpele d/t ”fout” afbraak doet aan de hele inhoud..

ik heb nog nooit gelet op mijn ”fouten”, zolang iedereen mij begrijpt vind ik het prima, en vind mijn eigen schrijven ook niks mis mee..

ik zie d/t fouten echt niet als grove fouten.. zijn veel ergere..
@dawwg:

Sinds wanneer heeft een gevoel voor grammatica ook maar iets met intelligentie te maken?

Daarbij is het massaal falen van de dt regel een duidelijk teken dat op dat punt onze taal nog verder kan evolueren, laat het toch gerust z’n gang gaan. Iedereen die zulke fouten maakt is als het ware een taal pionier en jij enkel een enggeestige conservatief.
@Hupke:
Mag ik het weer eens hartstochtelijk oneens met je zijn? Iemand die zijn taal niet kent, kun je maar moeilijk scharen onder de mensen, die een taal laten evalueren. De evolutie daarvan wordt nog altijd bepaald door mensen, die er verstand van hebben en niet door mensen, die er maar op los brallen in de hoop, dat anderen wel zullen begrijpen wat je bedoelt.
Maar je comment zal zijn rechtvaardiging wel vinden in het feit, dat jouw posts ook bepaald niet zonder taalfouten zijn.
@9000cse:

Tuurlijk mag je het met mij oneens zijn en liefst hartstochtelijk anders is er ook maar niets aan.

Ik mag verkeerd schrijven van de meester, ik heb een briefje waarop staat dat ik niet lui of dom ben maar ze noemen het dyslexie. (absoluut geen excuus voor het niet kennen van de dt-regel overigens)

Ik ben het niet met jouw eens want jij gaat ervan uit dat taal iets is dat beslist word door een academie (nu in Frankrijk mag dat zo zijn) maar in onze landen (Nl en BE) passen ze het groene boekje aan aan wat de mensen effectief gebruiken. Als iedereen blijft zondigen tegen de dt regel zal die vervallen.
We zijn toch ook van des avonds naar ’s avonds gegaan. En alle ck’s en ckx zijn weggevallen,…

Maar dat even ter zijde, een taal is een levend ding en dat is wat gebruikt word door de mensen. Dus taal is constant in evolutie, als de taal/spel regels niet volgen betekend dat dat zij te traag zijn maar de taal is wel degelijk veranderd dan. Taal zijnde het middel van communicatie.
@Hupke:
Dat er nieuwe woorden in de gesproken taal ontstaan (plofkip), andere manieren om bepaalde woorden te schrijven (kado ipv cadeau) enz. leidt inderdaad tot taalevolutie. De grammatica echter niet. “De kip heb een ei gelegen” is nog nooit geevalueerd tot een verandering hiervan.
@9000cse:

Vroeger maakte het nederlands gebruik van naamvallen, waar zijn die nu naartoe?
Spreken wij nu van brood en kaas of brood ende kazen? Dat zijn allemaal evoluties die gebeurt zijn.

Als je een oud boek leest in het nederlands dan is de gramatica daarvan anders. En dan spreek ik nog niet over middelnederlands ofzo gewoon over Conscience oid.
gedwongenleaser
@dennisr: “geen zin om na te denken” jaja dat is tegenwoordig wel vaker het probleem.
@ruudw: Je kan ook in een fatsoenlijke wijk gaan wonen..
@ruudw: Ik heb dan toch liever supercars een hele dag dan prius en golfjes te moeten aanzien. De klaagers in het filmpje zijn oudjes die dat niet gewend zijn, echte petrolheads hoor je niet klagen.
@Rami Berraies: heb eerder een ferrari dan een tank die mijn landje binnen komt vallen en beschiet … Dat ouwe takke wijf moet niet zeuren !!
@ruudw: snap dat het irritant is maar die mensen geven ook alleen maar commentaar van een afstand… Nog nooit met die jongens gesproken en niet eens weten hoe lang ramadan duurt, dat is je dan ook totaal niet inlezen op de cultuur waar je mee te maken hebt en zo boos op bent
Wat ik niet snap is dat die jochies allemaal naar een stadscentrum gaan… Als ik een Bugatti Veyron of Aventador had zou ik daarmee naar de Italiaanse bergen trekken, en niet naar het centrum van Londen… Daar komt zo’n ding toch totaal niet tot z’n recht? :-/ Maarja, gaat duidelijk alleen om de aandacht.
@fant: En wat als je 6 van elk had?

