Vin Diesel: Er komt een 7e ‘Fast and Furious’ film

Auteur: , 59 Reacties

Kan jij ook geen genoeg krijgen van de 'Fast and Furious' films? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er komt namelijk niet alleen een deel 6 (in 2013), maar ook nog eens een 7e film. Dat heeft Vin Diesel namelijk verklapt. Ben jij ook zo blij?

Volgens Vin ging het niet lukken om het hele verhaal dat ze in gedachten hadden voor deel 6 in 1 film te proppen en daarom is ervoor gekozen om de film op te knippen in 2 delen. Beide delen worden ook tegelijkertijd geschreven en zullen waarschijnlijk ook tegelijk opgenomen worden (lijkt mij wel zo logisch). Voor de ware fans van ‘Fast and Furious’ valt er de komende jaren dus nog het nodige te genieten.

Persoonlijk heb ik niet zoveel met deze films overigens. Sterker nog, ik zal eerlijk bekennen dat ik er nog nooit een gezien heb. (via: hollywoodreporter.com)59 reacties

K*T film, deel 7 ….
Dacht dat er alleen deel 1,2 en 3 waren….heb ik wat tussenliggende deeltjes gemist ?
@Megakix: 5 is een paar maand terug in de bios geweest :P valt mee :lol:
@Megakix: Ik ben ook blijven hangen bij deel 3 xD. Ik moet misschien maar weer eens wat gaan inhalen. Of niet, want volgens mij is elk deel hetzelfde.
@Vanquish: laatste film is erg goed! Beste van alle 5
gedwongenleaser
@label89: het is maar goed dat smaken verschillen. Lang geleden dat ik zo’n neppe film heb gezien, stunts uit Transporter 2 verbleken hierbij…
ik heb deel 1 en 2 een tijdje terug gezien op TV, en ik ben bijna jarig, heb wel gezegd.. doe mij deel 1 t/m 5 maar :D ik kan er wel met plezier naar kijken..

ik ga niet nu al streepjes op de muur zetten om af te tellen maar vind het wel leuk dat er nog meer van dat soort films komen :D
1/2/3 zijn best slecht en veelste sjonnie.

4/5 zijn echt wel goede films waar de psychologie en het verhaal veel meer een rol speelt dan actie. wat ik appricieer.
@philipzuidijk:

Naar the fast& furious kijken om het verhaal dat erin zit is als naar een Rubens kijken voor de blote borsten, compleet niet de moeite waard.
@Hupke: lol, goed punt! Fast and the furious kijken voor de psychologie hahaha!!!! En het schitterende acteerwerk zeker! Hahahaha!!! My God…
@philipzuidijk: Ja zat vrij weinig actie in Fast 5. Gelukkig was de actie die erin zat wel realistisch.

We hebben het wel over de zelfde film toch?
degraafm via iPhone app
@barryb: realistisch? Ik weet niet wat jij hebt gezien, maar een kluis zo groot als een woonkamer door het centrum van een stad slepen met 2 auto’s vindt ik allesbehalve realistisch…
@degraafm: Sarcasme, dat begrijpt niet iedereen merk ik.
@degraafm:
Volgens de ‘making of’ was het een echte, full weight kluis en hebben ze die ook alleen met die Dodge’s voortgetrokken.
kan niet wachten tot dat ze uit zijn. heerlijk overdreven films
Leuke films; allemaal! Maar dat is het dan ook; leuk. Kwaliteit laat ten wensen over maar zeer vermakelijk zijn ze zeker.
Ik vind f&f altijd goede (auto) films. Fast five is daar een goed voorbeeld van, soms niet altijd even realistisch maar wel mooie dodge chargers ;) Geluid van de motoren komt altijd goed voor en explosies/crashes ook. Goede actie films.. maar ja, ieder zijn smaak. Deel 1 t/m 3 vond ik wat minder.
Ach er is een doelgroep voor en er wordt geld mee verdient, waarom niet zal de studio denken.

Echte film fans kijken deze films al lang niet meer natuurlijk.
@Donstil: wat je nou zegt is zo’n onzin.
Als film fan kan ik rustig zeggen dat ik deze films geweldig vind, heerlijk over the top en lekker veel actie. Dat is ook waar ik deze films voor kijk. Lekkere actie met schitterende auto’s, mooie chicks en veel vechten e.d. Het is echt niet zo dat je als fanatiek filmkijker alleen nog maar films mag kijken die hoge rankings halen. Bullshit, gewoon kijken en genieten allemaal, en als je een GOEDE film wil kijken moet je geen F&F gaan kijken, maar dat snapt zelfs iedereen wel!
@dustie94: Hoge rankings hebben er niets mee te maken. Ik persoonlijk kan niet genieten van een slechte film. Ook niet als daar toevallig een snelle auto in voorbij rijd of een leuk grietje slecht in acteert.

