Video: rondje Estoril met Alexander Wurz in Lexus LFA

Auteur: , 8 Reacties

De Lexus LFA, we hebben er een zwak voor, en dan niet in de laatste plaats door die heerlijk gillende V10 die de supercar aan boord heeft. In combinatie met fijne babes is hij al prettig, maar ook als een ex-F1-coureur hem onder handen neemt levert dit leuke beelden op. Kijk maar.

We kennen Alexander Wurz allemaal wel. De inmiddels 38-jarige Oostenrijker begon in 1997 voor Benetton en sloot in 2007 zijn actieve Formule1-carrière af bij Williams (hierna was hij nog testrijder bij Honda en Brawn GP). In 69 races kon hij nooit echt potten breken, hoewel hij wel 3 keer op het podium finishte. Mocht hij 10 jaar later begonnen zijn, dan had ik hem nog wel kansen bij Red Bull Racing toegedicht.

Hoe dan ook: tussen 2008 en 2011 reed Wurz voor Peugeot in de International Le Mans Cup Series. Maar aangezien Peugeot het bijltje er bij neer gooit moest hij op zoek naar een nieuwe broodheer. Daarom racet hij vanaf dit jaar in het FIA World Endurance Championship voor Toyota.

Hier horen natuurlijk ook wat promotieverplichtingen bij, en dus werd dhr Wurz in een witte Lexus LFA gedrukt. Met het volgende filmpje tot resultaat:

KLIK!8 reacties

Nou mooie auto, maar we zien niet heel veel van de skills van deze man :(
wat een geweldige geluid komt er uit die auto..
Mooi filmpje van deze supercar :D
Nooit van die knakker gehoord…
@Jokkebrok: Dat zegt meer over jou dan over zijn rijkwaliteiten. Zo’n LFA produceert een heerlijk geluid, verder kan deze auto mij niet echt raken.
Ehhh hij is weggegaan bij peugeot voordat peugeot er mee op hield. Niet na die tijd.
Mooi reclamefilmpje van Toyota, die Wurz gaat helemaal los (Not!) …

:-)

Vette auto, alleen wel heel duur

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).