Die onbeschilderde rotswanden gaan ook vervelen hoor..
@fant: omdat de jongeren hier ze niet kopen om te rijden, maar om mee te showen :)
@fant: Die mannen kiezen London om hun oude studievrienden te bezoeken. Leuke bergwegen kun je ook in het Midden Oosten wel vinden. Google bijvoorbeeld maar eens op ‘Jebel Hafeet Mountain Road’. Een van de mooiste wegen in de wereld.
@fant: Die komen hier niet voor te rijden met hun supercars hoor. Die komen naar Londen voor de bars & de clubs om dingen te doen die ze in het midden-oosten niet mogen.
lees: hoeren, drinken, onenightstands, etc..
Hun supercars zijn gewoon speelgoedjes & een toonbeeld van hun rijkdom.
En na de zomer allemaal weer bij Verizon achter de helpdesk.
@E34M5Touring: Inderdaad. Zijn allemaal huurauto’s.
@E34M5Touring: Als je van dat salaris deze auto’s kunt huren wil ook wel richting Verizon
@burninrubber: Dat kan, spreek je geen Engels, heb je geen idee van telefonie en heb je nog nooit van klantenservice gehoord? Dan ben je geknipt.
1 minuut gekeken, en ik weet al waarom ze naar Londen gaan..

Puur om te neuken.. geile ringbaard mannetjes..
@dennisr: haha, hetzelfde gedachte hier
@dennisr: Nice English ladies. Hilarisch. Geen idee wat die gasten gewend zijn…
Maar als je dan hoort dat ze thuis enkel het andere geslacht mogen ontmoeten met dezelfde achternaam. Tja,genetisch gezien geen goed idee, mogelijk de uitleg waarom die mongolen hun superwagen liefst rijden in druk stadsverkeer. Paar chromosoompjes te kort.
Rentalll
LOL, @5 min, plu voor de bakkes :)
LOL fantastische nieuwe uitvoering van het aloude “Hitsige toeristen en boze NIMBY’s”.
Reden waarom naar Londen komen: tegen de verveling van in hun eigen land. Mooi tussen de lijnen te lezen, hoor ook die laatste met z’n matte aventador, hoe hij bijna in tranen er tegenopziet om terug ‘naar zijn woestijn’ (=letterlijk zijn woorden) moet.

Overigens ook wel wat hypocrisie van die met hun witte 458 en California, eerst zeuren van ‘police pick on us’, en dan zie je ze later aan mss 100/150/200 per uur racen in londen…

Ochja, ik wou dat ik hun geld had, maar niet hun leven. Ze vluchten gewoon weg van hun eigen ‘saaie omgeving’. Ze zoeken feestjes, dames, en ego streling ivm hun rijkdom.
@Xxx: De meeste van die jongens hebben gestudeerd in en rond Londen en gaan tijdens hun zomervakantie terug naar de plek waar ze hun studietijd doorgebracht hebben. Ze bezoeken dan ook al hun studievrienden, die meestal ook inmiddels goede banen hebben en daar wonen.
heb de helft gezien, en de rest beetje geskipt.. voor mn gevoel alles wel gezien eigenlijk..

maar wel interessant.. 24 jaar (1 van hun dan) en dan al zoveel geld, alles kunnen doen wat je maar wil.. maar ik krijg niet de indruk dat hij nou echt gelukkig is..

slechts een bepaalde periode in het jaar (en ook nog alleen tijdens hun jonge jaren, daarna is het family time) kunnen ze genieten van hun geld.. terwijl wij met minder geld het hele jaar kunnen genieten..

