Goodwood FoS tips en tricks + kampeerplekje delen?

VraagbaakCategorie: AlgemeenGoodwood FoS tips en tricks + kampeerplekje delen?
bosje vroeg 2 jaar geleden

Komende juli hoop ik met een vriend naar het Goodwood Festival of Speed te gaan. Zijn er mensen die al vaker geweest zijn en nog goede tips en tricks hebben? Welke onderdelen van het programma mogen we niet missen?

Daarnaast hebben we een campingplek voor 4 personen gekocht, maar zijn we met zijn twee├źn. Stuur dus even een berichtje als je interesse hebt in de andere twee kampeerplekken! (op het Goodwood terrein, eigen tent meenemen)

autoblogger Staf 2 jaar geleden beantwoord
Ge je met de auto?
bosje 2 jaar geleden beantwoord
Bedankt voor je tips, er komen vast een aantal foto’s op Autojunk terecht! :)
We gaan waarschijnlijk met het vliegtuig+trein gezien de verhalen over lange files naar het terrein toe.
2 Antwoorden
autoblogger Staf 2 jaar geleden beantwoord

Leuk dat je dit gaat doen! Ik ben 2x geweest en het is erg gaaf om mee te maken. Veel onderdelen worden door het weekend heen herhaald, maar zorg dat je je favoriete auto’s ziet/hoort starten en rijden. Ik heb niet zozeer een favoriet onderdeel, probeer zoveel mogelijk te zien. Er zijn tegenwoordig enorm veel stands van grote merken, maar ook de kleinere stand zijn leuk om te bezoeken. Zelf vond ik het ook erg leuk om over de parking te lopen en te zien wat daar allemaal staat (niet vergeten om te uploaden op autojunk.nl;)

Have fun!

arjan916 2 jaar geleden beantwoord

Ha bosje, leuk om te lezen dat je nu al enthousiast bent terwijl je er nog niet geweest bent. Zelf probeer ik ieder jaar de 3 grote Goodwood evenementen aan te doen, en als ik ga dan altijd 3 dagen. Aan camperen ter plekke doe ik niet, dus tips daarover heb ik niet. Wel een tip voor je volgende keer, boek tijdig een AirBNB, veel leuker, gezellig Engels ontbijtje bij locals en een warme douche ;)
Wat je niet over moet slaan bij FoS, de rally stage, en start + finish plekken. Het terrein is groot, de 3 dagen heb ik altijd nodig gehad om zoveel mogelijk te genieten.
Kijk voor plaatjes op mn website; arjan916.nl
Heel veel plezier alvast, en voorpret

Geef een antwoord:

Je moet ingelogd zijn om te antwoorden, registreren kan HIER (ook via Facebook).