Voor 15k euro achterin de ex van Nina Brink zitten

Auteur: , 44 Reacties

Ding dong, occasion van de week! Een verlengde VW Phaeton 4,2 liter V8 met 2 ton op de klok en een niet zo koshere vorige eigenaar.

Juist, deze Audi A8 voor het Volk, beter bekend als Volkswagen Phaeton, was van Nina Storms-Brink-Vleeschdrager-World Online-Moneygrubber, en is volledig afgetopt met elke denkbare optie, en lekker veel leer. Het verlengde platform garandeert je fatsoenlijke beenruimte, en dankzij 4Motion ligt de auto stevig op de weg. Maar met een leeggewicht van 2.250 kg waait het ding sowieso niet zo makkelijk van de Afsluitdijk.

Zijn we de 334 pk sterke VW uit 2005 aan het oversellen? Ok, dan een kleine waarschuwing: hou naast de vraagprijs van 14.900 euro wat geld over voor je benzinebudget, want in de stad loopt deze auto 1 op 5 en gecombineerd moet je je best doen om niet meer dan 13 liter per 100 km aan zwaar belaste peut te verstoken.

Oh, en koop hem niet via de website van de aanbieder, want daar is hij 1.050 euro duurder dan op Autoscout. En daar koop je toch weer zo’n 600 liter euro95 voor. Voor een stapeltje euro’s alles doen wat je wilt met de ex van Nina Storms, wie wil dat nou niet?

Met dank aan Ferrari94tr voor de tip!44 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nina kennende, had ik eerder zwart leer met chromen knopen verwacht…
@Hubert: Ah, u kent Nina uit de scene ??
@griffendahl:
Yep, pittige tante.
@Hubert: dat is echt een giga oplichter!!!!!
Toevallig gisteren nog ‘Das Je Goed Recht’ gezien op tv over deze garagehouder. Je kunt eerder verwachten dat hij origineel 3 ton op zijn teller heeft staan.
@kommatje: ja! Daar zijn ze weer een keer… Zijn structurele oplichters en inderdaad al een paar keer in dit soort consumentenprogramma’s onderuit gesabeld. Dat ze nog bestaan is een wonder.
@kommatje: Het onderhoudsboekje spreekt van een km-stand van 264nogwat, en dat in maart-2011. Tenminste, als ik het goed zie!
Het is nu Juli 2012, en we zijn 5.000km verder….
@kommatje: dat die garage nog niet gesloten is in opdracht van justitie is erg vreemd
@Soulmaster: Justitie?? Wat is dat??
@kommatje: Triester nog die Renault vel Satis die terug werd ingeruild, staat gewoon weer te koop met de teruggedraaide km-stand …
Dit is zon auto die ik alleen zou kopen als ik nog wat geld overhad en ik niet mee zou weten wat ik er mee moest doen.
@jordy14: zelfs dan niet
@jordy14: idd, mocht ik bog een paar miljoen hebben, is toch een keer iets anders
Autocentrum Hillegom!!! Als je echt wil lachen moet je die lui is door Google halen. Grootste oplichters van NL.
Ik doe geen zaken met dieven.
@desjonnies:
Dan is dit wel de perfecte auto voor hun handeltje.
Nina heeft immers zo’n beetje het meest gestolen en is er ook mee weggekomen.
Ik zou daar überhaupt nooit een auto kopen. Zie o.a. http://www.nationaalautoforum.nl/8701-ervaringen-met-autobedrijf-autocenter-hillegom-bv-hillegom.html

En zo zijn er nog veeeeel meer slechte recensies van dit bedrijf. Zoek maar eens op Google op Autocenter Hillegom! Eerste klas oplichters
@Goertz:

Leuk leesvoer, echt een vies wereldje die autohandel. Zelf ook een week na aankoop met totaal versleten remblokken gestaan en een kapotte turbo wat 1700euro heeft gekost. Gelukkig rechtsbijstand via Unive dus uiteindelijk alles terug gekregen.
Snap de reactie’s over de autohandelaar niet, klinkt als een gewone VAG dealer?
@norge: er zijn al 100 erden klachten geweest over het terug draaien van km-standen bij die dealer, dat was gister op tv bij das je goed recht
@norge: hahaha 1 je hebt mn dag weer goed gemaakt!!!
@norge: Zulke praktijken laat zelfs Pon niet toe. Km Lotto… Proef uw geluk…..
@E34M5Touring: daar werden klanten, in het begin, ook naar hun moet gestuurd met de bekende TSI motor problemen.
@norge: briljant! :D
Met 2 ton op de klok??? Je kunt beter zeggen: een Pheaton te koop met bijna 3 ton op de klok. Voor zn km stand ziet de auto er netjes uit, echt bijzonder vind ik de auto van buiten niet. Van binnen ontbreekt het je aan niets.
Nina Brinks en Autocenter Hillegom, als nou Ari Olivier of Holleeder hem koopt blijft het in de familie zal maar zeggen. Dat ze nog mogen adverteren op occasion sites is een wonder. Vraag er wel een NAP pas bij…… wedden dat er een trendbreuk in zit.
@jrk68
Absoluut! Die vrouw heeft een boel mensen gedupeerd, en wat te denken van die journalist die eindeloos is gekoeioneerd en op kosten gejaagd met haar smerige juridische spelletje. Ik heb destijds dan ook genoten van hoe Jort Kelder die Pieter Storms fileerde aan tafel bij volgens mij DWDD.
@koelkast: heb ik ook al 3x terug gekeken. Geweldig!!
@koelkast: Misschien hadden mensen zelf maar moeten inzien dat ze in een bubble zaten en dat die een keer ging klappen..

Mensen mogen best een beetje gestraft worden voor het niet weten waar ze mee bezig zijn.

+1 voor Nina Brink dus.

OT: Ik blijf die Phaeton een prachtauto vinden: subtiel, stijlvol, hoog brandstofverbruik.
@dieselzuigt: Jij weet duidelijk niet waarop het stond. -1
Research Autoblog, Research…..
“is volledig afgetopt met elke denkbare optie, en lekker veel leer.”

Is leer niet de standaarduitrusting dan? En stof de ultieme optie? En waar is de trekhaak, m’n fietsenrek moet immers ook mee?
@potver7: Afneembaar kogeltje?
Nog voor geen 15000000 euro ga ik achterin de ex van Nina Brink zitten..gadverdamme zeg..!!
Weet iemand waarvoor het dikkere gedeelte bij de voorpasagierstoel is?
http://www.autoblog.nl/gallery/0_Divers/Volkswagen_Phaeton_Nina_Brink/VW_Phaeton_Nina_Storms_07.jpg
@supermo: tafeltje
@supermo:
Stoel kan plat voorover en kun je hier je benen opleggen?
@supermo: dat ding met de knoppen tussen de voorstoelen in? -> aircobediening. Achterkant van de stoelen is gewoon hard VW plastic. Heb laatst keer achterin meegereden met zo’n ding, viel me op dat het nu beetje vergane glorie is, oude passat dingetjes en antieke navi werken mee aan dat weet-je-nog gevoel. Je zou zo’n auto voor een symbolisch bedrag van een euro moeten kunnen komen gezien de hoge verbruikskosten, beetje rijdend museum idee!
@a_buis: nee, ik bedoel de achterkant van de passagiersstoel die is wat dikker dan die van de chauffeur.
@dieselzuigt
In het geval van IceSave ben ik het deels met je eens. Maar deze vrouw heeft willens en wetens zelfs haar eigen personeel in de zeik lopen nemen. Je hebt oplichtende strontzakken en dan heb je nog Nina Brink.
@norge
Koest! Het is hier geen AutoWeek… *proest* VAG…. of nee toch BMW… ahhhhw what the hell, bewaar die meuk gewoon voor de dooie boom van Sanoma.
Schitterende bak! Staat bovenaan m’n verlanglijst, maar dan wel de 3.0 TDI om nog een fatsoenlijke actieradius over te houden.
Perfecte combinatie. Zal ook wel weer een poot uitgedraaid zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).