Dan ijkt het allemaal wel mooi, dikke Porsche’s, Lambo’s en noem maar op.. maar doe mij dan maar lekker mijn Jetta, en blijf ik wel in dit boeren dorp wonen..
@dennisr: ieder zijn ding.. heb liever de miljoenen :)
@spykerboy: Goed, ik zal mijn best doen jou serieus te nemen..

Ben jij miljonair? gewoon persoonlijk vraagje.. als het mag..

Ben je wel echt gelukkig in de woestijn? Hou je echt van vrouwen in burka’s? Kom jij binnenkort ook in zo’n gezinssituatie terecht waar je dus je supercars opzij moet zetten?

Zal niet te veel in 1 keer vragen.. jou serieus nemen is nieuw voor me..
@dennisr: volgens mij heb je ook wel een aantal vooroordelen over de zandbak, als je in de emiraten woont valt het reuze mee daar zijn ook genoeg westerse vrouwen en andere genotmiddelen verkrijgbaar ;)
@Jeyo: Daarom vraag ik het ook, om vooroordelen de wereld uit te krijgen..

Zijn na het filmpje juist een beetje versterkt namelijk.. ze gaan immers naar Londen voor de seks..
@dennisr: Seks vinden is toch wel stuk makkelijker (zatte Britse en Russische vrouwelijke toeristen) of goedkoper (…) te vinden in Dubai/ Abu Dhabi/ Aramco City dan in Europa/ Londen.
@dennisr: had ik maar de miljoenen, dan kan ik wat gaan doen en had ik jou gezeur niet hoeven lezen hier.

De zandbak maakt mij gelukkiger dan dat nederland met al zijn millieu hippies en stelende overheid. ikke niet ik wil zowiezo geen kinderen (zoals rashid zegt moet je dan je sport autos weg doen, is het mij niet waard die krijsende beesten)
@spykerboy: Oh, zit het zo..

Je hoeft mijn reacties helemaal niet te lezen, ik had hier geen enkele reactie aan jou geschreven tot jij weer kwam met je verhaaltjes..

Was toch je kans om een stukje geloofwaardigheid te kweken maar kennelijk zit dat er niet in..

Bij jou nemen we alles met een korreltje zand..
@dennisr: wat omdat ik nederland haat met alles wat met autos temaken heeft zo duur is, dat mensen er van uitgaan dat jongeren oude kut autos moeten rijden en als je dat niet doet is het meteen pappa’s auto omdat men jaloers word? en toevallig ook omdat ik liever dikke autos heb dan kinderen?
@spykerboy:

je haat NL omdat je er te arm voor bent ..

jouw zorg ..
@lincoln: Juist, ik ben te arm om dikke auto te rijden in nl, daarom staat mijn M3 dan ook in kuwait.. zolang nederland alles met autos zo achterlijk duur houd blijf ik het haten (benzine, verzekering, boetes, belastingen)
@spykerboy:

zit hier vol met achterstandswijken die er ook zo over denken ..
allemaal NL-haterzzzzz ..

dikke bak is tenslotte een eerste levensbehoefte ..
en je hebt er recht op als nixnut zijnde ..
@lincoln: ik vind een dikke bak belangrijker dan een mooie plek om te wonen of wat dan ook.. ook belangrijker dan mensen, mensen komen in je leven en gaan…

Ik ben liever single met mn racer/M3 dan een vriendin zonder auto’s…
@spykerboy:

als je mensen en auto,s gaat vergelijken ..
dan ben je veel gepest op school ..
@lincoln: toen ik in nl op de basis school zat, JA, daarna niet meer :) nog een reden waarom nederland zuigt tegenover hier :)
@spykerboy: Je hebt me voor het eerst (bijna) stil gekregen..

