Video: String Emil steelt een politieauto

Auteur: , 44 Reacties

Kort samengevat: 34-jarige leipkees kan zomaar een Chevy Tahoe (SUV) van de politie meenemen, en dat lijkt hem dus wel een goed idee. Met deze SUV maakt hij met de vlam in de pijp een onstuimig ritje door het verkeer, totdat hij uiteindelijk op een blokkade inrijdt. In zijn onderbroek. Hoe we dat weten? Dashcam.

Sorry mensen, maar dit verzin je niet. De man, Ryan Elliot Cunningham, was kennelijk al onder de hoede van de politie, maar een agent zat te snurken, waardoor hij op kosten van de belastingbetaler flink wat amok kon maken.

Het zal u niet verbazen dat 2 van de 7 aanklachten methamfetamine-related waren, en dat dit heerschap zegt zich niets meer van het voorval te kunnen herinneren. Rick James zei ooit “Cocaine’s a helluva drug”. Meth kennelijk ook.

Oh, en zo ziet hij er uit. Keurige jongen toch? (MIT, via Jalopnik)

Breaking Bad?44 reacties

On ze onderbroek wat een kneus
@lamborghini: onderbroeke lol?
ik ben me effe aan het bedenken wat leuker kan zijn dan in je onderbroek een politie auto stelen ..

maar ik kan zo snel nix verzinnen ..
@lincoln: Een onderbroek stelen met een politie auto?
the-budel-guy
@lincoln: in je onderbroek het voedbal veld op rennen en een keeper proberen neer te trappen.
@the-budel-guy:

eigenlijk is alles leuk in een onderbroek ..
the-budel-guy
@lincoln: behalve op de wc zitten :P
zitten is niet zo erg. Als je gaat schijten, dan wordt het pas problematisch.
@sir_smokalot: denkte? Maar dan is dan al alles gezeefd ;) als jij nog verloren voorwerpen terug wilt :D
@sir_smokalot: Liggend kan je schijten maar het is beter als je zit…

1:33
http://www.youtube.com/watch?v=dLE-CSblfYQ
@the-budel-guy:

kijk .. gaat dit topic uiteindelijk alsnog over String Emil ..
@lincoln: Eigenlijk zou elk tweede topic over String Emil moeten gaan.
@sir_smokalot:

agree .. schijten met onderbroek aan lukt Chuck Norris nog niet eens ..
Ten eerste wat zijn die amerikanen achterlijk. Rechts houden!!! Daar hebben ze blijkbaar nooit van gehoord :)
Ten tweede wat een baas!!! Effkes in uw onderbroek flikken auto jatten :D
Ten derde wat een stoeme eikel dat hij zo gevaarlijk rijdt :p
the-budel-guy
@mortsel2640: in amerika hoef je niet rechts daar geld keep youre lane. kortom inhalen mag aan alle kanten
@mortsel2640: Niet overal hebben ze dezelfde regels als hier… Zoveel mogelijk op je eigen baan blijven geldt daar…
@OverSoft: maar zeg nu is eerlijk wat is het veiligist en meest effectieve?
Lekker, maar is String Emil geen Duitser?
Ik weet niet waarom jullie String Emil in een kwaad daglicht willen stellen maar dit is duidelijk iemand anders. Ik vind dit een behoorlijk laffe manier om iemand zwart te maken.
@alcantara: overduidelijk dat dat hier de bedoeling is!

laat die man toch schrijven..
@alcantara:

wrong dude .. er schuilt een String Emil in ons allen ..
@lincoln: hey, eindelijk komen we meer te weten over de geheimzinnige lincoln..
doe dit in GTA of in Need For Speed, maar niet op de openbare weg éh zeg!
@love4sportcars: goed idee ik ga even GTA spelen xD ik hoop dat ik dit weken NFS The Run krijg.. iemand ervaring met dat spel ? xD sorry voor off-topic :D
@dennisr: Schijnt goed te zijn… Een vriend van me heeft het en is vooral onder de indruk van de graphics… Die schijnen echt fantastisch te zijn…
@Dimglor: ah, mooizo :D
@Dimglor: Ik vond het anders behoorlijk ruk. Er zitten leuke auto’s in maar de gameplay is ronduit vreselijk.
@baasbas: Mja kan zijn… Ik spreek ook niet uit eigen ervaring.. ;-)
@baasbas: Oja vergeten erbij te zetten: Is de gameplay bij de meeste NFS games niet “vreselijk”… Heb er zelf een paar liggen en het zijn nu niet bepaald de meest verfijnde racegames…
@Dimglor: Goed punt, het is extreem arcade en dat weet je van tevoren. Toch vind ik het bij “the run” veel irritanter dan bij “most wanted” bijvoorbeeld.
@baasbas: Mja ik zal het toch niet kopen… Heb het wat gehad met de NFS games.. Trouwens men financiën laten het momenteel niet toe om spelletjes aan 60 euro te kopen ;-)
Slim is hij niet….
In die politiewagens zitten toch trackers… Zo is ie rap gevonden…
@Dimglor: Als je zo rijdt duurt het ook niet lang voor ze je vinden.
@laurensl: Da’s ook weer waar! ;-)
De auto’s die hij op het einde raakt, is dit voor de verzekering of is hij aansprakelijk?

Want ik denk niet dat hij dit zal kunnen betalen.
Het had een aantal keer goed fout kunnen gaan, gelukkig is er verder niks ernstigs gebeurd of weet iemand of er doden zijn gevallen op het eind? Hij komt namelijk met een goed tempo erin geknald.
Blokkade ? Ook hier wordt de burger weer gebruikt als muurtje door de politie.
@norge: inderdaad dacht er ook meteen aan. Gelukkig remde hij en miste hij de eerste voertuigen anders had het heel anders kunnen aflopen.
@mortsel2640: Als je niet eens weet dat ze in de USA het stay in your lane principe hebben ga aub terug naar sesamstraat.nl voordat je een mening hier neer schrijft en dan nog vooral met domme Amerikanen erin. En dan nog het proberen recht te trekken met ..zeg nu eerlijk wat is het veiligst… denk eerst ff na en dan zou je tot de ontdekking kunnen komen dat het veel veiliger is. Je hoeft bv niet te bumperkleven zoals wat hier in de ergenissen top 3 staat en ook in de ongevalstatistieken hoge ogen gooit !
@RobUSA

Ik ben niet zo zeker of “keep your lane” een betere oplossing is. De laatste keer dat ik in de VS was, gebeurde het bij drukker verkeer nogal vaak dat twee wagens naast elkaar bleven hangen, met als resultaat dat je nog steeds het probleem van bumperkleven had, maar niet persé in het linkervak alleen. Een tijdlang volgde ik ook een highway patrol die de maximaal toegelaten snelheid aanhield en toch ettelijke keren zijn zwaailichten moest aanzetten om mensen naar rechts te krijgen. Het viel daarbij op dat hij vooral toch links inhaalde. Geen enkele oplossing is perfect, maar aan één kant inhalen lijkt me toch veiliger dan constant slalommen (hoewel rechts inhalen hier soms ook de enige uitweg blijft als een kuiken pertinent links blijft plakken).
@RobUSA (vervolg)

Blijkbaar moet trager verkeer ook in veel gevallen in de VS rechtshouden, volgens de posts in deze thread: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=443920
om eerlijk te zijn vind ik dat hij het nog redelijk goed doet. ik had namelijk een filmpje verwacht van een auto die de ene naar de andere verkeersdeelnemer van de weg drukt. zelfs het kleine gaatje bij het viaduct weet hij nog te halen. (voor dat er mensen boos worden… nee ik bedoel niet dat we allemaal zo moetten rijden)
@Endlezz: Je hebt gelijk maar hier heb je al problemen als het niet druk is als mensen zich ervoor gooien of met 100+1 inhalen. En elk systeem valt of staat met de mensen die het uitvoeren. De laatste keer dat ik er was heb ik een uur op de cruise control gereden zonder onderbrekingen en dat was gewoon tussen 2 middelgrote steden en dus niet in de desert. :).
Er staat idd vaak langs de weg “slower traffic keep right” maar niet iedereen houd zich eraan. Maaaar daar zijn mensen tenminste ook gewend als ze rechts ingehaald worden en hier niet en(oa. door frustratie) soms wil men zelfs het gaatje dichtrijden. Of zie ik dat verkeerd ?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).