Video: rondje onboard Laguna Seca met Joey Hand

Auteur: , 11 Reacties

Onboard filmpjes zijn gaaf, maar filmpjes waarbij je vanuit het perspectief van de coureur kijkt zijn gaver. Vandaag doen we een rondje Laguna Seca met Joey Hand.

En deze Joey is een bezig baasje: niet alleen rijdt hij dit seizoen in de DTM mee voor BMW, tussendoor gaat hij ook nog even een paar keer op en neer naar de VS om een ALMS-race te rijden. En dat is echt geen sinecure.

Tijdens een van zijn ALMS-strapatsen op Laguna Seca heeft Hand een cameraatje op zijn helm gemonteerd, waardoor wij vanuit het persectief van de eerste persoon mee kunnen kijken. Dit werkte prima bij Lucas di Grassi en wat ons betreft werkt het ook prima bij Joey Hand en zijn ALMS BMW M3. Bekijk de video op autojunk! (via BMWblog)

Klik!11 reacties

Ik vind hem van de achterkant een volkswagen lijken
haalde hij nou een pagani en een porsche turbo in??
@mo112: Volgens mij was het een GT2 of GT3. Die Pagani bestuurder zal ook wel hebben gedacht: beetje jammer dat ik ben ingehaald door een 3-serie. :)
@kickass: @mo112: zeker geen Pagani, ‘gewoon’ een 458 gt3! In Amerika rijden sowieso geen Pagani’s rond omdat de Zonda er niet verkrijgbaar was en de Huayra pas eind dit jaar geleverd gaat worden in USA.
@lambo4all: Ik zie het nu ook. Je hebt gelijk.
@mo112: Ik geloof niet dat dat een pagani was. Maar ik zou ook niet weten wat het wel is. Een Lamborghini gallardo GT3 mischien of ik dacht eerst een ford GT. Maarna beter kijken zie ik dat het beide niet is. Weet iemand wat het wel is?

OT: snelle jonge. Heel vet filmpje zo!
@mrB: Zoals lambo4all al zegt, een Ferrari F 458 Italia, met PatrĂ³n tequila als sponsor :-)
Ik denk dat je dit als BMW rijder op de openbare weg niet zo gauw zal lukken om een Ferrari in te halen…
@voss: Wel een gaaf filmpje!
Cool circuit met dat zand en die hoogteverschillen.
Wat een gaaf filmpje. Geeft.je echt een goed zicht van wat de coureurs allemaal zien
Heel vet, erg leuk om het commentaar er ook bij te horen voor als je racegames speelt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).