Als ik wist dat je met zoveel (jeugd) trauma’s zat te worstelen had ik gewoon net gedaan alsof ik je verhaaltjes geloofde.. gewoon, voor jouw gevoel..

Sorry man..
@dennisr: Het meest opvallende verschil tussen het Midden Oosten en Nederland, is dat er in Nederland altijd ontzettend veel gezeurd wordt. Veel mensen hebben heeft een mening over anderen en denken vooral in onmogelijkheden. ‘Alles is te duur’, ‘de overheid doet alles verkeerd’, etc. etc.

In de UAE heerst een groot positivisme. Zelfs toen de real estate markt in Dubai instortte was de respons om juist te gaan investeren. Dit positivisme werkt aanstekelijk en binnen de korste keren groeide de economie weer enorm. Dit positivisme zou ook Nederland een stuk verder kunnen brengen.

Genieten van wat je hebt en de mensen om je heen, daar gaat het om. Dat zouden we in Nederland ook meer moeten doen. Want uiteindelijk is het ook een mooi land. Als ik in de lente wel weer eens naar Nederland kom en op een terrasje een kopje koffie of witbiertje zit te drinken onder de eerste zonnestralen, kan ik daar ontzettend van genieten. Maar de mensen om me heen zitten dan vaak weer te zeuren over vanalles in de politiek en wat ze om zich heen zien.
@stnectaire: wat ook een groot verschil maakt, hier in de regio (midden oosten) houd de politiek hun smoel over de recessie, staat niet in kranten niks, waardoor mensen het bijna niet doorkrijgen engewoon door blijven gaan met uitgeven.

In nederland moet meteen overal op bezuinigd worden, en word het allemaal groot in de krant gezet waardoor mensen bang worden en alles gaan opstapelen thuis en nix meer uitgeven, dit laat de economie juist nog meer zakken… ze snappen het gewoon nog steeds niet in nederland… (helaas moet ik 19 jan weer terug voor me studie)
die gast aan het einde van het filmpje heeft het er gewoon moeilijk mee dat ie naar zijn zandbak terug moet
@dennisr: Ik ken een aantal ‘locals’ in Dubai persoonlijk. Eentje zelfs van een ‘royal’ family. Voor die mannen is geld van geen belang. Ze hebben meer dan genoeg. Hun leven gaat dan ook meer om persoonlijke aandacht en goed doen voor anderen. Als ik deze klanten een relatiegeschenk wil geven, is een lullig kalendertje dat gegeven wordt met de nodige aandacht meer waard, dan wanneer ik een horloge of een auto zou geven. Er werd ook meerdere malen gezegd dat ze met hun lifestyle een volledige marktsector ondersteunen: hotels, winkels en clubs. Daar zullen ze ook echt van overtuigd zijn.
Niet eens zo’n goede reportage, waar zijn de gematigde meningen? Het is wel duidelijk dat het probleem bij beiden ligt. Langst de ene kant de show-offs die dat bij hun thuis niet mogen en niet begrijpen dat het omdat het daar wel mag dat het geen gevolgen heeft.
Langst de andere kant wat verzuurde oudjes.
Als het echt zo’n probleem is komt de hele buurt er wel tegen in opstand. Willen ze het geld van de arabieren nietmeer,… Maar dat is niet het geval dus de winst is groter dan de overlast.
Whats the reason of being rich if you cant show it to the poor? :-)
die gast aan het einde van het filmpje heeft het er gewoon moeilijk mee dat ie terug moet naar zijn zandbak
@bmwpowerm5: Kuwait is nou ook niet het meest interessante land van het Midden Oosten….
@stnectaire: klopt, maar nog altijd beter dan nederland :D
Die gozer vraagt aan die auto verkoper wat voor auto hij heeft. Zegt ie: “I drive a Cayenne S, but thats like a honda around here” hahaha
@dragovanic: So True in the Middle East…. En ik rij een Seat in Dubai…. Ergens is het mis gegaan…
@stnectaire: je kan nog altijd iets leukers kopen? dat zijn de kosten niet zo in deze landen :P
@spykerboy: Ik had een Jeep. Modified. Maar op een gegeven moment zei de versnellingsbak BOEM midden op de snelweg en stond mijn achteras geblokkeerd. Gelukkig zonder brokken naar de kant gekregen (toch blij met de ‘Neutral’ van de tussenbak). De reparatie offerte was nogal gigantisch hoog.
Aangezien we op dat moment andere prioriteiten hadden (bruiloft, gigantisch duur, doe het dan ook maar 1 keer), ben ik maar voor een nieuwe Seat Leon Cupra gegaan. Goedkoop, maar wel lekker snel.

