3 kinderstoelen naast elkaar in de auto

VraagbaakCategorie: Algemeen3 kinderstoelen naast elkaar in de auto
Felicia Nederbiel vroeg 4 maanden geleden

Wij verwachten eind december onze 3e kind. Onze huidige auto is niet geschikt om 3 kinderstoelen naast elkaar te plaatsen. Dus we moeten op zoek naar een andere auto waar 3 kinderstoelen in passen. (Kinderstoel voor een pas geboren baby, baby 1,5 jaar en kleuter 3,5 jaar).

2 Antwoorden
willeme Staf 4 maanden geleden beantwoord

Hallo Felicia,

Allereerst gefeliciteerd! Voor een advies wat te kopen is het wellicht handiger om iets meer context te hebben (denk aan kilometrage, budget, wensen & eisen).

Mocht het puur algemeen zijn: kijk naar een MPV. Als het puur gaat om ruimte en praktisch zijn ze onverslaanbaar. Een SUV of crossover lijkt leuk, maar is nauwelijks praktischer dan een reguliere stationwagon. Auto’s als de Opel Zafira, Citroen Picasso en Renault Scénic zijn onverslaanbaar, eigenlijk. Zeker als je de langere variant neemt. Dan heb je ruim plaats voor drie kinderstoelen en nog beter: de stoelen zijn uitneembaar én er zijn twee extra achterin mogelijk. Qua luxe kun je het ook best gek maken met dit soort auto’s. Ga voor een jong gebruikte, die worden momenteel voor zeer scherpe prijzen aangeboden. Mijn persoonlijke favoriet is de Peugeot 5008, als het budget heel beperkt zou ik kijken naar een Opel Zafira. De Ford C-Max (roest) en Renault Scenic II (elektronica) zou ik links laten liggen.

markos78 3 maanden geleden beantwoord

Ford S-max, net een slagje breder dan de Zafira en consorten.

Geef een antwoord:

Je moet ingelogd zijn om te antwoorden, registreren kan HIER (ook via Facebook).