Video: Vettel & Webber doen Gangnam Style met PSY

Auteur: , 54 Reacties

Aangezien 1+1 nog steeds 2 is, zijn we niet verbaasd dat een aantal F1 coureurs (verplicht) een Gangnam dansje moesten doen toen ze in Zuid-Korea waren afgelopen weekend.

Red Bull Racing coureurs Vettel & Webber waren de ‘gelukkigen’ die voor het oog van de nodige camera’s samen met PSY de inmiddels wereldberoemde Gangnam Style mochten doen.

We zien Sebastian en Mark vrolijk lachen, maar ik kan me ook prima voorstellen dat ze van binnen hard huilen. Waarschijnlijk denken ze op zo’n moment alleen maar aan de enorme hoeveelheid geld die ze jaarlijks verdienen.

Misschien is Kimi Raikkonen daarom wel zo’n mooie baas. Die zou zich nooit lenen voor zoiets. De beelden van het dansende trio kan je bekijken op Autojunk. Zin gekregen in het volledige nummer van PSY? Dat kan je hierheen.54 reacties

JIPPIE zou die man ook : opa gangam style gezongen hebben toen hij 1100 kmh naar beneden vloog vanaf 31 km hoogte ? :)
die vent met die bril is de grootste uitvinder aller tijden ..

een genie zeg ik je .. een genie ..
@lincoln: Eindelijk zijn we het eens…
die man ( felix baumgrater )
@stefanbier: zoiets wat hij heeft gedaan moet gewoon een facking kick geven
@rsvbf1: Volgens Baumgartner was het de grootste kick ooit, op het drinken van een Red Bull na.
@fant: Dan was het hoogstwaarschijnlijk redelijk saai.
@syliaca: weetniet, ik heb nognooit RedBull op, het zat volgens mij tussen zn oren dat RedBull vleugels geeft, hij viel met 1300 km/h naar beneden
@rsvbf1: Voor Felix was het vast heel leuk, maar ik zag alleen een wit stipje naar beneden vallen… En daar zit je dan een kwartier voor te wachten. Dan is zelfs een Red Bull drinken nog spannender.
@fant: dan moet je even de onboard feed kijken, is wel wat mooier maar niet hetbeste
@fant: Inderdaad, niet echt spectaculair.
@lincoln : Vergeet niet ! Nederland wordt steeds slimmer ..
Ik blijf het een kutnummer vinden… En waarom staat zelfs die muziekvideo nou weer op autojunk? Schijtirritant dat echt alles op AJ wordt gegooid ipv gewoon naar YT te linken (die wél HD heeft)
@fant: +1
@fant: er zit een dikke SLK in man!
@robbie: je kan ook overdrijven weet je..
@robbie: Dus elke muziekvieo met een auto erin mag op AJ? :O Dan sla ik morgen even aan het uploaden.
@fant: ik wil u der wel mee helpen ;)
@4991: Volgens mij ben je sneller op Mars dan dat je daar mee klaar bent…
@robbie: Sorry hoor maar u heeft altijd flauwe smoesjes! Beetje zwak vind ik. En alleen maar naar AJ linken ivm advertenties.. Heb zo’n neiging ad-block op mn browser te zetten..
@fant: @porschegt2rs: Heb ik al gedaan die adblocks, maar volgens mij is wat zij doen ook nog eens illegaal? Naar mijn weten mag je die filmpjes helemaal niet downloaden van Youtube en dan commercieel gebruiken om er advertentieinkomsten buiten Youtube mee binnen te halen. Aangezien je binnen Youtube al niet het origineel mag kopieren, moet je dan nagaan als het naar een externe site gekopieerd wordt. Soms klik ik het dan ook weg als er naar Autojunk gelinkt wordt, geen HD en beetje jammer naar de video-eigenaar toe (of hebben ze echt overal toestemming voor gevraagd?).
@jzaero: Is niet enkel de bron erbij zetten vereist?
@kaasboerin: Dat is toch hetzelfde alsof ik Top Gear download van de BBC website en op Youtube gooi, daarvoor krijg ik ook een ban op Youtube, zelfs als ik aangeef dat ik niet de eigenaar ben van de video en dat ie bij BBC is gedownload en dat ik hem geupload heb om de ‘fun’ met jullie te delen. Mag niet.
@jzaero: Je hebt geleik ja. Ik heb onder de video op AJ al een reactie geplaatst waarin ik vraag of het geen copy-right is. Achja, wat wil je er aan doen? Hoe vaak we het ook zeggen, het lijkt alsof AB niet naar hun bezoekers wil luisteren.. Ze posten ook onnodig veel artikelen over Apple.. Totaal niet ”car related”.

Hier baal ik wel van.