Iets leukers komt over een tijdje wel weer.
@stnectaire: tja, dan snap ik het wel :) ik zou de bruiloft uitstellen :D
@stnectaire: is ook zeker niet verkeerd.
Alleen maar rijke oude dames…. Waarom vragen ze het niet aan de gewone mensen, niet de mensen die sjaggie zijn omdat ze hun oude geld niet uit willen geven -_-
toch leuk om te zien dat je tig miljoenen kan hebben maar in je tuin nog steeds op van die plastic stoeltjes van de makro zit :P
@darkpluisje: niks mis met makro stoelen! ze zitten nog best fijn, of je nou miljonair bent of gemiddeld. Toch?
Er zit wel een groot verschil !!

Heb liever een Ferrari in mijn stad/land !
Dan een Tank/F16 die mijn land/stad overneemt =) !!
Dat kenteken is echt k*t gemonteerd
Mooi mooi..gelukkig geen vrouw achter het stuur gezien van zo’n mooie bolide
@hopeloos: je doet je naam eer aan
Alleen die bekakte vrouw heeft ergens een punt maar die man is alleen maar aan het zeuren over de cultuur atans kenmerken en eigenschappen van hun afkomst. natuurlijk zijn de Arabieren daar wel flink over het paart getilt.
ach man ze moeten niet zo zeuren, half London is van de arabieren en dat hebben ze nog niet eens in de gaten. Ik kan best begrijpen dat het best vervelend is als paar van die klote arabiere heletijd zitten te revve voor niks. Maar ze moeten ook niet vergeten hoeveel geld het London op brengt. Weetje hoeveel slavernij Groot-Brittannië vroeger heeft gedaan, zoek maar eens naar de kolonien van brittanie en zij zitten te zeuren dat hun rust wordt verstoord door een beetje geluid.
@MAB:
Man, man, man! Wat een comment! Wat hebben deze Londenaren van doen met de slavernij van een paar honderd jaar geleden? Als je daarover dan meent iets te moeten zeggen, doe dat dan over die Arabieren, die zelfs nu nog in 2013 hun personeel uit zuidoost Azië halen, uitbuiten, slaan en verkrachten.
En ze zeuren niet over een beetje geluid, maar over continue geluidsoverlast, veroorzaakt door een stelletje randdebielen met als beroep “de zoon van”.
En dat ze daar veel geld achterlaten is goed voor de middenstand en de horeca, maar dat is maar een druppel op een gloeiende plaat. Londen is nog altijd een van de grootste financiële centra van de wereld en daar hebben deze jongetjes echt nog geen kaas van gegeten.
@9000cse: Ik heb werkelijk geen idee waar je die onzin vandaan haalt. Het personeel dat uit Zuid-Oost Azie vandaan komt, wordt niet als slaven of iets dergelijks geronseld, maar komen vrijwillig naar het Midden Oosten, waar ze verschrikkelijk veel meer geld verdienen, dan ze ook in hun thuisland zouden kunnen. Die mensen krijgen een dak boven hun hoofd, eten, medische verzekering en een (voor ons) schamel loontje. Hiervan kunnen ze meer dan de helft terug sturen naar hun familie/dorpje waar ze vandaan komen en worden daar ook als helden gezien.

