Video: sloop- en driftspektakel rond Mustang-fabriek

Auteur: , 8 Reacties

Yo dawg, heard you like Mustangs...

Iedereen kent Ken Block, en als het goed is, is die andere door Monster Energy-gesponsorde driftmakker Vaughn Gittin Jr. eveneens bij jullie bekend. Zo niet, dan moet je minder blowen of wat vaker autoblog bezoeken, want hij kwam eerder deze week nog voorbij.

Vaughn moest onlangs weer eens voor een videootje komen opdraven (contractuele verplichtingen hè). Aangezien hij geen zin meer had in zand in zijn bilnaad, en na afloop graag een koude brewksi wilde hebben, deed hij deze niet in de woestijn, maar rond de enige plek ter wereld waar de Mustang van de fabrieksband komt rollen: in Flat Rock, Michigan.

Volgens Ford ondergaat 5% van alle ‘Stangs uit de fabriek een extra testbehandeling op het fabrieksterrein, en dan heb je een mooi gegeven te pakken: Gittin die met zijn niet-meer-zo-standaard Mustang RTR knakehard tussen al het nieuwe spul door slalomt. Als er een deukje in gereden wordt (en dat is gebeurd) tikken ze wel wat van de prijs af. VIDEO!

Klik!

P.S. Dierenliefhebber? Check die mooie walvissen op 00:33. Man the harpoons!8 reacties

cool dat ze het ook met zo’n grote auto doen, maar ben toch meer fan van ken block zijn kleine monstertje
Man the harpoons! Lol.
Laggen dat Falken dit sponsort, en terecht, topbandjes.
@kaasboerin: laggen ja..
Blijft lekker een V8 in de begrenzer knallen…;)
Stel: je ontvangt eindelijk je eigen Mustang van de dealer, maar deze heeft spijtig genoeg versleten banden!?! Dan weet je meteen na het bekijken van dit filmpje hoe dat komt.
Man the harpoons!
FUCK YOU DOLPHINS!!
Wie verteld hem dan er na 2 nog een versnelling komt?
Ja joh zet hem er even lekker tegenaan!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).