Gr, Erik.
@fant: Je blijft het een kutnummer vinden, maar wilt hem wel in HD zien?
@notsobig: Nope, deze video niet, maar vele andere wel.
http://imgace.com/wp-content/uploads/2012/09/north-korea-vs-south-korea-gangnam-style.jpg
@bigcar: Iemand in Noorwegen zit vol woede naar het eerste plaatje te kijken, denk ik zo.
@bsxc2: Nee hoor, worden ooit ook klanten voor Hyundai.
Ik vind het mooi dat ze iemand zoals PSY een kans geven, dit is tenminste veel leuker dan die ‘originele’ rap.
Natuurlijk heeft de beste man ook een Red Bull nodig voor deze energiekostende activiteit.
@bsxc2: Dat is inderdaad leuk. PSY had dit totaal niet verwacht en is gewoon internationaal doorgebroken door de combinatie Youtube, een geniale clip en een schitterend figuur dat hij neerzet.
stelletje wannabees; dit zijn de echte hardcore psy fans
http://www.youtube.com/watch?v=mzFqNYl3UNQ
@sjontheking: Ik wou het net zeggen…Eddie Jordan, Jake Humphrey en DJ die samen met PSY en dansende Bull-meisjes Gangnam Style overdoen = priceless
@xilver: Maak daar maar DC van…
ze kunnen gewoon heel die bende beter af laten knallen en weer eens echte serieus goede muziek laten gaan maken ! het blijft niet leuk . back to the 90’s zou ik zeggen !
@stefanbier: ze kunnen gewoon heel die ‘rapscene’ beter af laten knallen en weer eens echte serieus goede muziek laten gaan maken ! het blijft niet leuk. back to the 80’s zou ik zeggen !
@toyotafortuner: always look forward and forget the past, zou ik zeggen
@rsvbf1: niet als de toekomst hopeloos is.
@rsvbf1: kan ik niet.. Goede muziek stierf vroeg in de jaren ’90 uit.
@ej20g: genoemde artiesten kan ik niet waarderen om de voorgenoemde reden.
Geef mij met mijn 19 jaar gewoon muziek van de 90s en ouder.
@toyotafortuner: Goede muziek stierf uit in de 90s?


En je bent zelf 19?!


Goddammn! Nog maar 19 en nu al een ouwe zeikvent!
@bozewolf: och ik ben pas 17. Maar van die nieuwe muziek moet ik niet veel hebben. Ben een beetje blijven hangen rond mijn geboortejaar en ouder. Oude ziel blijkbaar…
@toyotafortuner: dat kan ik snappen. Maar ik denk niet dat je dat slechte muziek kunt noemen. Écht goede muziek stierf voor een groot deel uit in begin 00\’s vind ik. Want naast al die gare muziek zijn er nog steeds artiesten die mooie muziek maken. The Script, om maar een voorbeeld te noemen.
@toyotafortuner: helemaal terug naar de 80’s hoeft niet hoor. De (eind) 90’s (soms zelfs begin 00’s) zijn al ruim voldoende. Kan de Backstreet Boys, N’Sync, Westlife, Tupac e.d. niet bepaald beschuldigen van slechte muziek. Net als elke muziek moet je er maar net van houden, maar stuk voor stuk muziek vol emotie. Dat is een ander verhaal dan dat gezeik van tegenwoordig waarin er alleen maar “gezongen” wordt over “ho’s”, “dope” en “rides”. Nee dank u, ik blijf liever in de 90’s steken, ondanks mijn lage leeftijd. Ben het er wel mee eens dat héél veel goede muziek uit de 80’s komt. Lionel Richie, Culture Club en UB40 maken of maakten prachtige muziek. Ik heb medelijden met de generatie na mij, eerlijk.
@ej20g: Gooi je Pac nou op één hoop met drie boybands?Moge je branden in de hel!
@AB: ^ Is dit normaal?
@bozewolf: nee niet op 1 hoop. Totaal andere muziek. Maar net zo goed allemaal legendes in de muziek die ze maakten. Dus het is zeker geen schande om ze in één zin te noemen. Ben een groot fan van 2Pac, geen rapper die bij hem in de buurt komt.
@toyotafortuner:

Alsof er in de jaren 80 geen bagger is gemaakt, man, doe me een lol.
@toyotafortuner: back to the 80\’s… Precies het tijdperk dat het begin van het einde inluidt(op enkele artiesten na) back to the 60\’s en vroege 70\’s voor mij a.u.b
Oh jee dat gaynam style is nu ook op autoblog. Snel ff een ‘ verboden in te rijden’ verkeersbord jatten voor mijn kontje.
Webber danst hetzelfde als hij start, wat een souplesse…… NOT! ;)
Och nee hè, niet ook hier dat klote nr..
Jajaja we vinden ’t allemaal ineens vet, in ’t begin lachde men er nog om.
kunnen we niet terug naar de 60’s 70’s 80’s 90’s 00’s 10’s wat een slap geneuzel zeg, elk tijdperk heeft goeie en slechte muziek, en het ene tijdperk wat meer dan de ander, maar het gaat hier nu op een paar overbetaalde coureurs die een dansje doen van een overbetaalde artiest en de een vindt het leuk, en de ander ruk.
dat zal altijd zo blijven, gelukkig wel want anders rijden we straks allemaal dezelfde auto, houden we van dezelfde muziek en gaan we elke avond over hetzelfde mokkel heen!!
Wop… Wop Wop Wop Gangnam Style!
Jammer dat het niet met muziek erbij is :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).