Veel van de ‘Asian labourers’ zijn ongeschoold, vaak analfabeet, en kunnen in het Midden Oosten wel in hun bestaan voorzien.

Natuurlijk zijn er gevallen van uitbuiting, maar dat zijn wel uitzonderingen en de labour authorities zitten daar flink achteraan.
@stnectaire:
Tot je, net als ik, in Saudie een openbare executie ‘mee mag maken’
Dan lul je wel anders!
En het was een Aziaat.
@stnectaire:

er verdwijnen alleen nogal een hoop van die mannen en vrouwen op mysterieuze wijze ..

heeft die minister van labour niet ooit voor Sadam Houssein gewerkt ??
@lincoln:
ik kan je verhalen vertellen over bedienden die in het zwembad poepten, omdat ze niet begrepen waar een WC voor diende.
Een Mercedes kiepwagen, tot zijn nek geladen met zware stenen (veel te zwaar beladen) over een ECHTE Chevrolet denderde en alle inzittenden doodde omdat de remmen het niet aankonden.
Whiskey drinken, nee zuipen bij de Sheik, omdat je erbij hoorde. En ik houd niet van whiskey !
Een toen al Maserati Quattroporte die onder duimendik stof stond omdat de airco kapot was.
@desjonnies:

ken wat mensen die voor een Amerikaans bedrijf mega-stallen (17.000 koeien) bouwen in die contreien ..
dus ik hoor wel eens het 1 en het ander ..

slavernij en mensenhandel is daar nog steeds alive and kicking ..
@lincoln: We gebruiken regelmatig labourers voor onze constructieprojecten. Natuurlijk komen er vervelende situaties voor die op het randje van mensonterend zijn. Dit zijn gelukkig wel uitzonderingen. Over het algemeen worden ze redelijk tot goed in hun basisbehoeften voorzien. Beter dan waar ze vandaan komen.
@9000cse:
Aan sommigen is wijsheid en levenservaring niet besteed.
Paarlen voor de zwijnen………………..
@9000cse: Omdat ze net doen alsof arabie hun land overneemt ofso. 100 jaar geleden ofniet zij hebben vroeger veel kapot gemaakt in andere landen en als nu paar arabieren hier komen vakantie vieren is het in een keer zooooo verschrikkelijk en belachelijk.
@MAB:

je klinkt als arabieren-slaafje .. en wat blijkt ??
@lincoln: arabieren slaafje haha, ik heb niks met arabiere te maken, alleen dat zij ‘moslim’ zijn en ik ook.
@MAB:

als jij je centjes maar bij hun brengt ..
want ze hebben je voorouders niet voor niets moslim gemaakt ..
@lincoln: haha lincoln lincoln.. jij ziet serieus spoke
@sirsmokealot: zou wel lief van je zijn als je dan ook gelijk de link van de torrent zou geven.
Grammar nazi’s united :) als ik een fout maak mogen jullie hem best verbeteren hoor, leer ik alleen maar van.
@boonoman: ok komt ie ;-) tussen twee werkwoorden hoort een komma dus tussen ‘maak’ en ‘mogen’
Eigenlijk kun je maar 1 conclusie trekken na het zien van deze documentaire:

– De dubbele moraal van de Arabische wereld
– De dubbele moraal van de Westerse wereld.
Ik heb de hele video bekeken, want ben ik jaloers dat ik nog nooit zoiets heb meegemaakt, ik was laatst ook in london, maar niet zoveel bijzonders gezien, behalve een CTR3. weet iemand waar je in oostenrijk goed auto’s kan spotten?
@maseratizzzzzzzz:

hou vooral de wegen en parkeerterreinen goed in de gaten ..
Grappig, met die Liam heb ik in de zomervakantie nog staan praten en ik heb hem ook op film als hij in die 458 zit. Is wel toevallig! :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).