Video: zo trek je een beestachtige burnout in een GT-R

Auteur: , 19 Reacties

Aandrijving van de voorwielen halen, doorrammen naar de zesde versnelling, en roken maar met die achterbanden. G'day mate!

Ozzies en Kiwi’s zijn dol op bandjes oproken, geen idee waarom, maar het zit aardig in de cultuur ingebakken.

Tijdens het Powercruise 38-evenement in Perth leek het deze gasten leuk om te tonen dat je niet per se een dikke V8 nodig hebt om een rookgordijn te trekken, want met een V6 lukt het ook prima. Kijk maar:19 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
hiphip hooray ! Geef ze nog een biertje die Ozzie’s …
strakkkk
Hebben ze de GTR omgebouwd of kun je standaard de voorwielaandrijving uitschakelen?
@ferrari94tr: Ja
@fapfap: welke is het nou?
@fapfap:

En dat antwoord is voor welke van de 2 vragen?
@GOD: Ziet die GTR er omgebouwd uit? Voorwielaandrijving wordt automatisch uitgeschakeld bij manouvreren onder de 10km/u, dus waarschijnlijk is het met kleine tweaks mogelijk om dat ook manueel in te stellen ;) Google is je vriend
@ferrari94tr:
De GT-R is eveneens uitgerust met Hill Start Assist. Staat de auto op een helling, dan houdt het systeem de remmen vast als de bestuurder de koppeling loslaat om eenvoudig weg te kunnen rijden. Bijzonder is verder dat de GT-R bij manoeuvreren op lage snelheid (bij een stuuruitslag van 50 % en een snelheid van minder dan 10 km/uur) de aandrijving van de voorwielen uitschakelt. Ideaal bij inparkeren.

http://www.newsroom.nissan-europe.com/nl/nl-nl/Media/Media.aspx?mediaid=76524
@bigcar: De wielsnelheid is veel te groot voor dat systeem. Hier zijn denk ik gewoon de voorste aandrijfassen verwijdert.
Nope, schijnt de ECU niet zo fijn te vinden. Zie comments filmpje.
@sir_smokalot: Hij zegt op het einde volgens mij: Nope we just took the front shafts out.
@sir_smokalot: Andere ECU.. Comment van de uploader: “Usually pulling front shaft out make ECU go into limp mode, but MoTeC doesn’t care and allow it”
@ferrari94tr:
Van fabriek af, nee. Je kan niet zelf kiezen tussen 4wd en RWD. Dat bepalen de computers.
De aftermarket tuners (HKS, Blitz, etc) hebben wel een aantal oplossingen, die je zelf laten bepalen hoe je de power wilt splitsen tussen de voor en achterwielen (bias instellen voor bepaalde tunes). En ik heb begrepen dat er ombouw kits zijn naar RWD (en ook nog handgeschakeld?). Maar ik heb ook begrepen dat als je de 4wd totaal uitschakelt/verwijderd dat je dan ook tc, vdc, en de rest van de computer-magic kwijt bent. Dus waarom je daarvoor nog een GTR zou willen kopen weet ik niet.
Hoe zouden ze die rear view camera zo mooi recht laten staan, terwijl de kont swiebelt blijft ie mooi naar achteren kijken. Leuk voor driftfilmpjes!
@dotternetta: Gyroscoop? Zat ook op de Kawa ZX-10R die zijn Ringrondje deed (zoek maar).
wat is een GT-R?
@flippert: Wat is een fippert?
@flippert: als je dat niet weet hoor je niet thuis op dit forum hahahhahaha
Hoe trek je eigenlijk zo’n burnout?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).