Video: wat voert Pagani in zijn schild? [teaser, updated]

Auteur: , 17 Reacties

Pagani is heet. Dat was het supercarmerk al, en dat zal het altijd blijven. Sinds de prestatie bij Top Gear vorige week staat de Huayra nog eens extra in de spotlight, en Pagani houdt hem daar graag. Zojuist verscheen een teaservideo, maar waarvoor?

Zoals het een teaser betaamt is de boodschap omhuld door mysteries, dus dat wordt speculeren geblazen. Met de Autosalon van Genève om de hoek ligt het voor de hand dat de automotive artiesten daar iets nieuws onhullen. Is het de Huayra Roadster? Of misschien wel een nieuwe, extra dikke variant? Of toch een zoveelste speciale Zonda?

Bekijk de plaagvideo op autojunk, en laat weten wat ze volgens jou bekokstoven in San Cesario sul Panaro…

UPDATE – Nieuwe teaservideo op autojunk. Het lijkt er toch op dat er een Pagani met een high-end geluidssysteem aan zit te komen, gezien de verwijzing naar Sonus Faber.17 reacties

Gaat zeker over de cabrio variant
Mooi filmpje, maar veel haal ik er niet uit op zo’n zondagmorgen
Geen benul wat die lui aan t doen zijn maar t zal ongetwijfeld mooi, snel, en onbetaalbaar zijn!
Mooi filmpje. Kan er ook niets anders van maken dan dat er gehint wordt naar de komst van de cabrio..
Zou mooi zijn als ze een 458 / mp4-12 concurrent zouden maken!
@tvklarenbosch: is andere (prijs)klasse denk ik ;)
@tvklarenbosch: ik vind t juist wel mooi dat Pagani alleen maar de Zonda/Huayra maakt, gewoon onbetaalbare droommachines die in het dagelijks leven net wat ongemakkelijk zijn maar ooh zo speciaal. tis een beetje wat de Hamster zei zondagavond, Pagani is nog niet verloren gegaan in de commerciele wereld van alleen maar verdienen, Pagani wil nog gewoon de meest magistrale supercar neerzetten.. en dat moet in deze klasse en niet een eronder ^^
super mooi filmpje en lekker mysterieus.
we wachten af. Pagani <3
Zo’n geweldig bedrijf. En Horacio Pagani is gewoon geniaal. Laatst Supercars: Pagani Huayra op National Geographic gezien. Geweldig hoe ze de Huayra ontwerpen en maken.
Zal inderdaad wel de roadster worden.
Schaar? De kapper uivoering komt er aan.
@norge: ui moet uit zijn …
hopelijk de Roadster, kan niet wachten om die te zien! wel jammer dat de vleugeldeuren dan exit zijn :(
Filmpje begint in de natuur lekker in de open lucht en vervolgens die scharen (Pagani is met stof aan de slag en een linnen dakje geknipt).
Dus er komt een cabrio :-)
Volgens mij zag ik allemaal onderdelen van een high-end stereo installatie. Ik zag een carbon woofer en een tweeter-kegel die leek op wat B&O levert voor Astin Martin, dus ik gok dat je je Huayra straks met een nog dikkere geluidsinstallatie kan krijgen.
@dondeboer: mag ik vragen welke foto je dat ziet. (K kijk ze op mn telefoon dus heb k geen goede kwaliteit)

Ot. Blijft een mooie bak. Maar waarom is een cabrio in deze klasse altijd minder mooi met t dak erop?? Met t dak eraf prachtig!!!
Iets met geuren, dus idd cabriolet
Een jeremy clarkson edition met 1380pk ter ere van de supersnelle ronde bij TopGear.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).