Vilner legt hout in de Land Rover Defender

Auteur: , 21 Reacties

De haast onverwoestbare Land Rover Defender heeft nou niet bepaald het imago een zweem van luxe en comfort te zijn. De interieurdingessen van Vilner doen echter een poging om het werkpaard om te zetten in een sierpaard. Althans, aan de binnenzijde.

Onlangs kregen we te horen dat de huidige Defender voor eeuwig (ruwe schatting) in productie blijft. En dat is leuk nieuws. Mocht je de Brit toch graag een wat luxere uitstraling geven, dan biedt Vilner uitkomst. Ze leggen een houten vloertje in de Defender en bekleden ongeveer alles met bruin en zwart nappaleer, tot aan de Recaro-sportstoelen toe. Op sommige plekken wordt alcantara toegevoegd en voor uw luisterplezier komt er voor 6.000 Watt aan speakers in te liggen, die zijn aangesloten op het multimediasysteem met een 15-inch sherm.

Deze versie komt aanleiding van een tweetal Defenders die Vilner voor een Russische bobo heeft omgebouwd. Maar daar ontbrak het nog aan een houten vloertje.21 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
dope! , leuk als luxe surf transport
Gruwelijk stoer!
@TimoBac: +1
Ziet er goed uit!
Ziet er vet uit, en die stoelen zijn prachtig!
Ziet er goed uit, jammer dat ze niet ook de ophanging aanpakken. Het is-en-blijft een hobbelpaard.
Wel de ultieme off-roader. Nog altijd.
@TSI-tje: Ja lekker met je modderlaarzen op de parketvloer. Om nog maar te zwijgen om het leder…
Best mooi :) alleen de velgen zijn een paar maten te groot, dat kan echt niet op een Defender.
Ziet er zeer strak uit! Maar waarom in een Defender. Heb nooit begrepen waarom mensen hier in gaan rijden en hem eigenlijk totaal niet nodig hebben. Koop dan een Disco ofzo. Het rijd voor geen meter, 0 vermogen, klinkt als een kapotte landbouwtrekker en heeft 0 luxe. Prima voor zwaar offroaden of trekken van aanhangers etc. Maar hier in het dorp rijd de hele hockeyclub er mee en geen van allen gebruikt hem voor bovenstaande opties. Bovendien zijn die krengen nog reteduur ook.
@E34M5Touring: Ik geef je 100% gelijk, maar tussen een defender en een disco zit een basisprijsverschil van 20 000 euro. En dan heb je de disco optielijst nog niet bekeken ;o Daarom dat velen voor het stoere voorkomen van de defender kiezen, en niet omdat ze hem nodig hebben…
@breakingpoint: Nou dan zou ik alsnog een jong gebruikte nemen (die Disco’s schrijven af als een Mofo). Ik snap het stoere uiterlijk wel, maar dat en de offroadkwaliteiten is het enige wat ik kan bedenken om zo’n ding te kopen.
@E34M5Touring:
bijna alle in nederland verkochte defenders zijn hard-tops op grijs kenteken, en als je nu een hoveniersbedrijf hebt, is zo’n defender wel praktisch, past toch heel wat meer in dan in een disco en het heeft veel meer uitstraling dan een transporter.. een sw (station wagon, dus met een achterbank) wordt hier bijna niet verkocht omdat ze meer dan 90k kosten met belastingen
@undifined1: Ja dat is dus precies wat ik bedoel. De mensen die er hier in rijden gaan er mee naar het werk etc. maar zijn geen hovenier etc. Dus waarom koop je dan zo’n ding. Dan moet je er wel van houden ofzo. Ik snap het iig niet.
Ik heb 100% het gevoel dat we deze al eens gezien hebben.. geen repost?

OT: super mooi.. maar die vloer.. wat een koekerds.. ook gewoon leer en vloerbedekking a la Brabus.. (die doen ook die blokjes..)
Erg gaaf hoor deze Defender.. :-)
Als we onze defender nog gehad hadden dan zou ik hem zeker zo laten ombouwen.
Met een interieur als deze vind ik hem echt steeds dichter bij mijn droom auto de G-klasse komen.
Als het chassis ook meteen gegalvaniseerd is én er de V8 danwel 6diesel in ligt is het een schitterend apparaat..
Land Rover, y u so beautiful? Serieus, Knal een prachtige v8 in het vooronder (JE Engineering anyone?) en het is mijn droomauto
the-budel-guy via iPad app
Hebben ze motorisch ook wat aangepast. Verder is het wel een prachtbak.
Dit is echt rollen in stijl

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).