Daarom worden dit soort films door grote groepen film fans keihard overgeslagen.

Je luistert toch ook geen slechte muziek omdat een leuk wijf het maakt of omdat de bas gitarist toevallig in een viper rijd?
@Donstil:
Box Office
Budget:
$125,000,000 (estimated)
Opening Weekend:
$86,198,765 (USA) (1 May 2011) (3644 Screens)
Gross:
$626,137,675 (Worldwide) (10 December 2011)

zei je nu dat deze films door grote groepen fans worden over geslagen?

denk dat deze cijfers anders niet liegen…

bron: http://www.imdb.com/title/tt1596343/
Als ze zoals die laatste gaan zijn is dat goed.
Fantastische films, jammer dat veel mensen domweg doen alsof het een klote film is,
@The360box: Wil je een echt goede grote mensen film zien? Vanavond Slum Dog Miljonaire op NL 3. Begint om 22.00 uur.
Het lijkt wel of je er niet bij hoort als je die films niet afkraakt. Ik vind het zelf erg vermakelijk. Fast5 was goed. Maar wees nou eerlijk. Hoeveel van de “grote” films zijn nog echt goed. Vergeet ook niet dat door deze films al die tuning bakken zijn gemaakt. Zonder deze films hadden we er vele malen minder gehad
Ik vind het wel leuke films en de volgende 2 zal ik zeker kijken.
Voor degene die de films afkraken, dat kan.. Maak zelf maar een betere film dan.
gedwongenleaser
@tuning: persoonlijk vond ik de eerste en Tokio drift wel vermakelijk, de rest trok mij minder met toppunt Fast Five, wat een tegenvaller. Smaken verschillen nou eenmaal. Krijg ik nu van jou een zak geld om het beter te doen? Nb. er zijn genoeg films die ik ‘beter’ vind dus dan zijn er ook genoeg regisseurs die wat mij betreft ‘betere’ films maken.
@gedwongenleaser: beter in z’n genre he en je krijgt niks qua geld, kregen hun ook niet.
Ik wil gvd een film over auto’s en niet een slechte b actiefilm met een bijrol voor auto’s, can i get an amen?!
gedwongenleaser
@Stopwearingpants: denk dat ik het stof maar eens van de dvd-speler ga blazen voor Gone in 60 seconds oid.
Na de eerste hadden ze moeten stoppen.
De eerste is en blijft het beste!!
@Robbie: hoe kan je nou oordelen over een filmreeks als je er nog geen enkele van bekeken hebt…
@Carreza: ik hang er toch geen waardeoordeel aan.
@robbie: Die films zijn leuk als je eens ééécht niets beters te doen hebt… maar daar blijft het ook bij.
Larrs via Android app
Deel 3 was voor mij de reden om de rest niet meer te kijken, ondanks het driften. Om auto’s gaat het niet meer, ondanks dat ze veel gebruikt worden. Kapot moeten ze allemaal lijkt het wel.

Deel 4 heb ik nog stiekem gezien, maar heeft mij niet kunnen bekoren.
Ik heb er met moeite twee gekeken en wat een kl*te films waren dat zeg. Valt voor mij in dezelfde categorie als Barb wire met Pamela Anderson.
Cars en chicks… I’m in! De Vin is ook wel lache om bezig te zien… Als ik een oscarwinnaar wil zien kijk ik wel met mijn vriendin een film…

Voor Autoblog schrijven en deze films niet eens geprobeerd hebben is maar vreemd.
Och, het zijn films die over auto’s gaan, en dat is leuk. Zijn er niet zoveel van, dus ik kijk er graag naar :)
http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/bgr/lowres/bgrn156l.jpg

En melken maar… in het begin zijn ze nog wel leuk… het is weer een andere soort van hersenloze entertainment en dat kan ik wel appreciëren. Maar na een tijdje geraak je daar ook wel op uitgekeken.
@xilver: F&F is een prima film om ondertussen bij te facebooken, twitteren en je vriendin een flinke doorsmeerbeurt te geven en dan NOG heb je niets gemist.
ik blijf ze leuk vinden die films alleen het valt me wel tegen dat het steeds minder om racen gaat. zo ging de vorige toch meer over crimineel spelen… wat toch erg jammer is. deel 1,2 en 3 blijven beter omdat het toch echt dat racen is waardoor de films ook populair waren…
zonde.
t lijkt wel een beetje erop dat op Autoblog alles en iederen dient afgezeken te worden. Niks nis goed genoeg..


