Video: zo sleep je een Bentley Continental GTC niet af…

Auteur: , 42 Reacties

Waarschuwing: de volgende video is pijnlijk voor autoliefhebbers.

Superstorm Sandy trok een zware wissel op de vierwielers in New York: 15.000 nieuwe auto’s gingen de vernieling in, en volgens Reuters loopt de totale autoschade op tot meer dan 250.000 exemplaren.

Auto’s die op de een of andere manier beschadigd zijn geraakt en niet meer op eigen kracht verder kunnen moeten afgesleept worden. Bij een tonnen kostende auto met AWD en, nog veel belangrijker, een automatische transmissie, doe je dat natuurlijk met een auto-ambulance, waar je de wagen met alle vier zijn pootjes op zet. Maar kennelijk was die even niet in de buurt, dus doet de sleper het maar op de ouderwetse manier: een haak in zijn achterste en een voorbumper die over de grond schraapt.

Dit zou wel eens dezelfde Bentley-duikboot kunenn zijn die we eerder zagen, en in dat geval valt deze rare sleepmethode onder ‘insult to injury’. De uploader meldde wel dat de koplampen vol met water zaten, dus een total lossje was het waarschijnlijk sowieso wel. Toch blijft het een naar gezicht:

Meer sleepleed? Kijk dan even hoe onze zuiderburen een A3 wegslepen, en hoe in de VS een wielloze S4 zonder pardon over de grond wordt getrokken.

Nee, dan deze Chinese tante, die laat zich de wet niet voorschrijven. Anarchy!!42 reacties

OMGWTFBBQ! hoe achterlijk kan iemand zijn?
Operation Repo fail
@rijbewijzer: Zit waarschijnlijk een stuurslot op, kan de beste man niks aan doen. Raam inslaan kan, maar dan zou hij jaren achter de tralies moeten.
Aug, het schrapen doet gewoon pijn.
@norge wat voor werk deed je ook alweer?!
=’D
Weekje föhnen en volgende week staat ie op Ebay!
Ook als niet-Bentley-liefhebber doet dit mij pijn tot in het diepste van mijn lichaam. Laten ze maar “medieval style torture” op deze autobeul uitoefenen…
het beeld van die S4, die gesleept word doet me meer pijn aan de ogen dan deze bentley.

die S4 was namelijk tip-top in orde, maar deze bently is al zo goed als dood.

alle elektronica in de duikboot bentley zijn zo goed als kaduuk. de schakelaars in het interieur, het interieur zelf, de koplampen, alles is stuk. zout-zeewater is slecht voor een auto, maar ook voor de buitenkant, funest voor de lak. dus dan kan ik me voorstellen dat ze er zo mee omgaan, het zijn immers amerikanen. Al moet ik wel zeggen dat ze opzich nog onderdelen kunnen verkopen, leg hem dan op z’n minst achter op een fatsoenlijke sleeptruck ipv de auto nog verder te verneuken…
@bigcar: ach wel nee.. Goed spoelen met zoet water, ochtendje in een oven drogen, bougies d’r even uit en weer in om een waterslag te voorkomen en hop! op Ebay met een mooi verhaal d’r bij. Beunhazen hebben weer voor jáááren handel dankzij zo’n storm..
@flippert: het is zout water dus alle contacten van alle printplaten zijn kapot. Knappe beunhaas die het nog werkend krijgt. Losse onderdelen is een ander verhaal, er komt een overvloed aan slechte onderdelen die in contact zijn geweest met zout water.
@xiran: quatsch, beetje cockpitspray op de printplaten en ze zijn weer als nieuw..
WTF :/
drugdealercar…….weer eentje minder….
@bozothenutter: verklaar
@bozothenutter: mr. drugsbaron zat nog in zijn auto en gaat mee de schredder in?
Idd, je bentley weggesleept zien worden door een niet premium sleepwagen, het zal je maar gebeuren.
Als de verzekering heeft uitbetaald, worden er weer 250 000 nieuwe auto’s verkocht. Goed voor de economie. Maar slecht indien ze allemaal een pick-up of suv kopen, met als gevolg een volgende storm. En zo is de “kring” rond.
@ericc:

Dus Sandy kwam door teveel uitstoot? Volgens mij heeft de aarde al miljoenen jaren last van stormen en ijstijden. Wij hebben gewoon mazzel dat we het spannende allemaal moeten missen ;)
@ericc: De kring in de dromen van Al Gore misschien
verzekering?..ik zeg natuurramp en succes met je been.
Doodschieten laat hem dan maar staan hoor
Vroeger zei ik nog tegen mijn neef in baton rouge, louisiana; wat hebben jullie een k*t stukje aarde gekozen om te leven. Alle grote stormen komen daar langs het zit op 100km afstand van New Orleans dus ga maar na. Maar globalwarming is a bitch en vroeg of laat zijn we allemaal aan de beurt ben ik bang, tenzij in de himalaya`s woont. Dus live ur life to the max, because u could be next.
@CL65: Globalwarming?
Waar?!
@CL65: Je bedoelt klimaatverandering denk ik..
global warming is crap:
http://www.vrijspreker.nl/wp/2009/12/tien-feiten-en-tien-mythen-over-klimaatverandering/
@solmatje: Global warming is crap? Ga zelf even een onderzoek doen joh…
@tristanvi:
Haha sorry Al Gore, maar waarom moet ik zelf onderzoek doen terwijl het al gedaan is?
@CL65: nee wij Hollanders wonen lekker… we wonen een paar meter onder zeeniveau ;)
@daantjeds: maar dat kan dus blijkbaar prima. 53 even daar gelaten
OMG wat een malloot zo’n iemand mag van mij levens lang krijgen. Dit zijn mensen zonder een geweten en die horen niet vrij rond te rijden!!!!
@pimmp: nou nou nou wat erg allemaal zeg.. Als er nou een persoon vast onder het carter zat heb je een punt, maar voor de rest is het gewoon een stuk vervangbaar staal hoor Pim(mp)?
Die strips onder de bumper is er voor gemaakt om over de grond te schuren hoor.
What dafuq?
De sleper is niks te verwijten! Toch?
Such a shame, die Bentley is gegarandeerd afgeschreven. Echt zonde, zeker omdat dit wel een heel mooi exemplaar is, zonder opzichtige velgen en een mooie statige kleur.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).