Video: ook Batman heeft last van de crisis

Auteur: , 15 Reacties

Zo ben je de ene dag een playboy-miljardair, en zo zakken de volgende dag je aandelen nog harder richting afgrond dan die van Facebook. Het kan maar zo, niemand is zeker in deze tijden, dus ook Bruce Wayne niet. Hier zien we zijn Vietnamese neef op een gestripte Bat Pod. Zeg maar: een Rat Pod.

Waarschuwing vooraf: zet je geluid uit voor je kijkt, tenzij een windruismarteling in je oorkanaal helemaal ‘je ding’ is. Het creatieve geval kan zo in de Aziatische knock-off ‘the Dark Knight Rices’. Ok, genoeg met de racistische grappen nu, check dat ding! (via AutoSchep)

UPDATE: nog een filmpje van deze bike!15 reacties

The rat bike rises
Creatief toch?
Ik had nooit gedacht dat zon ding nog wezenlijk zou sturen met die vlakke autobanden. Dat vond ik juist zo onrealistisch aan de filmversie. Al waren die banden natuurlijk veel breder. Toch wil ik m wel eens een hairpin zien doen.
@carmasterr: Dat ding van batman kon zijn wielen toch nog een keer zeilings ronddraaien? In de nieuwe film zie je hem dat een paar keer doen. Wel dik nep ofc
@civicfk3:

Klopt inderdaad. in The Dark Knight deed ie dat ook al.
Ik zou eigenlijk niet weten waarom. Lijkt me dat je dan gegarandeerd op je bek gaat.
@carmasterr:

Ideaal is het natuurlijk niet maar een band is geen star ding zoals een ijzeren schijf of een blok hout.

Dus dat valt nogwel mee.
@Hupke:

Toch denk ik dat de filmversie echt een onmogelijk ding was qua handling. Je ziet in de films dat ie compleet op een rand hangt als ie alleen al van baan wil veranderen.
@carmasterr:

Ik heb die films niet gezien (en ben ook niet van plan van ze te kijken). Maar hoe kan het anders dan dat dat onding van in de films vreselijk rijd.
Heb je al eens gezien hoe groot en onhandig het is?

Vermoedelijk rijd het niet eens echt.
Vet! Maak ’t maar eens…
Wel echt een heerlijk Mad Max apparaat dit.
Gewoon zo houden, laat die bodykit en neppe blasters maar weg.
Leuk stukje huisvlijt.
Lekker gekleed ook. Maar wel goed dat ze het testen: prettig als je je Vietnamese loempia’s wil laten thuisbezorgen.
Esthetisch gezien vind ik hem enorm vet. Het gebrek aan afwerking en matte/blinkende onderdelen vind ik net datgene wat hem maakt.

Vanaf dat die gepowdercoat of geverfd is zal die scharme vrees ik wegvallen.

Vind het een heel tof projectje maar ik betwijfel dat het goed of handig rijdt.
Respect!
Dat je dat kunt maken in je schuurtje bij kaarslicht(?). Kijk, dat is nou de reden dat deze man straks misschien wel een eigen motorfietsfabriek heeft!

Kunnen we hier in ‘het westen’ nog van leren, ipv de zoveelste k*tregeltjes door te voeren…Behalve de UK, want daar krijg je nog een kenteken voor een gemotoriseerde bankstel [Ed China]!
Ik vind het super gaaf! Ding is niet mooi, maar is wel degelijk over na gedacht. Hier ligt dan wel maar een brommer motor onder maar toch een gaaf ding!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).