Het blooperfilmje illustreert dat erg goed… Jochen of die andere omhoog gevallen ‘reporter’ merken het daar zelf nog op…. ‘valt er hier verder nog wat af te zeiken,’…

Van mij mag dit soort films blijven… als je een beetje autoliefhebber bent dan toch
@Hupke @Svenska_AreoPlan enzo.

Zag jij Fast
@philipzuidijk: Ja, vond met name deel 5 Oskar waardig… Schitterende acteerkunsten, personages goed uitgediept, kreeg echt een kijkje in hun psyche. En de verhaallijn in een woord briljant! Vele plottwists ook. Een genot om naar te kijken…
@Svenska_Aeroplan_AB: je bedoelt die auto’s – die waren oscar waardig.

Er zit meer diepgang in een V8 dan in die F&F films
Ik vond 1 en 2 de enige echte F&F’s, die in Tokyo vond ik nog wel gaan maar daarna ging het meer om het verhaal dan de auto’s, jammer!
zijn we het allemaal weer vergeten ofzo!?! The Fast and Furious kijk je niet omdat het goed is maar voor de WAGENS!!!! Dit is geen film site!!
Ik vond het zo suf dat iedereen toen dat ging nadoen met straatraces en alles. Fantasieloos dat zo’n film dat moest voorkauwen.
Stukkie kwaliteit op het witte scherm. Fenomenaal acteerwerk bovendien. Kan niet wachten op deel 7. ps: je zou het bijna geloven als je het maar vaak genoeg zegt.
yesss yessss yessss, ik hou van die films!
@degraafm:

tis toch volkomen logisch dat de staalkabels en de rest van je auto heel blijven als je die kluis door een bank heen ragt
Er is maar 1 echte auto film en dat blijft voor mij toch wel Gone In 60 Seconds. Schitterende wagens, een mooi verhaal, en een achtervolging waar je u tegen zegt. De Fast And Furious films zijn zo ‘gemaakt’.
xfreddyw…. die jump in Gone in 60 seconds over die file is ook zo ongeloofwaardig als wat als we dan toch gaan miereneuken. De trucage trok zelfs nergens op
Na een wat mindere deel 3 en een slechte deel 4 kwamen ze weer sterk terug met deel 5. hoop alleen niet dat de volgende 2 dellen uitgemolken worden
Laat maar komen. Heb deel 1 t/m 5 origineel gekocht (dus geen spotnet..) hier in de kast staan. Dus dan weet je het wel wat ik van deze films vind. Heerlijk! Iedereen vind film 3 zo slecht.. Tokyo Drift.. ik vind dat juist één van de mooiste. “Weet je wat zijn bijnaam is? DK! Weet je waar dat voor staat?” “…ehhh.. Donkey Kong?” ..en ook op het laatst dat ze in de Mustang Coupe body de Nissan Skyline motor hangen.

Dat doen ze in de film “overnight”.. weet je hoe lang de technische mensen die verantwoordelijk waren voor de auto’s er in het echt over gedaan hebben? TWEE maanden. Zo’n Nissan motor past nog minder dan niks in het originele chassis.. ALLES is custom gemaakt voor die motor.. subframe, motorsteunen, etc.. prachtig staaltje custom carbuilding.
Ik citeer: Persoonlijk heb ik niet zoveel met deze films overigens. Sterker nog, ik zal eerlijk bekennen dat ik er nog nooit een gezien heb. (via: hollywoodreporter.com)
Hoe kan hij nou weten dat hij er niks mee heeft als ie er nog geen 1 gezien heb…
Laat maar komen!
Wat zit iedereen die F&F reeks nou af te zeiken? Iedereen is gewoon veel te kritisch, deze films reeksen hebben goede soundtracks een goed verhaal, mooie auto’s en actie, lekkere babes wat wil je nog meer? vind ze allemaal goede films. Tuurlijk je kan ook The Advengers kijken en die film is ook super bruut, maar deze reeks mag je zeker niet onderschatten.
Ik ben benieuwd naar de volgende en het maakt me geen reet uit wat anderen ervan denken :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).