Video: Mitsubishi Outlander vs voetganger

Auteur: , 30 Reacties

Geen goed idee: in Rusland midden op een zebrapad door je hoefjes zakken. Als je pech hebt ziet de eerste auto je over het hoofd, zoals in de volgende video.

Over de reden waarom deze meneer op een voetgangersoversteekplaats neergaat (slok op, fraude, of misschien een black out) kan je discussiëren, maar de Mitsubishi Outlander die groen krijgt ziet hem volledig over het hoofd. Het resultaat is niet prettig, en als je een gevoelig type bent adviseren we de video niet te kijken.

Wel kunnen we verklappen dat de man gewoon weer overeind komt, maar het zou best kunnen dat er wat schade aan ribben en/of strottenhoofd is ontstaan. Wat opvalt is dat niet alleen de automobilist totaal niet zit op te letten, maar ook dat niemand van de overige voetgangers in eerste instantie een vinger uitsteekt. Het geluk van het slachtoffer is dat zijn hoofd op een haar na gemist wordt. VIDEO.30 reacties

Mitsubishi Outtaker..

Wat een mongool joh..
In Rusland kijken ze nergens meer van op.
En een tukkie gaan doen op de zebra is natuurlijk geen handige actie….
@jrk68: In de filmauto blijft men ook nogal rustig, het is meer van ‘kijk daar wordt iemand overreden’
@Captain: In welke richting je ook kijkt in Rusland: vliegt er geen boot, dan wordt er wel iemand overreden. Eén ding valt me elke keer weer op, de Russen lijken een bijzonder veerkrachtig volkje. Zou dat door de drank komen?
Komt omdat het allemaal racisten zijn joh.. Diegene die overreden word is vast een Outlander..
@dennisr: wordt
-edit: nutteloze bijdrage-
Kan me voorstellen dat je naar ’t stoplicht (links) zit te kijken, en optrekt bij groen. Dan ligt die gozer wel in een dooie hoek!
Goed, ik kom nou al jaren op deze site, maar deze post is zo idioot dat ik me eindelijk heb geregistreerd om er wat van te zeggen.

#1 – Dit heeft werkelijk geen fuck met auto’s te maken.
#2 – Als ik mensen bijna dood gereden wil zien worden, ga ik wel naar een of andere gore website.

Als er geen nieuws te melden is, zeg dan gewoon niks.
@arejay: Ten eerste: leuk dat je reageert, dat juichen we alleen maar toe. Ten tweede: jammer dat dat in 1e instantie negatief is.

Ik begrijp je verontwaardiging wel, en heb ook even goed nagedacht voordat ik dit publiceerde. Het is zeker niet de bedoeling hier een gewoonte van te maken, maar ik vond dit filmpje dermate bizar dat ik ‘m toch heb gedeeld.

De man staat aan het einde van de video weer op, en bovendien staat er een waarschuwing in ’t artikel. Als het niet je kopje thee is: overslaan.

Maar ook de lelijke kant van wat er zich op de weg afspeelt mag belicht worden, vooral als de maatschappij er omheen niets uitricht om deze situatie te doen voorkomen.
@sir_smokalot: Goed, wellicht is de eerste reactie wat te impulsief. Maar omdat je de tijd neemt om te reageren, wil ik ook een serieuze reactie geven.

#1 – Jullie plaatsen regelmatig berichtjes waarin een filmpje of foto’s centraal staan. Veel mensen zullen zelfs de berichten overslaan en direct klikken op het diktedrukte “FILMPJE” of “HIER” link in de tekst.

#2 – Ondanks de terechte warning, ben ik van mening dat sommige berichten niet “passen” bij autoblog. Natuurlijk is dat voor mij als bezoeker lastig te bepalen, maar daar waar ik blij ben dat Autoblog voor mij al het nieuws van alle merken weet te verzamelen (en in het Nederlands) kan ik bij een hele hoop andere websites terecht voor dit soort filmpjes. Ik ben van mening dat Autoblog beter af is zonder filmpjes die thuis horen op Dumpert (of in dit geval Live Leak).

#3 – Er worden ook filmpjes geplaatst van mensen die op een rare manier gebruik maken van de weg; Russen die elkaar afsnijden of een Veyron die de sloot in gaat. In dat soort gevallen zie ik een veel betere link met wat jullie doorgaans plaatsen dan dat met dit filmpje het geval is.

Misschien is het niet meer een kwestie van “op het randje”, maar zoals ik al zei; ik lees Autoblog al jaren met plezier, en dit is de eerste keer dat ik echt het gevoel had dat het filmpje te ver ging.
“Hey Outlandermeneer, dashcamfilmpje kopen voor weinig roebels? Spaart je wat ongein bij de verzekering”
Toch handig die hoge pootjes op zo’n SUV. Anders had tie toch mooi vast gezeten…
@norge: of hij was er nooit onder gekomen, beetje verschoven..
@dennisr: Jouw Jetta had er overheen gereden en vast gezeten.
De voetgangers airbag van de Volvo V40 had hier ook weinig tegen gedaan.
Recht voor je neus en niks in de gaten hebben. Vast een Belg in een Russische auto xD
@bordeaux: of n nederlander. Veel waarschijnlijker
Simpel gevalletje fraude, dus daar is een dashcam zeker geen overbodige luxe.
Zo moet het ! Zou ik ook dat gedaan hebben, je moet gwn niet voor een auto gaan liggen.
“Hé, 20 roebel. Oeps. Ow fuck. Auw!”
begint steeds meer op dumpert te lijken hier
is mij ook wel overkomen, die gozer kwam er vanaf met een paar schaafwonden en een gekneusde pols. alleen reed ik achteruit en was die mens zat.
Het is toch vrij duidelijk dat hij gewoon expres daar gaat liggen. Eigen schuld dikke bult.
Erg prettig dat we uitvoerig uitgelegd krijgen wat we in het filmpje zullen gaan zien. Nu hoef ik dat filmpje niet eens meer te kijken en hoef ik ook niet meer door te klikken naar dat verrotte autojunk.
In de Sopranos klakt zijn hoofd maar ik denk dat in het echt de wagen redelijk horizontaal blijft op drie poten en het dus voornamelijk het gewicht vd ophanging is. Getuige ook die auto-rijd-over-arm truk – die je niet moet proberen met de aangedreven wielen.
Ik geef de schuld aan de schone slaaptster want dat is geen motel maar een zebra pad goh!
Zebrabed.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).