Volkswagen Crafter met Hartmann-spielerei

Auteur: , 17 Reacties

Belachelijks snelle of kneiterluxe busjes, we zijn er stiekem dol op. De markt voor deze verfomfaaide spullenvervoerders is alleen ietwat beperkt. Zeker voor grote lellen als de Volkswagen Crafter. Hartmann heeft daar scheiße aan en geeft de werklieden onder ons een paar personalisatie-opties.

De nieuwste toevoeging aan hun busjeslijn ‘VanSports’ is deze haast onzichtbare bodykit bestaande uit een bumperspoiler, een set zijskirts, en een randje plastic onder de achterbumper. (Ze plaatsen er nog nét geen diffuser onder.)

Bij nutteloos kunststof alleen blijft het niet. Hartmann heeft een scala wielopties verzonnen, variërend van 16 tot 18 inch, en een koolstofvezel-pakketje voor het interieur. Die gewichtsbesparing komt ongetwijfeld hard. Optioneel kun je er ook nog wat Hartmann-vloermatten bij krijgen, evenals een aluminium siertrip met logo.

Wie liever gewoon meer vermogen uit zijn bus haalt en plastieke opsmuk maar niks vind: kijk Brabus even lief aan of ze een 5,5-liter V8 in je Mercedes Sprinter/Volkswagen Crafter willen lepelen.17 reacties

ge-wel-dig!! *zucht*
Alle stukadoors en koeriers even opletten! Uw nieuwe busje staat klaar….
Voor petjes van wie hun golf te klein is
En dat terwijl de ZZP hype met die zwarte metalic busjes op lichtmetaal alweer voorbij is.
@Ricardo: foto 7 tm 12 worden op de app volledig uit z\’n verband gerukt.
@awesome: hier nog een klagdt!
@Jokkebrok: nog een hiero!
Twee tuinstoelen achterin? ;-)
Nu nog een voorbumpertje voor de Sprinter versie
geen spoiler? noh
Kan er ook een snelheidsbegrenzer op? Niet dat alle bestuurders van busjes als een idioot rijden, maar helaas zitten er figuren bij die echt asociaal rijden met die dingen.
@move your mind: volgens mij hebben ze al een begrenzer, de crafter van men vriend de hovenier wordt op toeren begrensd bij 150 geloof ik.
@alltimer: de vorige generatie sprinter was op 130 begrensd
@dutchiehd: Snel genoeg. Leeg lijken zulke snelheden me niet zo\’n probleem, maar volgeladen heb ik zo\’n ding liever niet te dicht op mijn achterbumper. Overigens begrijp ik wel dat mensen op willen schieten als ze voor dag en dauw opstaan en een eind moeten rijden voor ze op hun werkplek zijn, en andersom \’s avonds een beetje bijtijds thuis willen zijn.
@alltimer: begrenzen op 90 lijkt me veiliger gezien de mongolen die je met regelmaat in die dingen ziet rijden
Ultimate Bangbus?
Al draagt een aap een gouden ring…. t is en blijft een lelijk ding

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).