Audi RS7 waar te huur?

VraagbaakCategorie: AlgemeenAudi RS7 waar te huur?
Jesse vroeg 2 jaar geleden

Graag zou ik eens een Audi RS7 willen huren. Het zou toch wel heel leuk zijn om eens een aantal uur in deze auto rond te rijden. Ik kan hem alleen helemaal nergens vinden. Heeft iemand tips hoe ik deze auto op het spoor kom?

1 Antwoorden
willeme Staf 2 jaar geleden beantwoord

Hallo Jesse,

Een Audi RS7 huren kan nog best een lastige zaak worden. Het is namelijk niet een auto die veel verkocht (of verhuurd) word. Sommige grote verhuurders als Hertz en Avis hebben een ‘Fun’-programma met leuke auto’s van een Mazda MX-5 of Porsche 911. Ook zijn er diverse cabrio’s te huur tot zelfs een heuse Ford Mustang! Nu zijn dat in principe allemaal ‘leukere’ auto’s dan een Audi RS7. Op de Autobahn is heb je absoluut lol, maar in Nederland rijdt het gewoon als een reguliere A7 (wat het ook is, natuurlijk).

Wat je zou kunnen doen is een aanvraag indienen bij een importeur of dealer. Leg de situatie voor en dat het gaat om de auto te huren (in plaats van een proefrit ;). Gezien de diefstal-gevoeligheid van de RS7 en het gebruik bij ramkraken op dit moment zou het mij niets verbazen dat ze de auto’s niet graag weggeven voor een paar uurtjes, maar het is altijd het proberen waard!

Geef een antwoord:

Je moet ingelogd zijn om te antwoorden, registreren kan HIER (ook via Facebook).